Бербатов: Няма втори като Пол Скоулс
Чет, 2009-02-19 12:30
то не беше:
''Няма по-велик от Фъргюсен''
''Трябва да има паметник на Гигс на Олд Трафорд''
сега очаквам да каже:
''Статуя 500 метра висока за Джон О'Шей''
Бербатов пак се мазни
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бербатов пак се мазни
RTL-a написа:Бербатов: Няма втори като Пол Скоулс
Чет, 2009-02-19 12:30
то не беше:
''Няма по-велик от Фъргюсен''
''Трябва да има паметник на Гигс на Олд Трафорд''
сега очаквам да каже:
''Статуя 500 метра висока за Джон О'Шей''

Аз не виждам какво е излъгал...САФ наистина е най-великия и Раян Гигс също е олицетворения на футболиста-пример...това,че ти си дребно и злобно говедо не ти дава право да говориш , пълни простотии ... на кого да вдигнат паметник,на Бартез ли ???
Или може би има по велик мениджър от САФ ???
Направил Манчестър Юнайтед в последните 20 г. най известния клуб в света ???
Като обвиняваш някого в нещо,прави го с факти ... нещо непонятно за благата ти телешка кратуна !!!
Като обвиняваш някого в нещо,прави го с факти ... нещо непонятно за благата ти телешка кратуна !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Angoff написа:Аз не виждам какво е излъгал...САФ наистина е най-великия и Раян Гигс също е олицетворения на футболиста-пример...това,че ти си дребно и злобно говедо не ти дава право да говориш , пълни простотии ... на кого да вдигнат паметник,на Бартез ли ???
не съм говедо просто ме дразни с това мазнене, Ман Ю също не са най-великия отбор както той го споменава постоянно да спре да се мазни, а когато кажа нещо лошо срещу него не го приемайте, че съм фен на Левски обиждам се
не съм говедо просто ме дразни с това мазнене, Ман Ю също не са най-великия отбор както той го споменава постоянно да спре да се мазни, а когато кажа нещо лошо срещу него не го приемайте, че съм фен на Левски обиждам се
Tо си е обидно да си фен на ФК Подуене....
Ти,май си фен на себе си.Много добре,но за Митко не си прав.
Tо си е обидно да си фен на ФК Подуене....

Явно най-големите комплексари са от с.Сандански и курортен комплекс Бургас.
[list=]не съм говедо просто ме дразни с това мазнене, Ман Ю също не са най-великия отбор както той го споменава постоянно да спре да се мазни, а когато кажа нещо лошо срещу него не го приемайте, че съм фен на Левски обиждам се[/list]
Ако не си фен на подуенци, значи си турчин! Няма нормален българин, който да обижда Бербатов, каквито и недостатъци да има той! България скоро няма да продаде такъв футболист навън, така че и малкото, което имаме, е успех! Освен това е повече от нормално да говориш хубави думи за работодателя си, не мислиш ли?
Не е лошо да изчакаш поне до 16 - 17 годишен и тогава да почваш да коментираш!
Ако не си фен на подуенци, значи си турчин! Няма нормален българин, който да обижда Бербатов, каквито и недостатъци да има той! България скоро няма да продаде такъв футболист навън, така че и малкото, което имаме, е успех! Освен това е повече от нормално да говориш хубави думи за работодателя си, не мислиш ли?
Не е лошо да изчакаш поне до 16 - 17 годишен и тогава да почваш да коментираш!
-
- Контакти:
da mu jadete srednia krak na Berbatov
А ти от кочината да го хапнеш заедно с топките му! 

На който не се харесва Бербо да смени канала и ей брато защо си мислиш че някой го интересува дали се дразниш или не
Върни се в “Футбол - България”