RENAULT написа:Колко оригинално......Деца..Само гледай зимата да не ви бием,че тогава сигорно ще режите гредите в Барса
Напротив, ще сложат допълнителни пръскачки и в съблекалните за гости
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
RENAULT написа:Колко оригинално......Деца..Само гледай зимата да не ви бием,че тогава сигорно ще режите гредите в Барса
fcb_bg написа:bojkyy написа:RENAULT написа: Някой случайно да забеляза колко е зле тревното покритие на Бернабеу![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз, ако някой има информация за причината, моля да сподели![]()
Сяха пипер и картофи, ама прекалиха със торта... Няма да има реколта, пак ще се набляга на фирмените бикини и сутиени зимъска.![]()
fcb_bg написа:То не беше групата на групите, 1000 титли на едно място, ала бала... Не искам да омаловажавам победата на Реал, но на тоя Аякс, май са му останали само името и историята. Като ги гледах, си виках, че са едва ли не, аутсайдерите на лигата. Май не знаеха изобщо за какво излязоха. Съвсем спокойно можеше да си помисли човек, че Реал играят с някакъв никакъв съперник. То какво да очакваш от отбор, на когото повече от половината голове са вкарани от 1 човек и който за последно е бил шампион през... 2004?!![]()
tibidabo написа:Честито на феновете на Реал. Страхотна победа. Най-важното според мен за Реал е, че вече трети мач не допускат гол. Играта в атака според мен не се е променила кой знае колко от миналата година, но отзад сте наистина стена. Това ви беше големия проблем миналата година...вкарахте над 100 гола, но допуснахте с 20 повече от нас. Стахотно е движението от атака в защита. Но все пак трябва да се срещнете с някой по-равностоен отбор - Аякс в момента наистина са бледа сянка. Успех и с нетърпение очаквам Ел Класико...Поздрави
Madridist написа:tibidabo написа:Честито на феновете на Реал. Страхотна победа. Най-важното според мен за Реал е, че вече трети мач не допускат гол. Играта в атака според мен не се е променила кой знае колко от миналата година, но отзад сте наистина стена. Това ви беше големия проблем миналата година...вкарахте над 100 гола, но допуснахте с 20 повече от нас. Стахотно е движението от атака в защита. Но все пак трябва да се срещнете с някой по-равностоен отбор - Аякс в момента наистина са бледа сянка. Успех и с нетърпение очаквам Ел Класико...Поздрави
Благодаря много за пожеланията и хубавите думи . За пореден път много интелигентен и точен коментар. Аз също чакам с нетърпение Ел Класико .... а там вече каквото сабя покаже. Поздрави
Madridist написа:Ами засега е планирано за 28 ноември
Madridist написа:Ами засега е планирано за 28 ноември
Madridist написа:fcb_bg написа: То не беше групата на групите, 1000 титли на едно място, ала бала... Не искам да омаловажавам победата на Реал, но на тоя Аякс, май са му останали само името и историята. Като ги гледах, си виках, че са едва ли не, аутсайдерите на лигата. Май не знаеха изобщо за какво излязоха. Съвсем спокойно можеше да си помисли човек, че Реал играят с някакъв никакъв съперник. То какво да очакваш от отбор, на когото повече от половината голове са вкарани от 1 човек и който за последно е бил шампион през... 2004?!![]()
Това, че холандците били "аутсайдерите на лигата" ми идва малко пресилено. А на Барселона,съперника да не беше някакъв колос . Ако Аякс са никакъв отбор,защото са станали шампион за последно през 2004,какво да кажем за Панатинайкос,който за изминалите 14 години имат точно две титли и то в по-слабо първенствоЗа мен гърците на "Ноу Камп" не изглеждаха по-различно от гостуването на Аякс на "Бернабеу". Всеки отбор играе толкова,колкото му позволи противника
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта