В този си вид ЦСКА е обречен в Европа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: В този си вид ЦСКА е обречен в Европа!

Мнениеот Гуу » 19 сеп 2010 10:43

LSFC 1914 написа:Гуу, айде кажи ми честно Гент не е ли по-добър от Бешикташ? Поне от това което показаха и двата отбора в първите мачове... :roll: Сега не искам да си кажеш цесекарското мнение! Бъди точен! :lol:

Гент да е по-добър от Бешикташ, ти чуваш ли се ? :shock: :shock: :shock:
Това само много краен хард-фен на Левски може да ти го каже...Гент по-силен от Бешикташ, моля ти се... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 сеп 2010 11:32

LSFC 1914 написа:Гуу, айде кажи ми честно Гент не е ли по-добър от Бешикташ? Поне от това което показаха и двата отбора в първите мачове... :roll: Сега не искам да си кажеш цесекарското мнение! Бъди точен! :lol:

Ти смяташ, че си дал обективно мнение ли? :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 сеп 2010 11:37

[quote="milka"].....Оставаме малко настрана аматьорщината и глупостта на тези, които държат юздите на най-титулувания български клуб и ще се спрем върху това, което произведоха ритнитопковците с червени екипи в Истанбул......[quote]

Най-титулуваният български клуб е "Левски"- София: 26 шампионски титли, 26 купи на страната и 3 суперкупи. :) :) :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 19 сеп 2010 11:43

И добре какво правим сега като играем зле. Не отиваме на стадиона ? Вживяваме се като модераторите тук, че сме нещо значимо и почваме да бойкотираме мачовете? При гол на ЦСКА викаме "Вън боклуците от ЦСКА" ? Колкото и да се стараят все пак някои хора в крайна сметка да има спокойствие в този отбор ние постоянно продължаваме да подклаждаме напрежение ? Това ли трябва да правим? Ти от 14-ките ли си мойто момче? Ако си от тях най-добре си върви в бърлогата и си бойкотирайте ЦСКА до края на дните си. Колкото по малко поклонници на Фюрера в Сектор Г толкова по добре.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 сеп 2010 11:43

Captain Stottlemeyer написа:
milka написа:.....Оставаме малко настрана аматьорщината и глупостта на тези, които държат юздите на най-титулувания български клуб и ще се спрем върху това, което произведоха ритнитопковците с червени екипи в Истанбул......

Най-титулуваният български клуб е "Левски"- София: 26 шампионски титли, 26 купи на страната и 3 суперкупи. :) :) :)

[offtopic]На една Олимпиада класирането по медали се прави по следният начин - брой златни медали, брой сребърни и брой бронзови. Ако една държава спечели само един златен, а друга само 10 сребърни, по напред в класирането ще е тази със златният медал. Тоест не се гледа общата бройка, а колко ценно е отличието. Една шампионска титла във футбола е много по-ценна дори от 5 титли на страната, така е по-цял свят. И доказателство за това е фактът, че навсякъде на финала за купата се класират отбори от вторите дори от третите дивизии. Да не говорим пък за суперкупите, които са на практика едни контролни мачове преди началото са сезона. В противен случай теоретично Левски ако имат например само 3-4 титли, но 50 купи на страната пак ли ще броиш, че сините са най-титулувани? Абсурдно е...[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 19 сеп 2010 11:48

toniha2 написа:
sas написа:абсолютно никога

КА-Акурейри (Исландия) – ЦСКА 1:0

ЕДИНСТВЕНАТА европейска победа на това отборче в цялата му история!

Вашаш – ЦСКА - 6:1

НАЙ - ГОЛЯМАТА загуба в историята на БГ клубния футбол!

ЦСКА - Уралмаш (Русия) - 1:2

ИНТЕРТОТО ?!?!?!?!

ЦСКА е ЕДИНСТВЕНИЯ български отбор загубил от либийски тим. През 1984 година либийския Ал-Итихад побеждава ЦСКА с 4:1. При това арабите доиграват мача с 9 души.

ЦСКА е ЕДИНСТВЕНИЯ български отбор отпадал шест поредни години в първия кръг на европейските турнири

1974-75 КНК
1975-76 КЕШ
1976-77 КЕШ
1977-78 Купа на УЕФА
1978-79 Купа на УЕФА
1979-80 Купа на УЕФА

А някой приятелски мач ....що не цитираш....НЕЩАСТНИКО.НА ВАС ВИКАТ ЕВРОИДИОТИ....НЕ НА НАС

"Евробоецо", я ми пиши колко победи имате в турнирите от 2005 год. насам и колко отбора отстранихте с тези победи.
П.П. Само не ме връщай в миналия век, особено през годините на колективизацията. :lol:

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 19 сеп 2010 11:50

Captain Stottlemeyer написа:
milka написа:.....Оставаме малко настрана аматьорщината и глупостта на тези, които държат юздите на най-титулувания български клуб и ще се спрем върху това, което произведоха ритнитопковците с червени екипи в Истанбул......

Хахахаха благодаря, че ме развесели още от сутринта.

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 19 сеп 2010 11:51

левскар07 написа:
toniha2 написа:
sas написа:абсолютно никога

КА-Акурейри (Исландия) – ЦСКА 1:0

ЕДИНСТВЕНАТА европейска победа на това отборче в цялата му история!

Вашаш – ЦСКА - 6:1

НАЙ - ГОЛЯМАТА загуба в историята на БГ клубния футбол!

ЦСКА - Уралмаш (Русия) - 1:2

ИНТЕРТОТО ?!?!?!?!

ЦСКА е ЕДИНСТВЕНИЯ български отбор загубил от либийски тим. През 1984 година либийския Ал-Итихад побеждава ЦСКА с 4:1. При това арабите доиграват мача с 9 души.

ЦСКА е ЕДИНСТВЕНИЯ български отбор отпадал шест поредни години в първия кръг на европейските турнири

1974-75 КНК
1975-76 КЕШ
1976-77 КЕШ
1977-78 Купа на УЕФА
1978-79 Купа на УЕФА
1979-80 Купа на УЕФА

А някой приятелски мач ....що не цитираш....НЕЩАСТНИКО.НА ВАС ВИКАТ ЕВРОИДИОТИ....НЕ НА НАС

"Евробоецо", я ми пиши колко победи имате в турнирите от 2005 год. насам и колко отбора отстранихте с тези победи.
П.П. Само не ме връщай в миналия век, особено през годините на колективизацията. :lol:

Евро турнирите от 2005-та година на сам ли съществуват, евроидиоте?

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 сеп 2010 11:53

левскар07 написа:"Евробоецо", я ми пиши колко победи имате в турнирите от 2005 год. насам и колко отбора отстранихте с тези победи.

А вие колко победи и отстранявания имате от 2006 година насам. ?

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 19 сеп 2010 11:56

Гент ще стане добър колкото бешикташ, когато преивлече Гути, Куарешма и Бобо.А като видях гола на дембеле разбрах за какво става въпрос и си изключих телевизора.Може ли с толкова лек удър от аут-линията вратаря на агентите да не го хване?

Върни се в “ЦСКА”