ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Не съм сбъркал като малък.

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 сеп 2010 21:34

stannn написа:Не че нещо ама ех тия комплекси всяка ваша втора дума да е за ЦСКА. Ех Батэ как се радвам, че не съм заблуден и всичко покрай мен да е синьо. Ех как се радвам, че никога няма да видите как ще биете действащ шампион в европейски мач бил той и без значение.

39', 90', 96'! :idea: [offtopic]И не, това не са числата от тотото :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 17 сеп 2010 21:36

stannn написа:Не че нещо ама ех тия комплекси всяка ваша втора дума да е за ЦСКА. Ех Батэ как се радвам, че не съм заблуден и всичко покрай мен да е синьо. Ех как се радвам, че никога няма да видите как ще биете действащ шампион в европейски мач бил той и без значение.

Ех как не ме бърка,Защо си тука аз да попитам.Знаиш ли на мен ми беше Жал че паднахте от Бешикташ ама такива като вас ми напомнят да не го правя.Приятелите ми цесекари пред блока както и Левскари снощи седнахме и гледахме и двата мача и викахме да българските отбори,няма значение Левски ли е или ЦСКА,Щом става дума за Лига европа НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА.Но явно някой не го разбират,но все пак Късмет в другите мачове.Неща да се заяждам с никой!
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Green Beast

Re: Който си го може, си го може.

Мнениеот Green Beast » 17 сеп 2010 21:36

Имало и мислещи левскари!Едно голямо БРАВО за написаното и честита ви победа.Но както сам каза,не е важна в случая победата,а начина по който е постигната.Свалям ви шапка за снощния двубой!И се надявам в понеделник да ви свалим на земята! :mrgreen:

kenneth
Контакти:

Мнениеот kenneth » 17 сеп 2010 21:38

Ти от Дунав ли си или от Левски?
Или просто леко шизо?

Потребителски аватар
kangas
Контакти:

Re: Който си го може, си го може.

Мнениеот kangas » 17 сеп 2010 21:39

Е тва е чистата ИСТИНА за родния цирк наречен Бг.първенство. а иначе браво на лавината супер мач.Само ЛЕВСКИ
Левски Завинаги

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 17 сеп 2010 21:39

Kerer написа:Ех как не ме бърка,Защо си тука аз да попитам.Знаиш ли на мен ми беше Жал че паднахте от Бешикташ ама такива като вас ми напомнят да не го правя.Приятелите ми цесекари пред блока както и Левскари снощи седнахме и гледахме и двата мача и викахме да българските отбори,няма значение Левски ли е или ЦСКА,Щом става дума за Лига европа НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА.Но явно някой не го разбират,но все пак Късмет в другите мачове.Неща да се заяждам с никой!

Погледни втората част на коментара на автора и пак ще си говорим за заяждане.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 17 сеп 2010 21:40

kenneth написа:Ти от Дунав ли си или от Левски?
Или просто леко шизо?

Ем от Русе съм и викам за отбора ми в града, Левски щото избирам между двата градна.Проблем?
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 сеп 2010 21:41

kenneth написа:Ти от Дунав ли си или от Левски?
Или просто леко шизо?

Така го каза все едно като не си от София нямаш право да си за Левски или Цска.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 17 сеп 2010 21:42

Cesc Fabregas написа:

39', 90', 96'! :idea: [offtopic]И не, това не са числата от тотото :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

91`,93`,95`! И да и това не са числата ми от тотото.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 17 сеп 2010 21:43

кажете нещо за голмайсторите вчера.големи идоли ви станаха май,а?
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Върни се в “Архив”