[19.09.2010] VІІ кръг: Славия - ЦСКА (София)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- barabata.cska
- Контакти:
Re: [19.09.2010] VІІ кръг: Славия - ЦСКА (София)
Не мога да си обясна защо Платини е титуляр като е наказан до края на договора си да е без заплата.Какво очакват от футболист който няма мотивация

По-жалко подобие на отбор не бях виждал
след мача ви с турците ми беше жал за вас ама явно толкова си можете...
- barabata.cska
- Контакти:
Не ми пука ако бъда баннат, има прокси за тая работа и пак ще си влизам![/quote]
Ще трябва да ме светнеш

Ще трябва да ме светнеш
- Червени_шампиони
- Контакти:
barabata.cska написа:Не мога да си обясна защо Платини е титуляр като е наказан до края на договора си да е без заплата.Какво очакват от футболист който няма мотивация![]()
![]()
Питай оня тумбак МитЮ БорисоФ и другарчето му, дето редят състава.Писна ми вече всеки който ни купи казва, че е голям фен на ЦСКА, а накрая ни ши*а в г*за и само парите гледа да прибере.Може ли да играеме с Бешикташ като равни, а да паднем от Славия бе мам*а му!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- delqnski47
- Контакти:
FC_LEVSKI написа:Червени_шампиони написа:Венци Стефанов е пълен глупак! Взимат му интервю тия от Канал 3 относно счупените седалки от феновете и той каза: "За счупените седалки и обидите към Дениран Ортега съм без коментар." Пълен глупендер, не си знае футболистите.
НАХЛУВАНЕ ДРУГИЯ МАЧ !!!!!! САМО ТОВА Е ОПРАВИЯТА!
ВЪН ТИТАН!
Пак е налучкал половината...Пената горкият и толкова неможе..
Аз ако говорех така като теб,щеше много да ме е срам,особено пък ако си бях сложил и снимка на Национален Герой в спортен форум...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Re: T.Янчев пред Про БГ: Славия са умрял отбор!
TheClub написа:Cesc Fabregas написа:палячото Янчев явно сам не осъзнава, че след като славия са "умрял отбор", а същите тези бият ЦСКА както си искат, и изпуснаха още 2-3 голаЦСКА какво е? Разложен труп може би? Или как да го разбираме това?
![]()
А ЦСКА като че ли нямааха.. Славия са бъкали от такива положения... Да умрял отбор са! Но и не сме по зле!
Подкрепяйте го с такива изказвания "далече" си стигнете те може да са умрял тбор ама ви биха и то заслужено и са с 7 точки пред вас е вие тогава какви сте? Вместо да се засрами тръгнал да обижда противниковия отбор все едно си им накриви с нещо освен да му се посмеят на изказването не виждам с кво може да им навреди като напрви такова изказване
- delqnski47
- Контакти:
plamen_ol написа:По-жалко подобие на отбор не бях виждалслед мача ви с турците ми беше жал за вас ама явно толкова си можете...
Ааа гледал си гледал си....миналата година!
Е,ако си бил роден тогава...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Червени_шампиони написа:TheClub написа:Червени_шампиони написа:Венци Стефанов е пълен глупак! Взимат му интервю тия от Канал 3 относно счупените седалки от феновете и той каза: "За счупените седалки и обидите към Дениран Ортега съм без коментар." Пълен глупендер, не си знае футболистите.
НАХЛУВАНЕ ДРУГИЯ МАЧ !!!!!! САМО ТОВА Е ОПРАВИЯТА!
ВЪН ТИТАН!
Какво нахлуване искаш бе!? Луд ли си !?
Луд съм сигурно, искам В група, за да се махнат Титаните! Ходи люпи семки още и само им слушай лъжите като им вярваш!Другия мач 1:1 ще направиме с Монтана, сигурен съм вече.
Ти верно си ненормален. Що смяташ че във В група със сигурност ще дойде Абрамович? Айде мислете малко бе!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Ти верно си ненормален. Що смяташ че във В група със сигурност ще дойде Абрамович? Айде мислете малко бе!
Няма как да мислят прекалено са афектирани.. На този отбор му трябва единствено работа и време!
- Червени_шампиони
- Контакти:
vaskonti написа:Ти верно си ненормален. Що смяташ че във В група със сигурност ще дойде Абрамович? Айде мислете малко бе!
Ненормалния си ти! Усещаш ли, че Титан са същите като ХристолоФ? Същата съдба ни чака и нас, ако не се махнат възможно най-скоро! Ще видиш, че съм прав накрая.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!