FIFA 11 Demo
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FIFA 11 Demo
Знам, че си има тема за ФИФА 11, но понеже е замряла, а аз очаквам отговор днес пуснах нова. Изтеглих демото на последната ФИФА, но като го инсталирам и пусна ми дава някаква мистериозна error 001 грешка. Този проблем доколкот погледнах в коментарите към торента в Замунда го имат поне още 10-тина човека, но вместо някой да им отговори как да го оправят всеки пита за някви контроли как да нагласи, което още повече ме смущава тъй като аз не мога да я играя те за контроли пищят. Затова искрено се надявам тука да има някой по запознат и даде решение на проблема. Знам, че е демо, но всеки я хвали и ми се играе. И без зараждане на спорове ПЕС или ФИФА моля.

- asenkolev
- Контакти:
Re: FIFA 11 Demo
Виж в дата форумите, там се обсъждаше за грешката която дава при инсталиране, не си само ти им адруги. Лично при мен тръгна без грешка, и е супер!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
asenkolev написа:Виж в дата форумите, там се обсъждаше за грешката която дава при инсталиране, не си само ти им адруги. Лично при мен тръгна без грешка, и е супер!
Аз знам, че и при други го има. В коментарите в Замунда имаше 10-тина човека с тоя проблем, но никой не даваше отговор. Почти всички над 600 мнения съм прочел.

- just one is eric
- Контакти:
asenkolev написа:Виж в дата.бг форумите, там се обсъждаше за грешката която дава при инсталиране, не си само ти им адруги. Лично при мен тръгна без грешка, и е супер!
Играта е много добра!
- fabregas_949
- Контакти:
Колеги да ви попитам, имам проблем със играчите. Или дава само горната половина на телата или долната. А най-често само части от тях. Поиграх си с настройките, но без успех. От видео картата може ли да е? И без това е малко "слабичка".
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
mironi88 написа:Знам, че си има тема за ФИФА 11, но понеже е замряла, а аз очаквам отговор днес пуснах нова. Изтеглих демото на последната ФИФА, но като го инсталирам и пусна ми дава някаква мистериозна error 001 грешка. Този проблем доколкот погледнах в коментарите към торента в Замунда го имат поне още 10-тина човека, но вместо някой да им отговори как да го оправят всеки пита за някви контроли как да нагласи, което още повече ме смущава тъй като аз не мога да я играя те за контроли пищят. Затова искрено се надявам тука да има някой по запознат и даде решение на проблема. Знам, че е демо, но всеки я хвали и ми се играе. И без зараждане на спорове ПЕС или ФИФА моля.
Мисля,че проблема ти е във видео картата .. и аз го имам същия проблем.
'"Е0001" е грешка при видео карти, които не поддържат Pixel Shader 3'
Уж пише,че минималните са Pixel Shared 2...но явно демото подържа само 3ката ! Дано като излезне цялата игра все пак да тръгне ..
Дава ми грешка пре инсталирането... нещо за DirectX ... изтеглих и нова версия и не, та не
Някой ако помогне ще съм му мнооого благодарен 

- fabregas_949
- Контакти:
TodorT написа:Дава ми грешка пре инсталирането... нещо за DirectX ... изтеглих и нова версия и не, та неНякой ако помогне ще съм му мнооого благодарен
Инсталирай този, който е със демото и пробвай пак

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
вие гледахте ли трейлъра...много зарибява:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kXJVGAoZqrk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kXJVGAoZqrk[/youtube]
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
Върни се в “Игри и забавления”