Екскурзия за мача Локо Сф - Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Екскурзия за мача Локо Сф - Локомотив Пловдив
ДАно се съберат 1000 човека. Поредното домакинство за Пловдивския любимец.
- sorcererals
- Контакти:
Много ви е къса паметта момчета. Помните ли колко ви струваше билета за влака и за мача в Бургас, общо? Или сте забравили, че официално обявихте безплатен вход до 18 години и на вашия стадион, мисля миналата година беше? Няма да се учудя и тази да е така. Да не говорим за всичките ви останали екскурзии, които изязоха с официално инфо - точно като за тази - 6 лв. транспорт и билет. Смешно малко, при положение, че само билета за мача е 5 лв. Всеки търси начин да привлече публика, добър или лош времето ще покаже. Факт е , че тези неща през годините са се случвали и се случват и при двата отбора.
- Пловдив1926
- Контакти:
Факт е че имаме най-стария фен клуб който се грижи екскурзиите на феновете да са максимално евтини и удобни. Факт е че имахме договор за спонсорство с бдж за да ни карат на символични цени. Факт е че те ни го предложиха тогава. Факт е че имаме практика по-заможните локомотивци да събират пари и да правим екскурзиите по-евтини. Искаш ли още факти малко? За едни фенове на заплата месечна, за едни други фенове които писаха декларации когато ръководството им спря да им плаща автобусите? Едва ли искаш всички тези факти. Спести си провокациите ако обичаш, защоти са безпочвени и няма как да минат.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- sorcererals
- Контакти:
Да бе, и един мармот.................... Айде недей с фактите, че официалната информация ви излизаше от клуба. Не е толкова назад във времето, можеш да си я провериш и сам. Всъщност сигурен съм, че я имаш и я знаеш, ама с легендите е по-лесно. И като говорим за факти, ще ми покажеш ли разписките за плащането на някакви фенове или щом е във ваш интерес пак е факт? Ако не беше жалко , можеше и да е смешно. Все ми се струваше, че не сте чак толкова заслепени от собствените си приказки и може да се води някакъв нормален диалог с вас, при все че има и факти, както ги наричаш. Явно не е така. Успех в самозалъгването, само не забравяйте, че не само вие помните и имате факти. А те не винаги са във вап интерес.
sorcererals написа:Да бе, и един мармот.................... Айде недей с фактите, че официалната информация ви излизаше от клуба. Не е толкова назад във времето, можеш да си я провериш и сам. Всъщност сигурен съм, че я имаш и я знаеш, ама с легендите е по-лесно. И като говорим за факти, ще ми покажеш ли разписките за плащането на някакви фенове или щом е във ваш интерес пак е факт? Ако не беше жалко , можеше и да е смешно. Все ми се струваше, че не сте чак толкова заслепени от собствените си приказки и може да се води някакъв нормален диалог с вас, при все че има и факти, както ги наричаш. Явно не е така. Успех в самозалъгването, само не забравяйте, че не само вие помните и имате факти. А те не винаги са във вап интерес.
Ебаси, написа 6 реда и накрая нищо не каза? Доколкото знам фактите са следните:
1. Кънчова поляна беше със свободен вход през 90те години - факт.
2. Христолов ви плащаше по 500 лева на месец, за да мълчите и да не го занимавате с глупости - факт.
3. На Лаута никога не е имало свободен вход. Символичен (1 лев) да, свободен не - факт.
4. Ръководството на Локомотив никога не е плащало на феновете месечна вноска, както при третодивизионните - факт.
Когато фактите говорят, папагалите мълчат.
- sorcererals
- Контакти:
1. Възможно е да е имало свободен вход за непълнолетни, но не и за всички на стадиона. Нещо, което беше официално обявено при вас за непълнолетни миналия сезон - ФАКТ
2. Разписка, фактура, някакъв документ - това са факти, а не празните ви приказки.
3. Прочети точка 1. Свободен вход за непълнолетни - ФАКТ на Лаута, ФАКТ този сезон и при нас.
3. Прочети точка 2. На вас не ви плащаха, организираха ви безплатни екскурзии по времето на Илиев, символични в момента - ФАКТ.
Старче, как от Германия ти говориш все едно си присъствал на събитията? Или викаш разказаха ти .
2. Разписка, фактура, някакъв документ - това са факти, а не празните ви приказки.
3. Прочети точка 1. Свободен вход за непълнолетни - ФАКТ на Лаута, ФАКТ този сезон и при нас.
3. Прочети точка 2. На вас не ви плащаха, организираха ви безплатни екскурзии по времето на Илиев, символични в момента - ФАКТ.
Старче, как от Германия ти говориш все едно си присъствал на събитията? Или викаш разказаха ти .
Така..
1.На Лаута имаше точно два мача със свободен вход по времето на Жоро Илиев за последните 10 години.Мисля, че беше преди шампионския сезон.
2.Безплатен вход за непълнолетни аз не помня да е имало никога.Ако имаш някакви доказателства, показвай.
3.Имаше една снимка с транспарант : "Къде са ни парите" или "Върни парите" нещо подобно.. ако можеш да обясниш защо са го писали жълтите ?
1.На Лаута имаше точно два мача със свободен вход по времето на Жоро Илиев за последните 10 години.Мисля, че беше преди шампионския сезон.
2.Безплатен вход за непълнолетни аз не помня да е имало никога.Ако имаш някакви доказателства, показвай.
3.Имаше една снимка с транспарант : "Къде са ни парите" или "Върни парите" нещо подобно.. ако можеш да обясниш защо са го писали жълтите ?
- Irish stout
- Контакти:
sorcererals написа:1. Възможно е да е имало свободен вход за непълнолетни, но не и за всички на стадиона. Нещо, което беше официално обявено при вас за непълнолетни миналия сезон - ФАКТ
Сорци, майна, големи хора сме, зрели хора сме, ама не сме от едно тесто.
Това, че вие правите определени неща с користни цели, не означава че и другите правят като вас. Твоята логика е че щом вие го правите, не може и другите да не го правят. Да ама не. Няма такова нещо. Това, че вие търсите винаги авантата, изгодата, постигането на целта с всякакви средства, не означава, че всички други разсъждават по същия (користен) начин. Агенцията ЕЖК ("една жена каза", като Ж може да бъде заменено и с друга дума) не винаги дава вярна информация. При нас това, което е единичен, повтарям - единичен случай, при вас е практика за продължителни периоди от време. Пример - дон Васко Нинов от Пуерто Банус, Марбея.

Темата обаче е за мача на Локото. Придържайте се към нея.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Според мен едно 1000 човека ще е достатъчно ,важното е да се подкрепя от всички с песни и скандирания пък дано отбора изнесе един добър мач като" гост" вече.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
sorcererals написа:1. Възможно е да е имало свободен вход за непълнолетни, но не и за всички на стадиона. Нещо, което беше официално обявено при вас за непълнолетни миналия сезон - ФАКТ
1.Имахте свободен вход по времето на дебелака Нинов и не беше за непълнолетни. Изобщо нямаше хора на касите ви за билети по това време. Обвиняваш staria че е бил в Германия а ти къде си бил че не ги знаеш тези неща? Какво е твоето оправдание?
2.Да речем че са празни приказки. Но някои от тези приказки, дали празни или пък не, са и твои приказки. Когато се бяхте разпенили в този форум и бяхте на два лагера оптимисти/песимисти по отношение на италианските авантюристи, точно ТИ твърдеше нещо от сорта "ПАК ли някои хора се продават". Защо ли е присъствала думата ПАК? Сигурно празни приказки. Но пък твои.