[19.09.2010] VІІ кръг: Славия - ЦСКА (София)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: [19.09.2010] VІІ кръг: Славия - ЦСКА (София)
Здрав мач,но победа за нас с 0-2 или 0-3,а шеридън трябва да е в резервите,имаме млад футболист като томи той може да го замени
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Имам предвид това , което сте правили на други стадиони - в Ловеч например ; няма как да сте чупили на последните 2 гостувания по простата причина че там седалки нямаше ; и аз бях на последния мач между двата отбора и знам какво викахте

- TPAKTOP
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Имам предвид това , което сте правили на други стадиони - в Ловеч например ; няма как да сте чупили на последните 2 гостувания по простата причина че там седалки нямаше ; и аз бях на последния мач между двата отбора и знам какво викахте![]()
Аз пък помня че си имаше седалки и ни държаха повече от половин час след края на двубоя
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Дано наще да си изкарат яда на Славия, заради загубата от Бешикташ. Мисля, че ще бием, но няма да е лестно. Само два дни почивка, седем-осем играчи, които играят всеки мач, а и Кокала ще ги надъха да чупат крака. При тях сега се напълни с говеда, затова искам победата.
Ако не бием Слабия няма кой да бием....
TPAKTOP написа:Ще ги беиеме но трудно! ЦСКА в момента е тръгнал в някакъв минимален възход но е наистина минимале. Ще бием и ще се отправим бавно но славно към челото на класирането където реално ни е мястото!
бавно но славно към челото на класирането

- TPAKTOP
- Контакти:
Blue Mind написа:TPAKTOP написа:Ще ги беиеме но трудно! ЦСКА в момента е тръгнал в някакъв минимален възход но е наистина минимале. Ще бием и ще се отправим бавно но славно към челото на класирането където реално ни е мястото!
бавно но славно към челото на класирането![]()
![]()
С това темпо 6 кръга 8 точки
![]()
![]()
![]()
вярваш ли си ??!
Вярвам си и искам да ти гарантирам че вашето отборче след зимната пауза ще губи много точки!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
1-1
[center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]
- nasko fena
- Контакти:
Мисля че мача ще е под 2.5 в смисъл че ще биеме 1-2на 0.На тоя мач в Овча купел все пак
почти всички гостуващи отбори са си домакини.Дано се съберем пак доста хора мисля че
футболистите се нуждаят от нас за да си върнат самочувствието след злощастната загуба снощи.И "Да запеем дружно песента за отбора в нашите сърца..........."
почти всички гостуващи отбори са си домакини.Дано се съберем пак доста хора мисля че
футболистите се нуждаят от нас за да си върнат самочувствието след злощастната загуба снощи.И "Да запеем дружно песента за отбора в нашите сърца..........."
Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!
- bluegabrovo
- Контакти:
Славия -цска 2:1 .След мача с Бешикташ и изцепките на джуджето Делев нищо чудно Славия да си вземе мача.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