19.09.2010 15:30 Манчестър Ю - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: 19.09.2010 15:30 Манчестър Ю - Ливърпул

Мнениеот Dzheff » 19 сеп 2010 18:40

kadett1 написа:Не знам с какво се гордеехте днес.Просто прочетохме на МЮ приказката : ела вълчо, изяш ме. Не знам Вие защо станахте фенове на Ливърпул, но аз станах заради онази машина,която газеше в Англия и Европа преди 25 -30 години. Жалко, че не сте гледали Ливърпул тогава.Винаги съм им бил фен и ми е болно като ги гледам днес - страх да не загубиш - това бе основното.Може и Ходжсън да не е за този отбор - вече почвам да се сънмявам при тези слухове за отлагане на продажбата , дали не сме поели твърдо надолу.

това е голямата разлика между теб и истинските фенове на този отбор! ти си станал привърженик на Ливърпул заради успехите му и си готов да хулиш в първия момент, когато нещата не вървят. Да, съжалявам че не съм видял Ливърпул в най-добрите му години... аз все още не съм изживял мига в който да видя любимият ми отбор на върха в Англия. Откакто съм фен на този отбор (тъкмо Улие беше станал еднолично мениджър на клуба) като изключим периода от идването на Бенитез до идването на американските паразити Ливърпул е в постоянна криза... но това не ми пречи да продължавам да подкрепям безрезервно отбора и да вярвам в неговия успех. Това е просто защото съм усетил магията на този отбор. Аз не мога да обясня конкретната причина поради, която съм фен на Ливърпул - любовта не се обяснява, тя се чувства! И когато е истинска - тя е до гроб!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Плаче ми се.

Мнениеот gilento93 » 19 сеп 2010 18:44

НЕ знам за вас но на мен лично след края на мача ми се плачеше.Сигурно щях да пусна някоя и друга сълза но баща ми беше в стаята с мен и не намерих за удачно да хленча пред него,като малко дете на което току що са му спукали балона с който то си е играло.
Мачът между двата най-големи отбора в Англия а именно Манчестър Юнайтед и Ливърпул е мачът,за който мечтаех през цялото лято докато чаках да почне новият сезон в Премиършип.Изгарях да видя моите любимци от Ливърпул срещу омразните ми Ман Юнайтед.И ето,че дойде денят в който тези два колоса не само в Англия и Европа,ами дори и в Света се изправиха един срещу друг.Мачът започна и аз се настаних удобно пред телевизора в очакване на магията на този мач да ме връхлети.Първото полувреме беше доста семпло и скучно с изключение на гола на един човек,който ми е особенно неприятен.Почивката дойде и се надявах през втората част така наречените "Мърсисайдци" да покажат това на което са способни,макар да не бяха сторили нищо,с което да заплашат вратата на съперниците си.Второто полувреме почна по ужасяващ начин за тимът на Ливърпул.Гол на един човек,който заряза родния си национален отбор по футбол за да рита в Англия беше вкарал един от най-красивите голове които някога съм виждал.Но дори това не може да ме накара да харесвам тази персона,на която дори името не искам да споменавам за това ще го наричам просто господин Н от никой.Та дори след вторият гол на г-н Н не се отчаях,защото знаех какво представлява духа на Ливърпул.И не чаках дълго.Само след 5 минути игра беше свирена дузпа за "мърсисайдци",които реализираха чрез своя капитан Джерард.Тогава се успокоих,че можем да обърнем развоя на нещата в наша полза.Когато след още 6 минути игра резултатът вече бе 2:2 си казах,че просто няма начин да изпуснем победата.И тогава пак се появи той.Г-н Н вкара третият си гол за деня и така вгорчи следобеда на милиони хора по света,които стискаха палци за своите любимци на терена на Олд Трафорд.Чудех се защо мамка му стара когато изравниха играта Ливърпул не тръгнаха да търсят обрата ами напротив вкопаха се дълбоко в защита като защитниците на Сталинград през Втората световна война.И тогава пред очите ми се изправи отговора на въпроса ми.Новият треньор или мениджър на тима(както искайте го наричайте)Рой Ходжисън.Защо този човек избра да пази резулата като иамше още доста време до края на мача и Ливърпул можеше да измъкне максимума от визитата си на негостоприемния стадион на домакините от Юнайтед.И тогава се зачудих,защо пуснахме Рафаел Бенитес да си отиде.В големите мачове с тимовете от така наречената "Голяма четворка" Бенитес никога не се криеше.Не мислеше за отстъпление а се мъчеше по всякакъв начин да изкопчи максимума от всяка една среща.Сега съжелявам искренно,че може и да съм го плюл,защото Бенитес беше треньор за големите мачове а не като мишката Ходжисън,който разчита на предимно дефанзивната тактика.Ако има нещо в моите изказвания с което да съм засегнал г-н Бенитес сега му се извинявам искрено и от сърце.Повечето от вас,които ще прочетат това мое мнение(ако изобщо има такива които да отворят тази тема) сигурно вече ще са ме анатемосали но аз изказвам своето мнение и искам старият мениджър на Ливърпул обратно.Благодаря за отделеното внимание.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Плаче ми се.

Мнениеот Frankie Lampard » 19 сеп 2010 18:51

Поплачи си спокойно.Аз колко сълзи съм излял по моя отбор...Колко стени съм изкъртил след пропуски,колко чаши съм счупил след като ни вкарат...

