ЛОКОМОТИВ - ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ !!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

botev champion

Re: ЛОКОМОТИВ - ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ !!!

Мнениеот botev champion » 19 фев 2009 18:37

niko1 написа:
botev champion написа:Абе струва ми се,че много фантазирате с твоя приятел. Говорите ми за бушони,Карлово,БСП човек направо да се обърка.

Ти явно не си от Пловдив !!!...Но да ти кажа ,че в град Пловдив управлявя бсп за първи път от 1989 година и то благодарение на този палячо и шайката вмро.Явно на село информацията ,какво става в големият град идва много бавно...

В катуна по-бързо ли пристига информацията от община Пловдив?

niko1

Мнениеот niko1 » 19 фев 2009 18:41

botev champion написа:
niko1 написа:
botev champion написа:Абе струва ми се,че много фантазирате с твоя приятел. Говорите ми за бушони,Карлово,БСП човек направо да се обърка.

Ти явно не си от Пловдив !!!...Но да ти кажа ,че в град Пловдив управлявя бсп за първи път от 1989 година и то благодарение на този палячо и шайката вмро.Явно на село информацията ,какво става в големият град идва много бавно...

В катуна по-бързо ли пристига информацията от община Пловдив?

Не знам.Ти да не си в катун?Извинявай за грешката.Помислих ,че си от село и за това не знаеш.Плащаш ли си тока или го крадеш? :lol: :lol: :lol:

botev champion

Мнениеот botev champion » 19 фев 2009 18:44

Как в катуна ви, когато нямате ток идват такива новини при вас.Абе то вие ромите сте навсякъде.

niko1

Мнениеот niko1 » 19 фев 2009 18:50

botev champion написа:Как в катуна ви, когато нямате ток идват такива новини при вас.Абе то вие ромите сте навсякъде.

От нас двамата ти не си в час с нещата в Пловдив....Не се ли усещаш ,че само се излагаш?То в същност на вас жълтите ,това си ви е нормално състояние и сигурно за това не ти прави впечатление.Разбирам те.

botev champion

Мнениеот botev champion » 19 фев 2009 18:55

niko1 написа:
botev champion написа:Как в катуна ви, когато нямате ток идват такива новини при вас.Абе то вие ромите сте навсякъде.

От нас двамата ти не си в час с нещата в Пловдив....Не се ли усещаш ,че само се излагаш?То в същност на вас жълтите ,това си ви е нормално състояние и сигурно за това не ти прави впечатление.Разбирам те.

Нали ти казах,като си в час да гръмне бушона и кмета да си отива.Ама ти нещо дърпаш назад, нещеш да станеш борец за правда и свобода.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 фев 2009 19:04

От няколко страници само офтопик и спам.Заключвам темата.

Върни се в “Локо Пловдив”