В този си вид ЦСКА е обречен в Европа!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: В този си вид ЦСКА е обречен в Европа!
През 1957... яко. То и ние Барселона сме ги били 1980 ама кво.
- football.total
- Контакти:
komunizmashteseruti написа:Абе, победата ви над Ливърпул е успех, хубаво. Обаче, кога ще биете Лацио,Марсилия,Удинезе,Оксер,Динамо Букурещ,Артмедия,Брионби, и т.н?
Ей много проста сган са това подуенските идиоти. Ходете си празнувайте евроуспехите срещу титани като Гент и Дрън-мрън как беше... И оставете ЦСКА на мира. За ЦСКА има кой да се грижи. Молете се само Бай ви Ганя да не шитне Гарата зимата за някой милион и да играете пак с вечните таланти като Жорката Христов или Боян Табаков в атака че тогава жална ви майка!
И чесно да ви кажа като българин се изкефих на победата на български представител срещу белгийски, ама като гледам такива ограничени подуенски кретенизирани идиоти като тебе, започва да ме хваща яд че съм стискал палци за Левски.
-
- Контакти:
Стискал си си една друга част от тялото на всеки гол на Гент.. аре моля ти се
komunizmashteseruti написа:През 1957... яко. То и ние Барселона сме ги били 1980 ама кво.
Все се каня да те питам какво означава ника ти ... Ти комунист ли си или си фен на комуниста Гунди ?

- just one is eric
- Контакти:
Турско сините говеда , няма ли да се спират с осирането на нашите теми .

По темата ,положението ни е лошо спор няма , но важното е да има надежда , а аз я видях на 16 (поне така ми се иска) дано не грешим . Исках хубава игра , отборен дух и себераздаване и каквото стане . Мечтите за нов собственик са друго нещо .
Червените фенове да не се ядосват на турско сините , те са жалки .

По темата ,положението ни е лошо спор няма , но важното е да има надежда , а аз я видях на 16 (поне така ми се иска) дано не грешим . Исках хубава игра , отборен дух и себераздаване и каквото стане . Мечтите за нов собственик са друго нещо .

Червените фенове да не се ядосват на турско сините , те са жалки .
Последна промяна от just one is eric на 19 сеп 2010 13:22, променено общо 1 път.
komunizmashteseruti написа:Стискал си си една друга част от тялото на всеки гол на Гент.. аре моля ти се
А да не би ти да си бил мераклия да му я стискаш ?

-
- Контакти:
viroglav написа:komunizmashteseruti написа:През 1957... яко. То и ние Барселона сме ги били 1980 ама кво.
Все се каня да те питам какво означава ника ти ... Ти комунист ли си или си фен на комуниста Гунди ?![]()
![]()
Тогава всеки се е броял за комунист.. не забравяш ли. Странно защо от 1989 насам сте най - жалкия отбор в Европа и БГ.
komunizmashteseruti написа:Тогава всеки се е броял за комунист.. не забравяш ли. Странно защо от 1989 насам сте най - жалкия отбор в Европа и БГ.
Така и не ми каза що за ник имаш ...

- football.total
- Контакти:
komunizmashteseruti написа:Стискал си си една друга част от тялото на всеки гол на Гент.. аре моля ти се
Еми че ти си уродоподобно индивидче родено някъде в покрайнините на София, израснало в мъка и бедност, някакво комплексирано фенче на Левски, то си е твой проблем ве пич. За мен е важно българският футбол да върви нагоре. 20 години не го ли разбрахте че за да има силен Левски трябва да има силен ЦСКА и обратно. И вие кво седите тука си мерите пишките на кой по голяма и ми говорите за разни измислени победи над децата на Лацио или над световно известни граднове като Динамо Букурещ, докато разни отборчета от западна Европа отиват и правят 3-3 на Ювентус като гост или обръщат Борусия Дортмунд до 3-2 2 минути преди края. Ти за отбора на Карпати чувал ли си? Че те едва не биха Дортмунд за 2 минути, вие ако излезете срещу Дортмунд с такава игра 3 години ще говорите само за тоя мач. Не осъзнаваш ли колко сте жалки, докато хората се развиват вие да се драпате за глупости, кой бил резерва и кой бил гранд!
-
- Контакти:
viroglav написа:komunizmashteseruti написа:Тогава всеки се е броял за комунист.. не забравяш ли. Странно защо от 1989 насам сте най - жалкия отбор в Европа и БГ.
Така и не ми каза що за ник имаш ...
Първото което ми дойде на ум. А самия ник има в впредвид че останките от комунизма ще се РУТЯТ - Цоца и Цуца.