ULTRAS

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ULTRAS

Мнениеот Blue_Lion » 17 сеп 2010 18:07

Rodn1 написа:
Blue_Lion написа:Хореото и пирото си бяха супер - пеенето беше УНИКАЛНО ! Велик мач - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:

Да ти кажа нито изглеждаше добре,а по телвизията не се чувахте особено....Между другото откога пеете "И преди и сега...." на сектори?

От доста време,що ? Тва пеенето между секторите си е старо принципно при нас...за качеството на хореото може повече,но с този стадион - толкова ! Сектора е в тежко състояние,а след снощи не знам дали има сектор въобще ! Както и да е,шоуто беше на МАКС ! Целия стадион пя и се чувахме яко...заглушавали сме коментаторите по радиото,а по ТВ не се чува,заради разположението на микрофоните ! Тия от Спортал на мача с АИК не знам как си бяха сложили техните,ама не се чуваше нищо,а стадиона се тресеще от пеенето ни...как да е,който е бил снощи знае за кво иде реч ! Страхотен отбор и най-великите фенове в БЪЛГАРИЯ - ФАКТ :!:
Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 17 сеп 2010 18:38

Виж само разликата...Криви букви най-малкото
Изображение

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 17 сеп 2010 20:09

Родни, бате, гледай си твоя отбор. Не си бил на мача, какво ни коментираш, като не правим хубави хореографии, правим най - хубавите пирота. Като почнем и ние с флагчета хореографиите, ще станат супер, ама сега немаме. Така че всеки да си гледа у своята паница. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 17 сеп 2010 20:12

Blue_Lion написа:
Rodn1 написа:
Blue_Lion написа:Хореото и пирото си бяха супер - пеенето беше УНИКАЛНО ! Велик мач - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:

Да ти кажа нито изглеждаше добре,а по телвизията не се чувахте особено....Между другото откога пеете "И преди и сега...." на сектори?

От доста време,що ? Тва пеенето между секторите си е старо принципно при нас...за качеството на хореото може повече,но с този стадион - толкова ! Сектора е в тежко състояние,а след снощи не знам дали има сектор въобще ! Както и да е,шоуто беше на МАКС ! Целия стадион пя и се чувахме яко...заглушавали сме коментаторите по радиото,а по ТВ не се чува,заради разположението на микрофоните ! Тия от Спортал на мача с АИК не знам как си бяха сложили техните,ама не се чуваше нищо,а стадиона се тресеще от пеенето ни...как да е,който е бил снощи знае за кво иде реч ! Страхотен отбор и най-великите фенове в БЪЛГАРИЯ - ФАКТ :!:

Накрая аз не се чувах как пея "И само Левси обичаме те". Така че к.р за телевизията. На мача беше стархотно. А пък ако бяхме на националния, щяхме да направим една голяма и хубава хореография, но както Blue_Lion каза, на нашия стадион толкова. Не е достатъчно. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 сеп 2010 22:04

Blue_AvalanchE написа:Родни, бате, гледай си твоя отбор. Не си бил на мача, какво ни коментираш, като не правим хубави хореографии, правим най - хубавите пирота. Като почнем и ние с флагчета хореографиите, ще станат супер, ама сега немаме. Така че всеки да си гледа у своята паница. ;)

Боли ме фара за хореографии и тн, пеенето и шума бяха уникални! :twisted:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 сеп 2010 22:12

Rodn1 написа:Виж само разликата...Криви букви най-малкото
Изображение

Бате,направи я същата хореография на Армията,да видим как ще изглежда ! Плюс тва има огромна разлика дали е със знаменца и голямо знаме по средата (от винил при това) или ако е направена от найлони ! Ако това хорео го правим на Националния,ще изглежда в пъти по-добре ;)

Както казват хората от Irriducibili "Хореографията само дава цвят на Сектора - Солидарността го прави Велик",а при нас такава има много :!:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Гледам тия снимки и си спомням що нямам глас и що съм в страхотно настроение и най-вече защо се гордея,че съм Левскар !

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 сеп 2010 22:26

Сектор "Б" беше уникален :twisted: И ние във "В" не си поплювахме,някои от нас все още не са възстановили гласните струни Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 сеп 2010 23:23

niki87 написа:Сектор "Б" беше уникален :twisted: И ние във "В" не си поплювахме,някои от нас все още не са възстановили гласните струни Изображение

Мойте отдавна имат ЛЮТ Тренинг :twisted:
Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 18 сеп 2010 09:46

Пичове най-малко в тази тема искам да се заяждам.....Просто казвам отсрани как изглеждаше.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 сеп 2010 17:02

Rodn1 написа:Пичове най-малко в тази тема искам да се заяждам.....Просто казвам отсрани как изглеждаше.

Чей бе,секи си има мнение,ние казваме само,че има причини за тва което казваш ! Аз поне не приемам коментара като нападка...я ги виж мамалигите кво праат,няма агитка в България с такъв синхрон и да правят така хореографий,за сметка на тва,ако тия паднат на София-Запад ще си счупат краците от тичане :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=PGli8G25H-Y

http://www.youtube.com/watch?v=6qLzzMpz ... wclGRERM8g
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”