Интересно ще спазят ли обещания то си .... иначе нищо лично към вестника ама като пишат да изпълняват .
[19.09.2010] VІІ кръг: Славия - ЦСКА (София)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- controller
- Контакти:
Re: [19.09.2010] VІІ кръг: Славия - ЦСКА (София)
Вестник Тема Спорт, дата - 18.9.2010г. страница 18 под мача Славия- ЦСКА е написано Ако Славия някак си по някоя причина , при някакви обстоятелства победи ЦСКА , ще отворим телефонна гореща линия , на която ще можете да ни говорите за футбол ,докато ние само ще мълчим .С две думи не вярваме ,че белите в близките години ще спечелят срещу червените в мач за първенството
Интересно ще спазят ли обещания то си .... иначе нищо лично към вестника ама като пишат да изпълняват .
Последна промяна от controller на 19 сеп 2010 19:40, променено общо 1 път.

защо написа:Много сме зле кондиционно, Славия цял мач ни пресираха, слез мача с Бешикташ не можеха да ходят ЦСКА. Нямаме футболисти за мачове през 3 дена, да не говорим, че нямаме и за един отбор, който да играе веднъж в седмицата. Аз не го виждам такъв неориентиран футболист като Еспозито да се промени някак си, каквото ще да прави, той просто не може да мисли, не че не е сработен. Харесва ми, че Гьорето не се лигави с тях, да ги чака да влизат във форма, като предишните треньори, за няколко седмици разкара Мигел, Караджата, Делев и не знам ище коакви надежди, които предишните не смеехе да пипнат, като че ли ЦСКА е място да се учат талантливи момчета на А и Б, а не се притеснява, че Платини или Коце Стоянов били кофти характери и си ги налага, понеже са добри. Ама както винаги ни трябват 7-8 нови за да направим отбор, така е след всяка селекция.
Еспозито отдавна не е играл. Не знам как реши, че е неориентиран.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:защо написа:Много сме зле кондиционно, Славия цял мач ни пресираха, слез мача с Бешикташ не можеха да ходят ЦСКА. Нямаме футболисти за мачове през 3 дена, да не говорим, че нямаме и за един отбор, който да играе веднъж в седмицата. Аз не го виждам такъв неориентиран футболист като Еспозито да се промени някак си, каквото ще да прави, той просто не може да мисли, не че не е сработен. Харесва ми, че Гьорето не се лигави с тях, да ги чака да влизат във форма, като предишните треньори, за няколко седмици разкара Мигел, Караджата, Делев и не знам ище коакви надежди, които предишните не смеехе да пипнат, като че ли ЦСКА е място да се учат талантливи момчета на А и Б, а не се притеснява, че Платини или Коце Стоянов били кофти характери и си ги налага, понеже са добри. Ама както винаги ни трябват 7-8 нови за да направим отбор, така е след всяка селекция.
Да, видях, че съм написал Еспозито, за Тибони ставаше въпрос.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
slavia1913 написа:Връщам се току що то стадиона. По пътя съм ревал от щастие. Оптимист съм винаги и сега бях, но просто едва се прибрах, а живея на 15 минути пеша от стадиона. Краката ми трепереха от щастие. Тая победа над ЦСКА в момента е все едно е спечелена титлата. Ако Венци не му скимне нещо под дебелата кратуна, то този сезон Славия ще направят нещо, което не са правили от края на соца. А именно да се борят, въпреки всичко.Благодая ви момчета, за това, че завършихте това прекрасно лято по един още по-прекрасен начин!
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Хахахахахаха

- ralka_levskarka
- Контакти:
slavia1913 написа:Връщам се току що то стадиона. По пътя съм ревал от щастие. Оптимист съм винаги и сега бях, но просто едва се прибрах, а живея на 15 минути пеша от стадиона. Краката ми трепереха от щастие. Тая победа над ЦСКА в момента е все едно е спечелена титлата. Ако Венци не му скимне нещо под дебелата кратуна, то този сезон Славия ще направят нещо, което не са правили от края на соца. А именно да се борят, въпреки всичко.Благодая ви момчета, за това, че завършихте това прекрасно лято по един още по-прекрасен начин!
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Бе ти хубаво си ревал от щастие ама стига говори глупости! Поне тройката ш отнесете от Левски, слез малко на земята, просто фанахте цска в доста критичен момент, радвай се докато можеш!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Честито на белите пеперудки за заслужената победа . Днеска бяхме като Коледа с чувал подаръци .
Дано няма такива много мачове че е жалко да се гледа.
Дано няма такива много мачове че е жалко да се гледа.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
защо написа:vaskonti написа:защо написа:Много сме зле кондиционно, Славия цял мач ни пресираха, слез мача с Бешикташ не можеха да ходят ЦСКА. Нямаме футболисти за мачове през 3 дена, да не говорим, че нямаме и за един отбор, който да играе веднъж в седмицата. Аз не го виждам такъв неориентиран футболист като Еспозито да се промени някак си, каквото ще да прави, той просто не може да мисли, не че не е сработен. Харесва ми, че Гьорето не се лигави с тях, да ги чака да влизат във форма, като предишните треньори, за няколко седмици разкара Мигел, Караджата, Делев и не знам ище коакви надежди, които предишните не смеехе да пипнат, като че ли ЦСКА е място да се учат талантливи момчета на А и Б, а не се притеснява, че Платини или Коце Стоянов били кофти характери и си ги налага, понеже са добри. Ама както винаги ни трябват 7-8 нови за да направим отбор, така е след всяка селекция.
Да, видях, че съм написал Еспозито, за Тибони ставаше въпрос.
Тибони се справя много по-добре от Шеридън. По-борбен, по-бърз, по-комбинативен.
Червени_шампиони написа:Венци Стефанов е пълен глупак! Взимат му интервю тия от Канал 3 относно счупените седалки от феновете и той каза: "За счупените седалки и обидите към Дениран Ортега съм без коментар." Пълен глупендер, не си знае футболистите.
НАХЛУВАНЕ ДРУГИЯ МАЧ !!!!!! САМО ТОВА Е ОПРАВИЯТА!
ВЪН ТИТАН!
Треаше да го прекратим тоя мач и да се свършва!!!

cska_90 написа:Червени_шампиони написа:Венци Стефанов е пълен глупак! Взимат му интервю тия от Канал 3 относно счупените седалки от феновете и той каза: "За счупените седалки и обидите към Дениран Ортега съм без коментар." Пълен глупендер, не си знае футболистите.
ВЪН ТИТАН!
Треаше да го прекратим тоя мач и да се свършва!!!![]()
![]()
![]()
![]()
БОКЛУЦИ нещастни!!Вън!
И какво щеше да се случи като го прекратите? Изхвърляне във В група? А после?
vaskonti написа:cska_90 написа:Червени_шампиони написа:Венци Стефанов е пълен глупак! Взимат му интервю тия от Канал 3 относно счупените седалки от феновете и той каза: "За счупените седалки и обидите към Дениран Ортега съм без коментар." Пълен глупендер, не си знае футболистите.
ВЪН ТИТАН!
Треаше да го прекратим тоя мач и да се свършва!!!![]()
![]()
![]()
![]()
БОКЛУЦИ нещастни!!Вън!
И какво щеше да се случи като го прекратите? Изхвърляне във В група? А после?
Не ме интересува-ще се мисли!!Ама тия вече прекалиха!!!СПИН за тях!