[19.09.2010] VІІ кръг: Славия - ЦСКА (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: [19.09.2010] VІІ кръг: Славия - ЦСКА (София)

Мнениеот vaskonti » 19 сеп 2010 18:34

TheClub написа:
vaskonti написа:Ти верно си ненормален. Що смяташ че във В група със сигурност ще дойде Абрамович? Айде мислете малко бе!

Няма как да мислят прекалено са афектирани.. На този отбор му трябва единствено работа и време!

Това че са афектирани не е оправдание! Да не би на мен или теб да ни е все тая какво става? И на нас не ни е приятна ситуацията, ама човек трябва да може да гледа по-далеч от носа си и поне да ОПИТВА да мисли!
Червени_шампиони написа:
vaskonti написа:Ти верно си ненормален. Що смяташ че във В група със сигурност ще дойде Абрамович? Айде мислете малко бе!

Ненормалния си ти! Усещаш ли, че Титан са същите като ХристолоФ? Същата съдба ни чака и нас, ако не се махнат възможно най-скоро! Ще видиш, че съм прав накрая.

И като се махнат какво ще стане бре! Ти ли ще купиш отбора? Да не би да има опашка от желаещи шейхове да ни купят? И то във В група??!???! Я пак помисли кой е ненормалният? :evil:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 19 сеп 2010 18:38

Връщам се току що то стадиона. По пътя съм ревал от щастие. Оптимист съм винаги и сега бях, но просто едва се прибрах, а живея на 15 минути пеша от стадиона. Краката ми трепереха от щастие. Тая победа над ЦСКА в момента е все едно е спечелена титлата. Ако Венци не му скимне нещо под дебелата кратуна, то този сезон Славия ще направят нещо, което не са правили от края на соца. А именно да се борят, въпреки всичко.Благодая ви момчета, за това, че завършихте това прекрасно лято по един още по-прекрасен начин!
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 19 сеп 2010 18:56

Пичове-където казвате че трбва време и ще се оправим: Така говорехте и за Павел Дочев и незнам си кой още.Както се казва-"чакалнята е на гарата".Време няма.Или да играят футбол или да си дават оставките.Купих си карта за тоя сезон, за да гледам "СПЕКТАКЛИ",после намалиха цените на билетите-сигурно няма да има спектакли.
Тоя мач бехме пълна трагедия и ако не беше мача с Бешикташ, щях да съм тотално обезсърчен.
Стига с това "трябва време","вдигаме главите","гледаме напред","играем мач за мач"-изтърка се вече.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 19 сеп 2010 18:56

от ***cska*** на 17 Сеп 2010 14:39
***cska*** написа:
delqnski47 написа:
***cska*** написа:Райс Мболи има ли право да играе,или има клауза да не участва?

Мисля,че не може да играе срещу Славия!

Ясно,очаквам с една атака Славия да ни вкара 2 гола! :(

Защо ли нещо не ме е яд от загубата? :idea: Само като видех гола,и се сетих как ще завърши мача! :evil:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 19 сеп 2010 18:58

slavia1913 написа:Връщам се току що то стадиона. По пътя съм ревал от щастие. Оптимист съм винаги и сега бях, но просто едва се прибрах, а живея на 15 минути пеша от стадиона. Краката ми трепереха от щастие. Тая победа над ЦСКА в момента е все едно е спечелена титлата. Ако Венци не му скимне нещо под дебелата кратуна, то този сезон Славия ще направят нещо, което не са правили от края на соца. А именно да се борят, въпреки всичко.Благодая ви момчета, за това, че завършихте това прекрасно лято по един още по-прекрасен начин!
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!

