СПАС ДЕЛЕВ ОТКАЗА ДА ТРЕНИРА С ЦСКА ...!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: СПАС ДЕЛЕВ ОТКАЗА ДА ТРЕНИРА С ЦСКА ...!

Мнениеот Empty » 18 сеп 2010 13:18

Какво му става на този човек?Има си треньор той решава кой ще играе и кой ще търка скамейката.Работата на футболистите е да го слушат и да не му възразяват, независимо дали е прав или греши!Спас е доста емоционален и си мисля, че образованието му не е на високо ниво. ;) Показвал е добри неща, но ако продължава така ще се върне в Пирин.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 сеп 2010 13:23

От къде е новината
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 18 сеп 2010 13:24

pomiqrat написа:От къде е новината

24 часа май ! ?

Аз поне така разбрах !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 18 сеп 2010 13:25

С уговорката, че съм левскар, ще си позволя да коментирам темата, защото е симптоматична за нашите "футболисти".
Щом нарушава дисциплината - вън!
Само треньора решава кой играе и кой седи.
Еньо миналата година също предяви претенции към Левски, а сега къде е?
В отбора на Сапарева баня...
Марш на село щом не си знае гьола!
Ще добавя и още нещо, което ме жегна преди време и беше написано от фен на ЦСКА!
НИЩО КРАДЕНО НЕ РАДВА!
Тогава ставаше въпрос за Георги Христов, сега го пиша за Спас Делев, за Румен Трифонов, за всички взети от Сливен, май станаха много.
Дано се оправите, но пак втори да останете, хайде със здраве!

vihar
Контакти:

Мнениеот vihar » 18 сеп 2010 13:34

"Марш на село ! Никой не е по-голям от ЦСКА !"
Това мисля е верният подход, а всъщност аз нямам спомен кога беше последната му добра изява, в смисъл, да се е изявил с нещо красиво, нестандартно, което да го отличи от конкурентите..................все пак, за да предявяваш претенции е добре да си показал, че си по-добър с нещо от останалите.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 сеп 2010 13:41

vihar написа:"Марш на село ! Никой не е по-голям от ЦСКА !"
Това мисля е верният подход, а всъщност аз нямам спомен кога беше последната му добра изява, в смисъл, да се е изявил с нещо красиво, нестандартно, което да го отличи от конкурентите..................все пак, за да предявяваш претенции е добре да си показал, че си по-добър с нещо от останалите.

Единствено той с Тошко Янчев се раздават от началото на сезона докато другите стояха като пут.... на терена
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 18 сеп 2010 13:45

Че какво е дало това мъдо та да има претенции.Щом и той започна да диктува....лошо-много лошо,но така е в ЦСКА.Пенев искаше дисциплина-изгониха го,Дочев също.Играчите командват и това е най-лошото.И за национален треньор е същото.Той ще тренира БЪЛГАРИ.Където има дисциплина добре иначе....Нямаме дисциплина като пешеходци,като работници,като шофьори,резултатите са налице.Такова е дереджето ни....жалко

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 сеп 2010 14:00

Само някой му МЪТИ главата!

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 18 сеп 2010 14:17

Голямата звезда Спас Делев, след мача с Динамо колко силни игри е имал??? Да си пускаме нашите момчета Томи и Сашо, заедно с аржентинчето и Нелсън, а този да си ходи в село Ключ, щом не иска да играе и тренира в ЦСКА. Нямаме нужда от още бездушници и мишоци
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2010 14:18

Гуу написа:
Leooo написа:Прав е от една страна да бъде недоволен , че ония КОН шеридън играе на неговото място !

Не е прав, работа треньора е да казва кой ще играе и кой не, като впоследствие той ще си носи и отговнорснотта за решенията си. Спас е просто един футболист/работник, който ще изпълнява нарежданията и ще мълчи, а не да ходи да си бие със съотборниците си.

Спаско нещо много е хвръкнал във въздуха, не стига, че е пълна дупка, ами и с претенции. Едно продължително търкане на скамейката би имало никак не лош "приземителен" ефект.

Когато "великият" Стоичков се беше скарал с Ван Гаал по същата причина(или по друга,няма значение),тогава нИ рИвахте срещу Ичката,нали?Тогава Ван Гаал беше "криминалният престъпник"...И за да изпреваря писаници от рода:"Абе как можеш да сравняваш еди-кой си Стоичков с еди-кой си Делев!",питам-принципен ли е въпросът или само за Делев?

Върни се в “ЦСКА”