Тук доста хора говорят неподготвени, затова реших, че е добре да поясня някои неща. Дори самият аз в началото на скандала бях подведен от умишлената игра с думи на Георги Славков. Той каза - "всички си плащат, само ДХ не". Излиза, че само ДХ не плаща наем. Истината е, че НИКОЙ НЕ ПЛАЩА НАЕМ ЗА ТЕЗИ ОБЩИНСКИ НИВИ, КОИТО ЗАПЛАШВАТ ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА. Това, което плащат е НЕ НАЕМ, А ТОК! Т.е. - сметките са натрупани от ток, а не наем. В такъв случай Енергото да отреце тока на съблекалните и да предприеме съответните съдебни мерки срещу ДХ. КЪДЕ ТУК Е МЯСТОТО НА Г. СЛАВКОВ? Като какъв се явява той? Подписал договор с ДХ, че Ботев ще ползва безвъзмездно лайняните ливади, но ще поеме сметките. Оттук нататък вече да се занимава Енергото. На какво основание СЛАВКОВ ТРЪГНА СРЕЩУ ДЕЦАТА? Това е все едно да живееш под наем някъде срещу наем дали 0 (като в случая), дали 10000 лв. (няма значение) и натрупаш сметки за ток, хазяинът да те изгони. ХАХАХАХАХ Нали уж има закони. Електрофикация да поеме случая. Пиша това не за да защитавам най-мразения от мен човек. Пиша го, защото като ботевист се чувствам длъжен да защитя клуба и феновете от поредния човек, който ПРАВИ ИМЕ НА НАШ ГРЪБ. Защото ЮНОШИТЕ СА ДЕЦА НА БОТЕВ, а не на Селския. Те са тези, които в един хубав ден ЩЕ ВЪРНАТ ИСТИНСКОТО В КЛУБА!
СЛАВКОВ, НЕ СТАВАЙ КАТО ПОЛИТИЦИТЕ! НЕ ИЗПОЛЗВАЙ НЕВИННИТЕ ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ, КАКВИТО И ДА СА ТЕ!
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Разяснение за скандала Г. Славков - ДХ
Глупости... е ако някой е под наем в твоя собсвеност, ако ще за три нули наем, и ти надрънчи сто бона неплатени сметки за телефон, ток и каквото се сетиш, според теб кой после трябва да ги плаща 

-
Това се опитвам да обясня на феновете на БПФК.Война срещу селяка,но не и срещу децата ни.
-
- Контакти:
Първо, че сметките не са 100 бона, а 3 хил. лв. Второ че си има процесуален ред. Сметките са негови, а не мои - да го похваща Енергото и да се оправят. ВСИЧКО ТОВА ОБАЧЕ ГО ОБЯСНИХ ПО-ГОРЕ. НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СПАМИМ С ИЗЛИШНИ ПОСТОВЕ, САМО ЗАЩОТО НЯКОЙ ГО МЪРЗИ ДА ЧЕТЕ И МИСЛИ.
PS. Последното нещо, което ще направи един истински ботевист, е да посегне на децата. А те в момента са още по-ценни. Защото НАЙ-ЛЕСНО Е ДА ТРЕНИРАШ В БОТЕВ, КОГАТО ПАРИТЕ ВАЛЯТ ОТ НЕБЕСАТА. Истинският ботевист от дете се вижда, КОГАТО ПРЕДПОЧЕТЕ БОТЕВ, ВЪПРЕКИ ТЕЖКИТЕ ВРЕМЕНА ЗА ЛЮНИМИЯ НИ КЛУБ. В този ред на мисли - сегашните ни юноши са едни малки феройчета. А тук се намират хора, които подпалени от собствения си (макар и справедлив)гняв, наричат тези деца - синове на ДХ или нещо подобно...
PS. Последното нещо, което ще направи един истински ботевист, е да посегне на децата. А те в момента са още по-ценни. Защото НАЙ-ЛЕСНО Е ДА ТРЕНИРАШ В БОТЕВ, КОГАТО ПАРИТЕ ВАЛЯТ ОТ НЕБЕСАТА. Истинският ботевист от дете се вижда, КОГАТО ПРЕДПОЧЕТЕ БОТЕВ, ВЪПРЕКИ ТЕЖКИТЕ ВРЕМЕНА ЗА ЛЮНИМИЯ НИ КЛУБ. В този ред на мисли - сегашните ни юноши са едни малки феройчета. А тук се намират хора, които подпалени от собствения си (макар и справедлив)гняв, наричат тези деца - синове на ДХ или нещо подобно...
Абе ти си ебати пича... Енергото го боли патлака за Христолов. То си гони собственика на имота- в случая общината. И точно защото са 3 000 е още по-обидно, че не е платено.
Ако наемателя ти направи 2 бона сметка за ток,ще си я плащаш ти като собственик на имота.Боли го енергото за наемателите ти.Ако те не си го платят,плащаш го ти защото се води на теб!Имота е твой,а електромера се води към имота а не към хората които живеят там.В случая общината трябва да плаща сметките за ток на селския защото той неще.Това ли е правилно според теб?Значи Славков е черен,а господин Христолов - златен?

