19.09.2010 15:30 Манчестър Ю - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: 19.09.2010 15:30 Манчестър Ю - Ливърпул

Мнениеот kadett1 » 19 сеп 2010 15:03

E, да не мислите, че искам да загубим мача.Просто съм реалист - с двама съвсем нови халфа, без Каут,със слаб Джерард, безплоден Торес - не знам, дано да стане суперсензация.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 19 сеп 2010 15:06

Както каза Ходжсън,този мач е решеващ за сезона на Ливърпул.Надявам се да бием и да тръгнем нагоре.
Присъствието на Шкъртел малко ме притеснява.Според мен този сезон прави много грешки и Агер е по-добрият вариант в центъра на защитата.
Успех на Ливърпул!
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 19 сеп 2010 17:34

Жалко,жалко... Не ми стана ясно защо след 2 гол се прибрахме така в наказателното поле. Отново капитана СТИВЪН ДЖЕРАРД ни отсрами, Бербатов имаше ден... И ще те помоля Франки както се разбрахме да не правиш повече теми за мачовете на Ливърпул! Това няма нищо общо със загубата, просто искам и съм свикнал аз да си права темите! Надявам се да ме разбереш!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

mar7o0_BSFC
Контакти:

Мнениеот mar7o0_BSFC » 19 сеп 2010 17:42

Неможе да продължаваме така... Като цяло слаб мач за нас.Можехме да стигнем до Х-са , но не разбрах защо след 2:2 се прибрахме така(така е секи път).Но ако бяха изгонили Ошей(както трябваше) може би нямаше да се приберем и щяхме да търсим победа,но както и да е.И както казах неможе да продължаваме така,ако искаме отново в ШЛ !!! :!: :!: :!:
Черно море и Ливърпул FOREVER !!!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 19 сеп 2010 17:43

Е това е съдиите за пореден път свирят в полза на Манчестър.Вече не мога да го трая това първенство.Тоя престъпник Уеб няма ли кой да го махне :@:@:@.Иначе евала на Бербо.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 19 сеп 2010 17:47

Frankie Lampard написа:Е това е съдиите за пореден път свирят в полза на Манчестър.Вече не мога да го трая това първенство.Тоя престъпник Уеб няма ли кой да го махне :@:@:@.Иначе евала на Бербо.

Вие ще ги спрете спокойно! В момента сте в невероятна форма, както ние преди 2 години... Алонсо,Джерар,Торес...
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 19 сеп 2010 18:05

kadett1 написа:Първо искам да споделя,че съм фен ла Ливърпул и то от 30 години.Четох най различни мнения за този мач и 90 % от тях са плод на емоция и пристрастност. Ливърпул точно в този момент са един обезверен състав - може би им влияе неяснотата по отношение на продажбата.Джерад е като някаква сянка по терена - няма го типичния хъс, да оставим недобрата форма. Торес има 1 гол, наистина красив, но...До сега съм изгледал всички мачове и вътрешни и за лига Европа и не видях нищо обнадеждаващо. От друга страна МЮ изтърваха наистина двата мача, но играта им бе на ниво.Просто моментни грешки. Така че, ако си говорим не какво ни се иска , а гледаме реално - всичко, освен победа за МЮ, и то дано не е разгромна, ще е супер сензация.
П.П Знам че много ще ми се нахвърлят, но нека да е след мача.

kadett1 не те знам от колко години си фен на Ливърпул, но искрено те съжалявам! Както беше помолил изчаках да мине мача преди да ти напиша някои неща...
Как може за 30 години да не си усетил магията на Ливърпул? Как може да хулиш основните ни футболисти още преди мача да е започнал и да демонстрираш пълна липса на вяра в тях, че ще дадат всичко за победата? Как може да наречеш сърцето и душата на отбора - Стивън Джерард сянка? Капитана за пореден път показа, че докато той е на терена Ливърпул е способен да сътвори чудеса! Преди 30 години аз още не съм бил роден, но съм фен на Ливърпул от 12-13 годишна възраст... по ирония на съдбата сезона от който следя Ливърпул се оказва дебютен за една от най-големите легенди за всички времена на нашият любим отбор - и това е Стивън Джерард. Припомни си още веднъж какво е направил този човек за нас от 1998г до днес включително и ако наистина си фен на Ливърпул ще осъзнаеш колко идиотско звучи определението което му даде преди мача!
Истинските фенове на Ливърпул, които бяха на стадиона днес, показаха за пореден път защо Ливърпул е толкова велик! Те пяха You'll never walk alone когато ни поведоха с 2-0 и в края на мача, когато се виждаше, че мача отива на загуба... Това отличава Ливърпул от всички останали клубове по света - няма друг тим където фенове и тим да се вплели в едно толкова силно и отборът да получава толкова силна подкрепа не само в добри, но и в най-лошите дни! Затова колега помисли над всичко това и ако си фен на Ливърпул започни да се държиш като такъв, а не като типично български запалянко!
Колкото до Ливърпул - YOU'LL NEVER WALK ALONE!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 19 сеп 2010 18:09

