ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kr1ska7a
Контакти:

Re: Левски е добър, но има още много неща за оправяне.

Мнениеот kr1ska7a » 17 сеп 2010 18:53

Почти напълно те подкрепям колега...само за Младенов не съм съгласен. Старае се ама играе на приливи и отливи, сега чакам Слори да изиграе няколко мача да го видим и него. Нямам нищо против Дани, има голове и асистенции, но трябва да се постоянен!

Само Левски!

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 17 сеп 2010 18:59

Абе пич , а Тасевски ? В този мач се видя,че Кривия са му дошли в повече годинките и мисля че за евромачовете само като резерва ще бъде удачен вариант и НИКОГА повече в халфовата линия.Момента в който Огнянов влезе играта се раздвижи и крилата имаха още един помощник !!!

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Мнениеот NFB_Bgfen » 17 сеп 2010 19:11

Искам и аз да кажа нещо за този мач благодаря ти Господи благодаря ти че чу молбите ми вчера на стадиона към 75 минута ти се помолих Левски да вземе победата.Запоследно съм плакал така от радост при гола на Томашич във вратата на Удинезе ето че и вчера на стадиона при гола на Сержиньо Греен не се сдържах и се разплаках.Благодаря ти Левски че те има незнам какъв щеше да е животът ми без тебе.Това е което аз чуствам след този мач сигурен си че има хиляди като мене.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 сеп 2010 19:25

Поздрав и от мен за всички Левскари!
Ще бъда максимално конкретен:
За вратарския пост- въпрос на време е (може би на седмици) Акалски да е титуляр. Видно е и за слепите, че Петков вече му е останало само името, а Божката става само за резерва. Димитров няма смисъл от коментар.
В защита- Мулдер е отличен от дясно, Иво има още доста да се труди, но има качества
Милиев- същата работа
Веско- много е добър, но няма заместник (Щърков не е за Левски)
Шаки- снощи беше по- сигурен от друг път, явно се развива това момче.
В средата на терена:
Грийн е истинско съкровище, но за съжаление няма с кой да си споделят работата в "дефанза". Влади е извън добрата си форма от доста време, Мариян и Лъчо си мисля, че това ще е последният им сезон при нас. Та вече 5-та година ги чакаме да ни впечатлят с нещо.
Напред:
от дясно- Дани е на приливи, явно тук титуляр ще стане Слори
отляво- Жо е брилянтен, но му трябва качествен заместник при евентуална контузия или наказание.
В средата на атаката: Дарко има по едно две гениални отигравания и подавания в мач, но като цяло е статичен и муден- изолирва се за дълго от играта.
Иса- има качества и ще се наложи в отбора.
Сашо Киров трябва да се даде някъде да играе редовно- тук не виждам в близките 2 години да пробие.
Кривия- класа е, но вече годинките му идват в повече и за евротурнирите вече е тежко за него.
В заключение:
Един добър ляв бек, един сериозен опорен и един разиграващ халф, както и един ляв атакуващ халф са ни нужни през зимната пауза.
За преотстъпване и освобождаване на място могат да се считат Цецо Димитров, Мариян, Лъчо, Щърков и Киров. Така мисля.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 17 сеп 2010 19:31

За почти всичко съм съгласен,и аз ги виждам слабостите на отбора,но което е много хубаво и Ясен Петров ги вижда,аз все още съм резервиран за неговите качества като треньор,защото се сещам за отборите които е водил,но е на път да ме разубеди (това е мое мнение и не ангажирам никой,не тръгвам и да защитавам един друг треньор).Но като цяло във нашия футбол,като гледам пресконференциите на всичките ни специалисти,единствените които говорят за футбол са,Ясен Петров,Краси Балъков,Илиян Илиев,Любо Пенев,такъв беше и Павел Дочев,всички други треньори ми говорят глупости които не ме интересуват преди мача.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Левски - Гент (пълен запис)

Мнениеот 727150 » 17 сеп 2010 19:33

В DVD формат няма ли го някъде.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QcN7dcUo-oE[/youtube]
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Re: Дано ни стане традиция след всеки мач в Европа

Мнениеот controller » 17 сеп 2010 19:34

Емоционални думи да , но .... не . най-важните думи , които се к,азаха днес бяха в началото на Гонг за плачевните резултати на школите на клубовете ни , които раждат клиенти на Син Сити , а не дисциплинирани и добри футболисти. Добра победа , но аз имам чувството ,че едва ли не сме победили Барселона . Да наистина Левски се показа като колектив , но ако искаме да сме нещо в Европа бая хляб ще изядем , към момента сме един средняк . Срещу Лил и Спортинг нещата ще са различни , много по различни .
Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Мнениеот LSFC 1914 » 17 сеп 2010 20:10

Сините снощи се изпразниха от кеф!
Сините получиха душевен оргазъм!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

"Къде остана Бижутера?"