Странно как при 2.50 за Славия изведнъж става 6.00 коефициента за 1-ца и те бият. А нашите играят ганкиното цял мач. Славистчетата да се съвземат, никакви шампиони няма да стават, винаги ще са си посредствен отбор. По-лошото е, че и нашите са тръгнали натам.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 19 сеп 2010 19:04

slavia1913 написа:Връщам се току що то стадиона. По пътя съм ревал от щастие. Оптимист съм винаги и сега бях, но просто едва се прибрах, а живея на 15 минути пеша от стадиона. Краката ми трепереха от щастие. Тая победа над ЦСКА в момента е все едно е спечелена титлата. Ако Венци не му скимне нещо под дебелата кратуна, то този сезон Славия ще направят нещо, което не са правили от края на соца. А именно да се борят, въпреки всичко.Благодая ви момчета, за това, че завършихте това прекрасно лято по един още по-прекрасен начин!

Явно не само краката ти треперят а и ръцете,защото пишеш пълни глупости! ;) Радвайсе на победата,по-слаб ЦСКА скоро няма да срещнете!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 19 сеп 2010 19:17

Аз пък не разбирам защо Галчев не е титуляр.Единственият от халфовете,който мойе да премине през противник с топка в краката.Съжалявам ,че Янчев се върна в халфовата линия.Той повече пречи,отколкото да помага.Като защитник,поне не пречеше.Учудвам се на ниската футболна култура на българина.След всеки такъв мач в която и да е по-развита във футболно отношение държава ,щяха да разсипят от критика и двата отбора.Едните ,че не могат да вържат 2 паса,другите за многото симулации,разкарване на топката ,та и дори криене на същата от децата ,които я подават.А тук нашите журналисти се скъсаха да хвалят самоотвержената игра на Славия и добрата тактика.....да им имам тактиката.Но за Велев ще е убийствено да влезне в ЛЕ....там ще му лъснат кирливите ризи,както е ставало и друг път!
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 сеп 2010 19:19

joro65 написа:Аз пък не разбирам защо Галчев не е титуляр.Единственият от халфовете,който мойе да премине през противник с топка в краката.Съжалявам ,че Янчев се върна в халфовата линия.Той повече пречи,отколкото да помага.Като защитник,поне не пречеше.Учудвам се на ниската футболна култура на българина.След всеки такъв мач в която и да е по-развита във футболно отношение държава ,щяха да разсипят от критика и двата отбора.Едните ,че не могат да вържат 2 паса,другите за многото симулации,разкарване на топката ,та и дори криене на същата от децата ,които я подават.А тук нашите журналисти се скъсаха да хвалят самоотвержената игра на Славия и добрата тактика.....да им имам тактиката.Но за Велев ще е убийствено да влезне в ЛЕ....там ще му лъснат кирливите ризи,както е ставало и друг път!

Янчев силата му е в средата, недей да вадиш заключения от един мач. Аз лично си мечтая за деня, в който Виданов няма да играе. Дано Минев се върне по-скоро.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 19 сеп 2010 19:20

Аве смешник кво вадите нож на умряло куче,нали се сещаш че като ви фане Левски и Литекс такъв бой ще ви бият че ще ви напълнят врата с голове.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 сеп 2010 19:34

Много сме зле кондиционно, Славия цял мач ни пресираха, след мача с Бешикташ не можеха да ходят ЦСКА. Нямаме футболисти за мачове през 3 дена, да не говорим, че нямаме и за един отбор, който да играе веднъж в седмицата. Аз не го виждам такъв неориентиран футболист като Тибони, например, да се промени някак си, каквото ще да прави, той просто не може да мисли, не че не е сработен. Харесва ми, че Гьорето не се лигави с тях, да ги чака да влизат във форма, като предишните треньори, за няколко седмици разкара Мигел, Караджата, Делев и не знам още какви надежди, които предишните не смееха да пипнат, като че ли ЦСКА е място да се учат талантливи момчета на А и Б, а не се притеснява, че Платини или Коце Стоянов били кофти характери и си ги налага, понеже са добри. Ама както винаги ни трябват 7-8 нови за да направим отбор, така е след всяка селекция.
Последна промяна от защо на 19 сеп 2010 19:37, променено общо 2 пъти.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Архив”