Аве ..., мога да ти кажа, че Старокин незнае какво му се е случило. Футболистите в някой ситуации, вътре на терена, много малко знаят кога съдията е отсъдил правилно. Старокин нападаше и него единствено го интересува топката. ... даже бях сигурен, че ако така върви, до 90 мин. съдията ще измисли някоя дузпа, точно като онзи фал, в който ония двамата от литекс се спънаха. Грешката на футболиста на Черноморец, който бе най-близо до тях бе, че до като бягаше зад единия, ръката му докосна футболиста на литекс, точно преди момента на сблъсъка на двамата съотборници. Оттам остана впечатление, че няма проблем и това да даде като нарушение съдията, и "логично" бе отсъдено. Та мнението ми, че имаше дузпа при положението на Старокин, бе че футболиста в оражево направи явен опит да го засили, но колко засилване е почувствал Старокин по време на самото положение, това е друг въпрос. Съдията трябва да отсъжда не това, което усещат футболистите, щото излиза че
DANS написа: за да бъде свирена дузпа срещу литекс трябва да има труп в наказателното поле

100% дузпа, това е мнението ми