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
032canar1912 написа:Тук доста хора говорят неподготвени, затова реших, че е добре да поясня някои неща. Дори самият аз в началото на скандала бях подведен от умишлената игра с думи на Георги Славков. Той каза - "всички си плащат, само ДХ не". Излиза, че само ДХ не плаща наем. Истината е, че НИКОЙ НЕ ПЛАЩА НАЕМ ЗА ТЕЗИ ОБЩИНСКИ НИВИ, КОИТО ЗАПЛАШВАТ ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА. Това, което плащат е НЕ НАЕМ, А ТОК! Т.е. - сметките са натрупани от ток, а не наем. В такъв случай Енергото да отреце тока на съблекалните и да предприеме съответните съдебни мерки срещу ДХ. КЪДЕ ТУК Е МЯСТОТО НА Г. СЛАВКОВ? Като какъв се явява той? Подписал договор с ДХ, че Ботев ще ползва безвъзмездно лайняните ливади, но ще поеме сметките. Оттук нататък вече да се занимава Енергото. На какво основание СЛАВКОВ ТРЪГНА СРЕЩУ ДЕЦАТА? Това е все едно да живееш под наем някъде срещу наем дали 0 (като в случая), дали 10000 лв. (няма значение) и натрупаш сметки за ток, хазяинът да те изгони. ХАХАХАХАХ Нали уж има закони. Електрофикация да поеме случая. Пиша това не за да защитавам най-мразения от мен човек. Пиша го, защото като ботевист се чувствам длъжен да защитя клуба и феновете от поредния човек, който ПРАВИ ИМЕ НА НАШ ГРЪБ. Защото ЮНОШИТЕ СА ДЕЦА НА БОТЕВ, а не на Селския. Те са тези, които в един хубав ден ЩЕ ВЪРНАТ ИСТИНСКОТО В КЛУБА!
СЛАВКОВ, НЕ СТАВАЙ КАТО ПОЛИТИЦИТЕ! НЕ ИЗПОЛЗВАЙ НЕВИННИТЕ ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ, КАКВИТО И ДА СА ТЕ!
Докъде стигнахме, псевдофенове да защитават чумата за нашия клуб срещу наша легенда

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
И в тази тема питам кой го отнесе?Децата или селяка.
-
- Контакти:
Децата го отнесоха, НО ОТ СЕЛЯКА, А НЕ ОТ СЛАВКОВ.
Разбра ли сега?
Разбра ли сега?
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
-
- Контакти:
veseo, първо те питам на колко години си, че да определяш кой е фен и кой - псевдофен. И второ - ще ти подскажа, че през 80-те години почти нямам пропуснат мач на Ботев, като на два пъти загубих работата си заради любовта към отбора.
Затова ще те посъветвам, да заложиш на трезвите разсъждения вместо на лумпенските си изяви. Това, че мнението ми е различно от твоето НАЙ-ВЕЧЕ ЗАЩОТО СЪМ ВИДЯЛ ДОСТА КАТО ФЕН НА БОТЕВ, не означава, че имаш правото да изпразваш нечистотиите си по клавиатурата. Действително написаното в два от коментарите ме убеди, че и аз не съм АБСОЛЮТНО прав, защото в крайна сметка всичко отива в начисленията на името на собственика. Но това не ме успокоява по темата ИЗГОНВАНЕТО НА ЮНОШИТЕ ОТ СОБСТВЕНАТА ИМ ЛЕГЕНДА.
Затова повтарям последното, казано от мен по-горе:
Последното нещо, което ще направи един истински ботевист, е да посегне на децата. А те в момента са още по-ценни. Защото НАЙ-ЛЕСНО Е ДА ТРЕНИРАШ В БОТЕВ, КОГАТО ПАРИТЕ ВАЛЯТ ОТ НЕБЕСАТА. Истинският ботевист от дете се вижда, КОГАТО ПРЕДПОЧЕТЕ БОТЕВ, ВЪПРЕКИ ТЕЖКИТЕ ВРЕМЕНА ЗА ЛЮНИМИЯ НИ КЛУБ. В този ред на мисли - сегашните ни юноши са едни малки феройчета. А тук се намират хора, които подпалени от собствения си (макар и справедлив)гняв, наричат тези деца - синове на ДХ или нещо подобно...
Затова ще те посъветвам, да заложиш на трезвите разсъждения вместо на лумпенските си изяви. Това, че мнението ми е различно от твоето НАЙ-ВЕЧЕ ЗАЩОТО СЪМ ВИДЯЛ ДОСТА КАТО ФЕН НА БОТЕВ, не означава, че имаш правото да изпразваш нечистотиите си по клавиатурата. Действително написаното в два от коментарите ме убеди, че и аз не съм АБСОЛЮТНО прав, защото в крайна сметка всичко отива в начисленията на името на собственика. Но това не ме успокоява по темата ИЗГОНВАНЕТО НА ЮНОШИТЕ ОТ СОБСТВЕНАТА ИМ ЛЕГЕНДА.
Затова повтарям последното, казано от мен по-горе:
Последното нещо, което ще направи един истински ботевист, е да посегне на децата. А те в момента са още по-ценни. Защото НАЙ-ЛЕСНО Е ДА ТРЕНИРАШ В БОТЕВ, КОГАТО ПАРИТЕ ВАЛЯТ ОТ НЕБЕСАТА. Истинският ботевист от дете се вижда, КОГАТО ПРЕДПОЧЕТЕ БОТЕВ, ВЪПРЕКИ ТЕЖКИТЕ ВРЕМЕНА ЗА ЛЮНИМИЯ НИ КЛУБ. В този ред на мисли - сегашните ни юноши са едни малки феройчета. А тук се намират хора, които подпалени от собствения си (макар и справедлив)гняв, наричат тези деца - синове на ДХ или нещо подобно...