fearbless написа:
Frankie Lampard написа:Е това е съдиите за пореден път свирят в полза на Манчестър.Вече не мога да го трая това първенство.Тоя престъпник Уеб няма ли кой да го махне :@:@:@.Иначе евала на Бербо.

Вие ще ги спрете спокойно! В момента сте в невероятна форма, както ние преди 2 години... Алонсо,Джерар,Торес...

Вярно е, че тогава мачкахте, ама все пак бяхте 2ри, а на върха бе МЮ. :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 19 сеп 2010 18:13

Dzheff написа:
kadett1 написа:Първо искам да споделя,че съм фен ла Ливърпул и то от 30 години.Четох най различни мнения за този мач и 90 % от тях са плод на емоция и пристрастност. Ливърпул точно в този момент са един обезверен състав - може би им влияе неяснотата по отношение на продажбата.Джерад е като някаква сянка по терена - няма го типичния хъс, да оставим недобрата форма. Торес има 1 гол, наистина красив, но...До сега съм изгледал всички мачове и вътрешни и за лига Европа и не видях нищо обнадеждаващо. От друга страна МЮ изтърваха наистина двата мача, но играта им бе на ниво.Просто моментни грешки. Така че, ако си говорим не какво ни се иска , а гледаме реално - всичко, освен победа за МЮ, и то дано не е разгромна, ще е супер сензация.
П.П Знам че много ще ми се нахвърлят, но нека да е след мача.

kadett1 не те знам от колко години си фен на Ливърпул, но искрено те съжалявам! Както беше помолил изчаках да мине мача преди да ти напиша някои неща...
Как може за 30 години да не си усетил магията на Ливърпул? Как може да хулиш основните ни футболисти още преди мача да е започнал и да демонстрираш пълна липса на вяра в тях, че ще дадат всичко за победата? Как може да наречеш сърцето и душата на отбора - Стивън Джерард сянка? Капитана за пореден път показа, че докато той е на терена Ливърпул е способен да сътвори чудеса! Преди 30 години аз още не съм бил роден, но съм фен на Ливърпул от 12-13 годишна възраст... по ирония на съдбата сезона от който следя Ливърпул се оказва дебютен за една от най-големите легенди за всички времена на нашият любим отбор - и това е Стивън Джерард. Припомни си още веднъж какво е направил този човек за нас от 1998г до днес включително и ако наистина си фен на Ливърпул ще осъзнаеш колко идиотско звучи определението което му даде преди мача!
Истинските фенове на Ливърпул, които бяха на стадиона днес, показаха за пореден път защо Ливърпул е толкова велик! Те пяха You'll never walk alone когато ни поведоха с 2-0 и в края на мача, когато се виждаше, че мача отива на загуба... Това отличава Ливърпул от всички останали клубове по света - няма друг тим където фенове и тим да се вплели в едно толкова силно и отборът да получава толкова силна подкрепа не само в добри, но и в най-лошите дни! Затова колега помисли над всичко това и ако си фен на Ливърпул започни да се държиш като такъв, а не като типично български запалянко!
Колкото до Ливърпул - YOU'LL NEVER WALK ALONE!

Много силно изказване брат! Евала! Изпитвам известна горчивина, но и същевременно гордост,че съм фен на този отбор! Когато феновете пееха ''YOU'LL NEVER WALK ALONE'' ми се :cry: Осетих и магията, макар и за 5 минути! А какво да кажа за магията която стана 2005 година.. Имаме невероятен капитан. Лоялен... LIVERPOOL FOREVER!!!

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 19 сеп 2010 18:30

Не знам с какво се гордеехте днес.Просто прочетохме на МЮ приказката : ела вълчо, изяш ме. Не знам Вие защо станахте фенове на Ливърпул, но аз станах заради онази машина,която газеше в Англия и Европа преди 25 -30 години. Жалко, че не сте гледали Ливърпул тогава.Винаги съм им бил фен и ми е болно като ги гледам днес - страх да не загубиш - това бе основното.Може и Ходжсън да не е за този отбор - вече почвам да се сънмявам при тези слухове за отлагане на продажбата , дали не сме поели твърдо надолу.

Върни се в “Ливърпул”