ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

melo15
Контакти:

Re: ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ

Мнениеот melo15 » 17 сеп 2010 15:21

:D:D:D:D:D Учителя е прав пише се :WILL LOSE!!!!!!! Иначе става бъдеще в миналото, което как и да погледнеш не става :) :) :) :) Ма иначе дано наште да не се уплашат и ако Шеридън земе да уцели вратницата може и да го добутаме до точка, дай Боже три! Дано и Левски да земе не6то в Лисабон, защото за мен най - важното е БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 17 сеп 2010 15:25

турците бяха доста слаби не знам какво ги хвалиха така че борба за 2-ро място ще има Порто според мен без проблеми ще е 1-ви

melo15
Контакти:

Мнениеот melo15 » 17 сеп 2010 15:29

Не те просто ги изкараха много големи играчи, а всъщност (поне за мен) само Гути е голям, докато тоя Куарешма е за някой цирк с тия финтове, мн талантлив, ма прост като зелка! Пък дайте да не се принизяваме толкова много, щото не се знае Порто КОЛКО СА МН ДОБРИ и дали ние и останалите при малко повече късмет няма да им вземем точки!!!!!!!Напред и само победи за БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ В ЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 17 сеп 2010 15:35

Като ги видях тия прехвалените Бешикташ с Гути и с не знам кой едвам 1-0 със тия положения за ЦСКА според мен мачът няма да е загубен 1Х.
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 сеп 2010 15:45

stpehenhunt11 написа:Като ги видях тия прехвалените Бешикташ с Гути и с не знам кой едвам 1-0 със тия положения за ЦСКА според мен мачът няма да е загубен 1Х.

Дано да си прав!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 17 сеп 2010 16:02

stpehenhunt11 написа:Като ги видях тия прехвалените Бешикташ с Гути и с не знам кой едвам 1-0 със тия положения за ЦСКА според мен мачът няма да е загубен 1Х.

Е добре де ти си гледал Бешикташ ама сега мача не е с тях, а с Порто ;) Порто си биха 3:0 и си мисля, че определено са по-класни така, че прогнози за мача с Порто на база мача с Бешикташ са малко нереални! Иначе и аз се надявам да измъкнат нещо от този мач което си им даде самочувствие преди решаващите за класирането на Цска мачове - 2та с Рапид и домакинството на Бешикташ! ;)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 17 сеп 2010 16:09

Значи според мен мача е Х или 2-ка,все пак да не се заблуждаваме,че цска може да бие този отбор(да не взимамее пример от стоилов с мача с англия :mrgreen: :mrgreen: )и така после бием рапид като гост,и после като домакин и те отпадат за 2-ро място,след това имаме домакинство с турците(още ги псувам от снощи) и да се надяваме,че тях ги бием,а срещу порто може и да ни играят по лежерно като са се класирали,но може и да си ни ударят с 2,3-0 :) и така те цска дано излезне

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ПОДКРЕПА!

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2010 16:11

Xanko написа:Между впрочем в едната от тези три години без загуба в Европа-не ви ли спукаха от бой?И в Амстердам и в София?Това само така,за статистиката,де.

Eй така за статистиката ние имаме и победа в тези три години а много ама много други в ерата на тоталния футбол имаха само загуб, а и тази загуба за разлика от вашата срещу Барса с 5:0 не я изкарахме най-големия успех на родния футбол сигурно щото имаме и победи срещу големите отбори и никога и в каквото и състояние да сме в Европа със свалени гащи никога не сме излизали и дори мача вчера го доказа, сега пък Бешиктш били слаби надценени, не играха колкото противника им позволи[/quote]
"...не играха колкото противника им позволи..."
А вие колко играхте?
"...тази загуба за разлика от вашата срещу Барса с 5:0 не я изкарахме най-големия успех на родния футбол..."
Влизането в ШЛ е най-големият успех,а не загубата от Барса,понеже не си разбрал...За домашно ти оставям:
След като Бешикташ ви би с 1-0,с колко ще ви изгермечи Барса,ако ви хване сега?

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 17 сеп 2010 16:17

Дайте да не броим само така тия ги бием, с тия врътваме равен. Рапид може и да са паднали с 3:0, това не означава, че ще са слаби за нас. Те и Гент трябваше да са слаби за Левски, обаче едвам ги биха с 3:2 (не че Гент показаха някаква игра с тия два случайни гола).

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 17 сеп 2010 16:18

Deluxx написа:Значи според мен мача е Х или 2-ка,все пак да не се заблуждаваме,че цска може да бие този отбор(да не взимамее пример от стоилов с мача с англия :mrgreen: :mrgreen: )и така после бием рапид като гост,и после като домакин и те отпадат за 2-ро място,след това имаме домакинство с турците(още ги псувам от снощи) и да се надяваме,че тях ги бием,а срещу порто може и да ни играят по лежерно като са се класирали,но може и да си ни ударят с 2,3-0 :) и така те цска дано излезне

Не си мисли, че Рапид ще загубят 2 пъти като на шега! Ако си гледал мача на Левски вчера си се убедил в това и те си мислеха, че ще вземат мача едва ли не както ги вземат в България, но видя за каква битка до последната минута ставаше въпрос, обрати и т.н. Така, че ако си мислиш, че те Рапид сами си паднат 2 пъти туку-така много се лъжеш! Това е Европа мачовете са битка от началото до края и накрая по-борбения побеждава(говорим когато силите са малко или много изравнени, а не си мисли, че Рапид ви отстъпват с нещо кой знай какво)Левски вчера се бори до последно и постигна победата дали и вие ще го направите в мачовете с Рапид - времето ще покаже! ;)

Върни се в “Архив”