Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stpehenhunt11 написа:Като ги видях тия прехвалените Бешикташ с Гути и с не знам кой едвам 1-0 със тия положения за ЦСКА според мен мачът няма да е загубен 1Х.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
stpehenhunt11 написа:Като ги видях тия прехвалените Бешикташ с Гути и с не знам кой едвам 1-0 със тия положения за ЦСКА според мен мачът няма да е загубен 1Х.
Xanko написа:Между впрочем в едната от тези три години без загуба в Европа-не ви ли спукаха от бой?И в Амстердам и в София?Това само така,за статистиката,де.
Deluxx написа:Значи според мен мача е Х или 2-ка,все пак да не се заблуждаваме,че цска може да бие този отбор(да не взимамее пример от стоилов с мача с англия![]()
)и така после бием рапид като гост,и после като домакин и те отпадат за 2-ро място,след това имаме домакинство с турците(още ги псувам от снощи) и да се надяваме,че тях ги бием,а срещу порто може и да ни играят по лежерно като са се класирали,но може и да си ни ударят с 2,3-0
и така те цска дано излезне
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта