30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 сеп 2010 20:01

TPAKTOP написа:Смятам че ще ви бият! Стига сте имали тоя късмет с подобни обрати!
Защо е тази злоба колега. Всичките ни победи с в това число и тези с обратите за които говориш се дължат предимно на футболни аргументи. Късметът също е част от тази игра, но без късмета Ви при жребия можеше да не сте и в групите. Викай си за ЦСКА, но ще ти се обърне ли езика, ако ни пожелаеш успех? Спортинг така или иначе може да бие всеки, няма да е изненада, ако паднем. Гадно е обаче, че ти ни го пожелаваш.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 17 сеп 2010 20:13

Дано вземем точка в Лисабон! И после в София бием Лил и всичко е 6 ! ;) :)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 сеп 2010 20:19

СВОБОДЕН написа:
TPAKTOP написа:Смятам че ще ви бият! Стига сте имали тоя късмет с подобни обрати!
Защо е тази злоба колега. Всичките ни победи с в това число и тези с обратите за които говориш се дължат предимно на футболни аргументи. Късметът също е част от тази игра, но без късмета Ви при жребия можеше да не сте и в групите. Викай си за ЦСКА, но ще ти се обърне ли езика, ако ни пожелаеш успех? Спортинг така или иначе може да бие всеки, няма да е изненада, ако паднем. Гадно е обаче, че ти ни го пожелаваш.

Виж колега казвам го с уважение и не съм двуличник! Не мога да ти казвам че ви пожелавам успех а след това да се подигравам с евро-подвизите ви. Не съм го казал със злоба, а просто е истина че имахте късмет в последните ви два мача. А това че ще загубите няма какво да си кривя душата. Никога не бих заложил пари че левски ще излезе победител от срещета. Темата е за мнения за мача и аз си го изказах. Това е! Не търся заяждане!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 17 сеп 2010 20:29

ТРАКТОР, аре беги от тук. Всичките те разбрахме, че гледаш да се заяждаш. И на мен ми е ясно, че ще се молиш Левски да загуби от Спортинг ( нещо нормално за болен мозък като чорбар...) то и по самото ти име се вижда колко си жалко същество и колко си комлексиран. Аре върви си у форума на Чорба спор... ;)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 сеп 2010 20:38

LSFC 1914 написа:ТРАКТОР, аре беги от тук. Всичките те разбрахме, че гледаш да се заяждаш. И на мен ми е ясно, че ще се молиш Левски да загуби от Спортинг ( нещо нормално за болен мозък като чорбар...) то и по самото ти име се вижда колко си жалко същество и колко си комлексиран. Аре върви си у форума на Чорба спор... ;)

:mrgreen: [offtopic]То си е моя работа къде ще си изразя мнението![/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 17 сеп 2010 20:41

TPAKTOP написа:
СВОБОДЕН написа:

Виж колега казвам го с уважение и не съм двуличник! Не мога да ти казвам че ви пожелавам успех а след това да се подигравам с евро-подвизите ви. Не съм го казал със злоба, а просто е истина че имахте късмет в последните ви два мача. А това че ще загубите няма какво да си кривя душата. Никога не бих заложил пари че левски ще излезе победител от срещета. Темата е за мнения за мача и аз си го изказах. Това е! Не търся заяждане!

Може,да не търсиш заяждане,но злобата и завистта не се опитваш,дори да прикриеш.А,това показва липса на благородство и наличие на дребнавост.
Не търся заяждане.
Точно тебе смятах за точен.Явно съм се лъгал!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 сеп 2010 21:08

emigo написа: Може,да не търсиш заяждане,но злобата и завистта не се опитваш,дори да прикриеш.А,това показва липса на благородство и наличие на дребнавост.
Не търся заяждане.

Изказах си мнението и бях "разкъсан" Добре като търсите "успех" ви пожелавам Успех! emigo [offtopic]не съм се заяждал просто бях откровен! Явно в тази страна трябва да казваш на хората това което искат да чуят! Сори че съм ти развалил мнението ти за мен. Ама съм такъв![/offtopic]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 сеп 2010 21:47

TPAKTOP написа:
emigo написа: Може,да не търсиш заяждане,но злобата и завистта не се опитваш,дори да прикриеш.А,това показва липса на благородство и наличие на дребнавост.
Не търся заяждане.

Изказах си мнението и бях "разкъсан" Добре като търсите "успех" ви пожелавам Успех! emigo [offtopic]не съм се заяждал просто бях откровен! Явно в тази страна трябва да казваш на хората това което искат да чуят! Сори че съм ти развалил мнението ти за мен. Ама съм такъв![/offtopic]

И,според теб,какво искат да чуят феновете на Левски?Че един цесекар вчера от 20.00ч. е бил на колене и се е молил на всички познати богове Гент да ни бие?Че това някаква новина ли е?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

левскар07
Контакти:

Re: ЛЕ Спортинг Лисабон-Левски София 30.09/22.05ч.

Мнениеот левскар07 » 18 сеп 2010 02:42

ЛАЗО ЛЕВСКАРА написа:Защо да не спечелим и трите точки? Вчера панчаревци показаха,че е възможно.
Така, че аз ще се надявам до последно.

Много хубав пример даваш :oops:

LEVSKI-FOREVER
Контакти:

Мнениеот LEVSKI-FOREVER » 18 сеп 2010 06:29

Време е Петков да си ходи мина му времето, нека се отегли с ЧЕСТ и добро име... Според мен ако Петков не е на вратата очаквам резултат 0:2 , сега е ред на Младенов да отбележи...

Върни се в “Архив”