ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kini
Контакти:

Re: Не съм сбъркал като малък.

Мнениеот kini » 17 сеп 2010 21:24

страхотно написано,УНИКАЛНА ВЕЧЕР.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 17 сеп 2010 21:27

Може би най-хубавият четвъртък в живота ми :)
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 сеп 2010 21:28

Много точно написано.Велика нощ велика публика велик отбор.Само ЛЕВСКИ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 сеп 2010 21:29

Gretna написа:Ей, каква хубава вечер беше снощи! Една от най-хубавите които съм живял. Толкова ми стана хубаво, че забравих в каква мизерия живеея. Забравих, че ми плащат като на негър в Сенегал а искат от мен да работя като германец. Забравих , че имам ипотека, че никога нямам пари, че ям сирене което всъщност е люцерна, че пия мнтета, че съм нещастен. Вчера бях истински щастлив, толкова щастлив, че ми се искаше вечерта никога да не свършва. Искаше ми се да си седна отново на мястото на стадиона и мача пак да започне и так отново и отново.
Ей, какъв мач гледах вчера. Един от най-хубавите които съм гледал. Толкова беше хубав, че когато свърши на терена пордължи да се играе в главата ми. А каква публика имаше само. Наведох се леко напред, погледнах настрани и ..... се потопих в морето от вдигнати ръце и сини шалове. Много левскари и всичките щастливи. Каква ли енергия се излъчва от 23 000 щастливи човека?
Ей, а как паднаха лошите вчера. Една от най-гадните загуби за тях. Сетих се за Тулуза. Боли ли ви или сте вече толкова претръпнали, че ви е все тая от кого, с колко и как падате? Вчера се похвалих на ум. Избрал съм правилният отбор. А можеше да сбъркам, фатално. Можеше вместо да живея за миг като бял човек, да си живеея в сиво червеният свят на родната действителност. Можеше днес да псувам Шеридан, вместо да се радвам на Гара. Можеше да проклинам късмета който всъщност идва само при силните, вместо да се радвам на шанса с който вчера синият отбор избута в калта збирщината национали от белгиският отбор.
Ей, колко се радвам, че съм Левскар. Возих се на трактор, жили ме пчела, препънаха ме скьори. Но какво са няколко години страдание между два периода на разцвет непознат за никой друг освен за мен Левскарят. Кои не би завидял на сините деца които вече са гледали един силен Левски а сега отново ще го гледат?
Ей, каква хубава вечер беше снощи! Каква ли ще е седващатата?
Прекрасен коментар, браво! Мисля,че точно така са се почувствали 99% от хората на стадиона! :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 17 сеп 2010 21:30

Не че нещо ама ех тия комплекси всяка ваша втора дума да е за ЦСКА. Ех Батэ как се радвам, че не съм заблуден и всичко покрай мен да е синьо. Ех как се радвам, че никога няма да видите как ще биете действащ шампион в европейски мач бил той и без значение.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 17 сеп 2010 21:30

Всички дето са Избрали Левски,Не са сбъркали!
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
levski78
Контакти:

Мнениеот levski78 » 17 сеп 2010 21:31

Ей, каква хубава вечер беше снощи! наистина страхотна беше :P :P :P

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Re: Който си го може, си го може.

Мнениеот chrisbosh » 17 сеп 2010 21:31

Правилно.

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 17 сеп 2010 21:31

ДокладвайОтговори с цитатНе съм сбъркал като малък.
от Gretna на 17 Сеп 2010 19:17

Ей, каква хубава вечер беше снощи! Една от най-хубавите които съм живял. Толкова ми стана хубаво, че забравих в каква мизерия живеея. Забравих, че ми плащат като на негър в Сенегал а искат от мен да работя като германец. Забравих , че имам ипотека, че никога нямам пари, че ям сирене което всъщност е люцерна, че пия мнтета, че съм нещастен. Вчера бях истински щастлив, толкова щастлив, че ми се искаше вечерта никога да не свършва. Искаше ми се да си седна отново на мястото на стадиона и мача пак да започне и так отново и отново.
Ей, какъв мач гледах вчера. Един от най-хубавите които съм гледал. Толкова беше хубав, че когато свърши на терена пордължи да се играе в главата ми. А каква публика имаше само. Наведох се леко напред, погледнах настрани и ..... се потопих в морето от вдигнати ръце и сини шалове. Много левскари и всичките щастливи. Каква ли енергия се излъчва от 23 000 щастливи човека?
До тук добре.Но защо после започна с плюнките?Защо отново започна с отрицателната енергия?Защо не показа че си надмогнал онова което те прави нещастен?Не можеш ли да загърбиш комплекса за малоценност и да се радваш истински?Защото явно вие левскарите имате страхотен комплекс за малоценност спрямо ЦСКА.Отбора постигнал на международната сцена това за което са мечтали хиляди в сини премяни,но знаещи че докато са живи няма да го постигнат.А хора като мен и другите,фенове на ,,малките" според вас отбори се радваме истински на подобни победи,защото знаем че в нашата скапана държава подобни мигове са рядкост и се стремим да ги изживеем напълно.А вие сте за съжаление!

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 17 сеп 2010 21:32

Много силен коментар ! Думи от ИСТИНСКИ левскар. Успех в живота ! ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Върни се в “Архив”