Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 сеп 2010 12:50
Гуу написа:Avanti_Ragazzi написа:Гуу написа:Кое му е смешното ?
А кое не му е?
А кое му е, смееш се, кажи за какво ?
Щото от мача ви с Ювентус на който имахте над 30 000,следващия мач на който събрахте повече от 30 000 беше с Фулъм!!! И вие такива цифри правите през 10,15 години(Това са фактите).Затова ми е смешно!!!Защото съм на 25 и ходя на мачове от 98г.и знам кой отбор колко събира на мачове!!! И тука дали левскари иили цесекари на по 13,15 години да ми говорят глупости и смешки за нещо които трябва да поживеят малко преди да говорят!!!Аз ти казвам виждал съм пълен националният стадион на мач на ЦСКА само един път през живота си (Левски-ЦСКА 5-0).Виждал съм пълен Българска Армия доста пъти но той събира 22 000 а с буферите събирахте точно от 19 000 до 21 000 души.Виждал съм ЦСКА да събира на свой мач повече от 22 000 само 2 пъти казах ти (Ювентус и Фулъм).И съм виждал пълен Герена на мач с Литекс с 35 000,Виждал съм пълен до дупка Герена с Юве и ХАйдук.Виждал съм Националният стадион(След ремонта) пълен няколко пъти от нас и националният отбор.Това съм виждал за моите 25 години и от това виждане мога да се смея или не!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]