БАТКОВ: БЕСЕН СЪМ ЗАРАДИ ПРОГРАМАТА, ИМА ПОДПИРАНЕ ОТ СТРАНА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: БАТКОВ: БЕСЕН СЪМ ЗАРАДИ ПРОГРАМАТА, ИМА ПОДПИРАНЕ ОТ СТРАНА

Мнениеот Yasso » 19 фев 2009 16:21

Old_death написа:Прав си да цитираш правилника,но забравяш че той не се отнася до богоизбраните.Преди години имаше случай,когато Лавчис извади отбора си от стадиона по време на един мач със Славия.Тогава наказаха ли ги с нещо?

Тоя мач не беше ли финала или един от полуфиналите за купата на България през 1996г.?

Кано Коцев беше подредил Славия много добре срещу калъфките и Лафчис взе да се изнервя, че купата им се изплъзва като на "Левски" първото място миналата година... :lol:

А наказанието доколкото помня беше едно мижаво служебно 3:0, което си беше така и така ясно....

Мен друг въпрос ме интересува живо...
Критерият на БФС относно състезателите, които имат червени картони в контролни срещи...
Сега ще чакам да видя като почне първия кръг от пролетта колко от тези, дето имаха червени картони в подготовката ще изтърпят по един мач наказание - каквато "желязна" практика въведе "БФС-то" от началото на сезона....

И после пищят, че ги обвинявали че били цветно БФС :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

KA®O
Контакти:

Мнениеот KA®O » 19 фев 2009 16:23

Прав е най-умния сред левскарите и най-големия левскар сред глупаците.
Левски да не би да е цигански катун та да го разкарват ту в Благоевград, ту в Пловдив, ту в Сандански заради един мач с "Вихрен".

Правилата са за всички и трябва да се спазват. Ето когато Пелето предпочете парите на "Енерги"К пред славата в "Левски" Боратков беше баш недоволен и обвиняваше германските фашисти . Но когато Филипе Да Коща предпочете славата на "Левский" пред парите на ЦСКА, Батков беше най-доволното прасе на света.

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 19 фев 2009 16:24

Old_death написа:Специално искам да изкажа благодарност на модератора са спешната му намеса.Нямам нищо против феновете на Левски да пишат в нашия форум,стига да спазват добрия тон и възпитание.

Не искам благодарнисти, а коректно отношение. Ще изтривам всичко, което е нецензурно и е против правилата. Ако се наложи и темата.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 фев 2009 16:25

По принцип си прав, че БФС подпира Левски, но вече в изпълкома са ТИМ + Гришата и те няма да пропуснат възможността да вземат 3 точки от евроидиотите! ;) А и Лечков си гони интереса на неговият Сливен, така че Левски не се ли появят на мача с Вихрен, този път няма да им се размине! ;)

Абсолютно си прав.Изказах същото мнение в една друга тема.Но все пак смятам,че картите отдавна са раздадени и пак същите ще оберат лъвския пай от тортата.Фен съм на ЦСКА,но в началото на сезона се хванах на бас с едно приятелче,фен на Левски,на по 50 лева,че сините ще станат шампиони.Това ще е логичния завършек на започналата с отнемането на лиценза ни задкулисна борба.Влизането на Левски в групите на ШЛ следващия сезон.Няма да ме е яд ако загубя парите де ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 фев 2009 16:33

Тоя мач не беше ли финала или един от полуфиналите за купата на България през 1996г.?

Кано Коцев беше подредил Славия много добре срещу калъфките и Лафчис взе да се изнервя, че купата им се изплъзва като на "Левски" първото място миналата година... :lol:

А наказанието доколкото помня беше едно мижаво служебно 3:0, което си беше така и така ясно....

Мен друг въпрос ме интересува живо...
Критерият на БФС относно състезателите, които имат червени картони в контролни срещи...
Сега ще чакам да видя като почне първия кръг от пролетта колко от тези, дето имаха червени картони в подготовката ще изтърпят по един мач наказание - каквато "желязна" практика въведе "БФС-то" от началото на сезона....