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: 19.09.2010 15:30 Манчестър Ю - Ливърпул

Мнениеот Dzheff » 19 сеп 2010 18:51

иначе за съжаление и аз съм съгласен, че ако слуховете за отлагане на продажбата се окажат верни това може да се окаже най-големият кошмар в историята на Ливърпул... толкова голям, че да ни се наложи след време да чакаме новият Бил Шенкли, който... отново да трябва да ни вкарва във Висшата лига и да гради отбора от нулата. Но дори и това да стане за мен, а и вярвам и за милиони други по света в сърцата им ще има само един отбор - Ливърпул!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 19 сеп 2010 18:53

Жалко, че не си ревнал.

GeNtLeMaN
Контакти:

Мнениеот GeNtLeMaN » 19 сеп 2010 18:54

Има нещо сбъркано в главата и в отбора ти,ама първото е по-тревожно.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 19 сеп 2010 18:56

Егати трагедията :lol: :lol: :lol: Чак ми стана смешно.... Абе вие добре ли сте? Да се вживявате толкова и то за чужди отбори. Айде стига бе... Тъпо е...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 19 сеп 2010 18:56

gilento93 написа:НЕ знам за вас но на мен лично след края на мача ми се плачеше.Сигурно щях да пусна някоя и друга сълза но баща ми беше в стаята с мен и не намерих за удачно да хленча пред него,като малко дете на което току що са му спукали балона с който то си е играло.
Мачът между двата най-големи отбора в Англия а именно Манчестър Юнайтед и Ливърпул е мачът,за който мечтаех през цялото лято докато чаках да почне новият сезон в Премиършип.Изгарях да видя моите любимци от Ливърпул срещу омразните ми Ман Юнайтед.И ето,че дойде денят в който тези два колоса не само в Англия и Европа,ами дори и в Света се изправиха един срещу друг.Мачът започна и аз се настаних удобно пред телевизора в очакване на магията на този мач да ме връхлети.Първото полувреме беше доста семпло и скучно с изключение на гола на един човек,който ми е особенно неприятен.Почивката дойде и се надявах през втората част така наречените "Мърсисайдци" да покажат това на което са способни,макар да не бяха сторили нищо,с което да заплашат вратата на съперниците си.Второто полувреме почна по ужасяващ начин за тимът на Ливърпул.Гол на един човек,който заряза родния си национален отбор по футбол за да рита в Англия беше вкарал един от най-красивите голове които някога съм виждал.Но дори това не може да ме накара да харесвам тази персона,на която дори името не искам да споменавам за това ще го наричам просто господин Н от никой.Та дори след вторият гол на г-н Н не се отчаях,защото знаех какво представлява духа на Ливърпул.И не чаках дълго.Само след 5 минути игра беше свирена дузпа за "мърсисайдци",които реализираха чрез своя капитан Джерард.Тогава се успокоих,че можем да обърнем развоя на нещата в наша полза.Когато след още 6 минути игра резултатът вече бе 2:2 си казах,че просто няма начин да изпуснем победата.И тогава пак се появи той.Г-н Н вкара третият си гол за деня и така вгорчи следобеда на милиони хора по света,които стискаха палци за своите любимци на терена на Олд Трафорд.Чудех се защо мамка му стара когато изравниха играта Ливърпул не тръгнаха да търсят обрата ами напротив вкопаха се дълбоко в защита като защитниците на Сталинград през Втората световна война.И тогава пред очите ми се изправи отговора на въпроса ми.Новият треньор или мениджър на тима(както искайте го наричайте)Рой Ходжисън.Защо този човек избра да пази резулата като иамше още доста време до края на мача и Ливърпул можеше да измъкне максимума от визитата си на негостоприемния стадион на домакините от Юнайтед.И тогава се зачудих,защо пуснахме Рафаел Бенитес да си отиде.В големите мачове с тимовете от така наречената "Голяма четворка" Бенитес никога не се криеше.Не мислеше за отстъпление а се мъчеше по всякакъв начин да изкопчи максимума от всяка една среща.Сега съжелявам искренно,че може и да съм го плюл,защото Бенитес беше треньор за големите мачове а не като мишката Ходжисън,който разчита на предимно дефанзивната тактика.Ако има нещо в моите изказвания с което да съм засегнал г-н Бенитес сега му се извинявам искрено и от сърце.Повечето от вас,които ще прочетат това мое мнение(ако изобщо има такива които да отворят тази тема) сигурно вече ще са ме анатемосали но аз изказвам своето мнение и искам старият мениджър на Ливърпул обратно.Благодаря за отделеното внимание.

Тегли им една майна и отивай да пиеш , няма какво да се тормозиш ;)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 19 сеп 2010 19:01

petrof написа:Егати трагедията :lol: :lol: :lol: Чак ми стана смешно.... Абе вие добре ли сте? Да се вживявате толкова и то за чужди отбори. Айде стига бе... Тъпо е...

че и се пак българин с 3 гола ;)

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 19 сеп 2010 19:03

Frankie Lampard написа:Поплачи си спокойно.Аз колко сълзи съм излял по моя отбор...Колко стени съм изкъртил след пропуски,колко чаши съм счупил след като ни вкарат...

да не съм нахален ама не пропуски ами един точно определен.
не ви виждам от тука нататък с тая програма, да не говорим какво ще става на ОТ след двете ви съдийски победи предния сезон с 50 метрови засади и фаулове.
Бербатов дето ги кове парцалите по един всеки мач срещу Челси, тоя път да ги струпа пак задните ножици и другите извънземни голове в 1 мач.
Последна промяна от daredevil на 19 сеп 2010 19:05, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”