Манчестър Юнайтед - Ливърпул 19.09.2010 15:30
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 19.09.2010 15:30
Важното е, че си уцелил, че ще вкара хеттрик, другото е без значение 

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
- Lord_Dexter
- Контакти:
Re: Бербатов - Ливърпул
ralka_levskarka написа:не съм го харесвала и никога ама няма да го харесвамче направи хубав мач направи, ама поне да отдаваше толкова и на националния не да ми прави гол и то от дузпа, къмм някойй хора.. е чак пък бог не е

let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Велик Бербатов !!! А колкото до националния ,въобще не му и трябва да се връща при тая сбирщина от псевдо футболисти,мениджъри и селски тарикати дето ръководят БФС...
+1
Имам една молба. Някой може ли да намери клип със вторият гол на Берба?! Беше просто страхотен, все още ми е пред очите, но искам да го изгледам още няколко пъти. 

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Lord_Dexter написа:ralka_levskarka написа:не съм го харесвала и никога ама няма да го харесвамче направи хубав мач направи, ама поне да отдаваше толкова и на националния не да ми прави гол и то от дузпа, къмм някойй хора.. е чак пък бог не е
![]()
![]()
![]()
Не стига, че левскар, ами и жена.... щом казваш за нищо не става
явно разбираш от футбол
да от левски съм защо нешо лошо ли има ? ааа да .. сетих се ти си цесекар а вмомента падат от Славия

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:не съм го харесвала и никога ама няма да го харесвамче направи хубав мач направи, ама поне да отдаваше толкова и на националния не да ми прави гол и то от дузпа, къмм някойй хора.. е чак пък бог не е
НЯКОИ МНЕНИЯ ТУК СА ДИАГНОЗА!!!!

Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Leooo написа:daredevil написа:Изпадащите как вкараха 2 гола и те не разбраха, да ходят да палят на реката довечера че не беше 5-6 на 0.
хахах че как да не разбраха , 1 дузпа 1 фаул и ето 2 гола :Д
луд късмет, не заслужаваха да вкарат и един и можеха да допуснат още поне един.
Не че защитавам защитата ни която е слаба от началото на сезона.
Нищо няма да направим с нея ако не се оправи естествено, но скоро идва Рио и всичко ще се оправи.
Последна промяна от daredevil на 19 сеп 2010 17:45, променено общо 1 път.
20набирания написа:ТОВА Е САМО 1 ДОБЪР МАЧ .НЕКА ДА ВКАРА 40 ГОЛА ЗА СЕЗОНА И ЩЕ ГО ПРИЗНАЯ ,ЧЕ Е БИЛ МНОГО ДОБЪР ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА.НЕКА ДА БЪДЕ ЛИДЕР НА ОТБОР ,КОЙТО ДА СПЕЧЕЛИ ШЛ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО И ЩЕ ГО ПРИЗНАЯ ЗА ВЕЛИК .А ВСЪЩНОСТ ТОЙ Е СТАВАЛ ЕДИНСТВЕНО ГОЛМАЙСТОР НА А ГРУПА.ТОВА НЕ Е ВЕЛИКО.ДА ДНЕС ИГРА ПРЕКРАСНО ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА ИГРАЕ И ЗАНАПРЕД.БЪДЕТЕ ПО УМЕРЕНИ В ХВАЛБИТЕ СИ ,КАКТО И В КРИТИКИТЕ СИ ,РАЗБИРА СЕ
Абе от 46-та година футболист на Юнайтед не е вкарвал 3 гола на Пуул в един мач...и ти на това казваш - просто мач!?
Неговите успехи са нищо, а твоите какво са!?
Въобще кой си те, че да искаш каквото и да било доказване от човек, на който 80-хилядния, митичен Олд Трафорд стоя на крака и ръкопляска!?
Прост народ - слаба държава!!!
“Прост народ - слаба държава”
megan fox написа:Имам една молба. Някой може ли да намери клип със вторият гол на Берба?! Беше просто страхотен, все още ми е пред очите, но искам да го изгледам още няколко пъти.
http://www.sportal.bg/video.php
- Lord_Dexter
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Lord_Dexter написа:ralka_levskarka написа:не съм го харесвала и никога ама няма да го харесвамче направи хубав мач направи, ама поне да отдаваше толкова и на националния не да ми прави гол и то от дузпа, къмм някойй хора.. е чак пък бог не е
Не стига, че левскар, ами и жена.... щом казваш за нищо не става
явно разбираш от футбол
да от левски съм защо нешо лошо ли има ? ааа да .. сетих се ти си цесекар а вмомента падат от Славия

let's put a smile on that face...