И после пищят, че ги обвинявали че били цветно БФС :evil:

Критериите пак ще бъдат двойни,както са и били винаги.Примери за това има колкото си искаш.Помниш ли как наказаха Беконо за един мач,когато в приятелския ни мач със Славия получи червен картон защото отвърна на обидите на ходещата библия?Аз такъв сеир и акт на безнаказано безочие не помня.А да се сетиш как рекетираха Ботев с изхвърляне от А група за някакви лозунги,които така и не се разбра от чии фенове бяха вдигнали.На тоя фон с какво наказаха богоизбрания клуб,за фашистките плакати,опънати от тяхните лумпени на мача им в Перник и гаврата им с полицаите?Да не продължавам,защото наистина примерите за двоен стандарт са хиляди.И точно най-печелившият от всичко това да реве е подигравка!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 фев 2009 16:38

Не искам благодарнисти, а коректно отношение. Ще изтривам всичко, което е нецензурно и е против правилата. Ако се наложи и темата.

Аз ти благодарих за бързата намеса.Твое право е да изтриеш темата,въпреки че не съм я отворил с цел да дразня или да се заяждам с някой.Смятам,че имам право да изразя възмущението си от безочието на един самозабравил се дерибей!Нямам нищо против да има спор и дискусия по тая тема,но също не мога да се съглася с грубото вмешателство и тона с който тук се вмъкват чужди на нас хора и замърсяват всичко около себе си.Точно заради бързата ти реакция ти изказах благодарност,пък ти ме разбирай както си искаш!!!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 19 фев 2009 16:43

Old_death написа:.....но в началото на сезона се хванах на бас с едно приятелче,фен на Левски,на по 50 лева,че сините ще станат шампиони.Това ще е логичния завършек на започналата с отнемането на лиценза ни задкулисна борба.

Братче, да те светна че си се набутал... :cry:

Не знам как си го направил, при положение че триото Пенев-Здравков-Станков застана начело на ЦСКА...Не вярвам да си решил че ей така ще дадат титлата на някой друг...

Каквито и задкулисни игри да има - когато си по-добър просто побеждаваш и това е... 8-)

Не могат те спря нито бай ти Ганя, нито съдийски назначения, нито медийни интриги, нито нещо друго...

То и миналата година имаше такива опити и то не един - ти какво мислиш, че като станахме шампиони с 16 точки разлика ония в "Подуене" са си стоели мирно и тихо ли... :?:

Пенев правилно разбра, че отбора не играеше есента съвсем както трябва и взе мерки - осигурихме си услугите на 2-ма много добри нападатели, бетонирахме вратата и защитата с привличането на Пифа и Данчо Минев така че съм сигурен, че през пролетта до мача с Левски няма да загубим повече от 2-3 точки ( ако изобщо загубим някакви точки ) а дотогава всичко ще е ясно...
Изображение

Шампиони сме, от 6-7 пролетен кръг нататък трябва да мислим за доокомплектоване на отбора за пробив в Ш.Л.

Дано "Титан"-ите да излязат свестни собственици и да са разбрали, че при ЦСКА нещата са "ЧЕСТ И СЛАВА" а не "срам и позор"...
Последна промяна от Yasso на 19 фев 2009 17:24, променено общо 2 пъти.
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 19 фев 2009 16:46

Old_death написа:

Аз ти благодарих за бързата намеса.Твое право е да изтриеш темата,въпреки че не съм я отворил с цел да дразня или да се заяждам с някой.Смятам,че имам право да изразя възмущението си от безочието на един самозабравил се дерибей!Нямам нищо против да има спор и дискусия по тая тема,но също не мога да се съглася с грубото вмешателство и тона с който тук се вмъкват чужди на нас хора и замърсяват всичко около себе си.Точно заради бързата ти реакция ти изказах благодарност,пък ти ме разбирай както си искаш!!!