Мнениеот TPAKTOP » 17 сеп 2010 20:13

"Къде остана Бижутера?" е един въпрос който беше задаван многократно из форума и най-много в "Спам тема vol2". Аз без да съм Шерлок Хоумс го намерих да се подвизава в един не много уважаван от мене сайт. Ето че вече не е като нас "форумен драскач" а е с двата крака в спортната журналистика. Пуснах отделна тама защото смятам че момчето заслужава всички да разберат че се развива което е много похвално! Искам да му пожела успех и най-накрая да вкара въпросния сайт малко в правия път защото мненията им са много крайни! Успех Бижутер в спортната журналистика! До година с предаване по телевизията ;) :mrgreen:
Синя класика, червен карък

Автор: Христо Василев
Левски вече е абсолютният и единствен роден евробоец, ЦСКА с достойна игра в Турция
Тазвечершните мачове на Левски и ЦСКА в Лига Европа дадоха нов кураж на нас, феновете, че българският футбол може да върви напред и да се измъкне от тинята, в която стои в последните няколко години. Съставът на Ясен Петров изигра пореден велик мач, побеждавайки белгийския АА Гент с 3-2, докато ЦСКА падна от Бешикташ, но игра достойно и само малшанс попречи на червените да вземат поне точка от именития си противник на собствения му стадион.

Не това обаче е най-важното, защото вече на всички е ясно, че в момента Левски е единственият и абсолютен евробоец на България. Сините правят феноменален сезон в Европа, бият наред всички и пълнят "Георги Аспарухов" всеки мач, а това казва всичко. Първо беше разцепването на дърварите от Дъндолк (6-0 и 2-0), после видяхме как се борят шведски тимове (Калмар и АИК), а днес го отнесе и Гент, който е всичко друго, но не и слаб отбор. Левскарите сътвориха нова велика вечер за феновете си, които бяха на топ-ниво, сякаш в синхрон с героите на терена. Левски е европейски, дори холандско-европейски! Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн бяха с основен принос за това 3-2, а заслугите на Гара Дембеле вече не са новина, те са закономерност....От тук нататък сините могат само да спечелят в турнира. Минималната цел е постигната на 100% (една победа), сега всичко останало би било надграждане над очакваното и сюрприз за привърженици и ръководство. Гостуването в Лисабон на Спортинг едва ли ще бъде чак толкова успешно за 26-кратните шампиони - зелено-белите притежават невероятна класа и трудно ще изпуснат питомното, но на Герена всички мечтаят и има за какво.

Няма как да не отдадем заслуженото и на ЦСКА. Армейците се предадоха срещу Бешикташ едва в последната минута, а не заслужаваха да паднат...И все пак загубата си е загуба и за нея има виновници. А главната вина от този двубой се нарича Килиан Шеридън. Освен, че стана за смях с отиграванията си в нападение, неадекватният ирландец не се намеси добре при центрирането за гола, а отделно от това хич не помагаше на колегите си в защита, въпреки масирания натиск на истанбулци през второто полувреме.

Все пак българският футбол е жив и тази вечер всички се убедихме в това! Има хляб в сини и червени, потенциалът им е на лице! Разбира се, и Гьоре Йовановски и Ясен Петров имат още много да работят, но важното е, че светлината блещука в тунела. Само от тях си зависи дали светлинката ще си остане само искрица или ще донесе пред нас нови хоризонти и красиви мигове.

източник ТУК
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Re: "Къде остана Бижутера?"

Мнениеот naiki » 17 сеп 2010 20:27

Упех на Ицо в журналистиката,дано пробие и по-нагоре!
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Върни се в “Архив”