Аз го казах по принцип, че не искам благодарности, защото точно за това станах Модератор и това се иска от мен. Друг е въпроса ,че хванах темата още в началото, но не може винаги да е така. Защото и аз си имам други задължения, и ако не съм на линия сигурно щеше да има оплаквания към мен.

КАКА ЖИ

Мнениеот КАКА ЖИ » 19 фев 2009 16:51

Модератор ЦСКА написа:
Old_death написа:Специално искам да изкажа благодарност на модератора са спешната му намеса.Нямам нищо против феновете на Левски да пишат в нашия форум,стига да спазват добрия тон и възпитание.

ЕИ КОЛЕГА СТИГА СИ ТЪРКАЛ АМИ КАЖИ КОЙ СИ
С КОИ НИК СИ ВЛИЗАЛ ТУКА ПРЕДИ ДА СТАНЕШ МОДЕРАТОР А

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 фев 2009 16:58

Братче, да те светна че си се набутал... :cry:

Не знам как си го направил, при положение че триото Пенев-Здравков-Станков застана начело на ЦСКА...Не вярвам да си решил че ей така ще дадат титлата на някой друг...

Каквито и задкулисни игри да има - когато си по-добър просто побеждаваш и това е... 8-)

Не могат те спря нито бай ти Ганя, нито съдийски назначения, нито медийни интриги, нито нещо друго...

То и миналата година имаше такива опити и то не един - ти какво мислиш, че като станахме шампиони с 16 точки разлика ония в "Подуене" са си стоели мирно и тихо ли... :?:

Пенев правилно разбра, че отбора не играеше есента съвсем както трябва и взе мерки - осигурихме си услугите на 2-ма много добри нападатели, бетонирахме вратата и защитата с привличането на Пифа и Данчо Минев така че съм сигурен, че през пролетта до мача с Левски няма да загубим повече от 2-3 точки ( ако изобщо загубим някакви точки ) а дотогава всичко ще е ясно...

Шампиони сме, от 6-7 пролетен кръг нататък трябва да мислим за доокомплектоване на отбора за пробив в Ш.Л.

И да съм се набутал,ще го преглътна само за да видя киселите физиономии на сините и клюмналите мустаци на Борат :lol: Но имам своите основания.Последната ни титла бе завоювана в чест на 60-та ни годишнина.И БФС не би се наел толкова твърдо да играе точно тая година.А песимизма ми има своите основания.Помниш ли преди години,когато Лечков и Пенев се завърнаха за по един сезон в ЦСКА.Имаше един култов мач,наше гостуване на Беласица или Марек.Тогава съдията ни отмени 3 чисти гола за да добута мача до равен.Повярвай ми че от тогава съм склонен да вярвам на всякаква простотия с марка БГ. футбол.Далеч съм от мисълта,че титлата ще се реши само със спортнотехнически средства.За какво смяташ че след като сработи врътката с привличането на Лечков в изпълкома по същата схема там се вкараха ТИМ,Гигов и Ганчев.Просто се разширяват възможностите за бъдещи далавери.Недей да смяташ,че тия дебелооки дебили ще се спрат пред нещо,още повече че събитията от последните две години им доказаха,че могат безнаказано да си разиграват коня.Видя и какъв фарс,лъжи и манипулации ни предложиха на така наречения "конгрес"!Тия ще завлекат цялият ни футбол на дъното,само и само Левски да е стъпил на раменете на другите отбори.Искат да ослепят всички,за да може едноокия да стане цар!Това е положението.И недей да мислиш че ще се оправи. Държава,в която могат да се източат 2 милиарда,да се откраднат стотици милиони от средствата ,отпуснати от ЕС,да бият и рекетират по улиците гражданите,една етност да не плаща нищо и да краде,а партията на друга 15 години да ръководи държавата,и всичко това безнаказано,няма никакъв шанс да оправи футбола си.
Последна промяна от Old_death на 19 фев 2009 17:09, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”