Черноморец подари компютри на пожарникарите в Бургас!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Re: Черноморец подари компютри на пожарникарите в Бургас!

Мнениеот fred » 17 сеп 2010 10:05

maldin1 написа:
fred написа:конан, батинка, нека само да ти кажа как обикновено се случва при евробилдинг че все имат да вземат някакви суми - давам ти пример: отиваме ние да даваме оферта за един обект на дюни - изпилили сме офертата на макс...........изскачат тия момци със 30 % по-ниска оферта и печелят (вярвай ми брат и ддс да не внесат е невъзможно да са на +) и след като са почти приключили и идва сезона те изскачат с някакви претенции за форсмажорни обстоятелства и искат да им се подпишат анекси за 2 млн лева.......тъйййййййййййййййййййййй ама инвеститора им казва ок, вие ще имате да вземате, ние ще имаме да даваме и така те казват че имат да взимат 2 млн лева, ама на кво отгоре? на думи имат да взимат, ама на практика?! и това стана и във още няколко случая миналата година.........да не ви отегчавам обаче....засега стига толкова
[offtopic]fred,не ми е ясно само защо го даваш тоя пример? Поне да беше единичен случай, а то сигурно няма фирма, която да не прилага същата схема, така че .......[/offtopic]

малдини, идея си нямаш дори колко си прав.............междуфирмената задлъжнялост в бг по официални данни е около 3 млрд. лева, ама познай колко е всъщност....просто тоя алварез седнал да ми обяснява че било нормално в бг фирмите да закъсняват с около месец два?!?!?!?! аз искам да го питам той в кой свят живее? да не говорим че в бургас положението е да не кажа фатално.......не искам да излиза че му адвокатствам насъбев, просто исках да му кажа не е само той дето има да взима пари - ние (нашата фирма) имаме да взимаме 1,5 млн лева и то от гбс - държавна фирма и не от месец два ами от година и половина - и те си признават че ни ги дължат, само че нямали сега ......просто не са само събев или евробилдинг само, а особено сега откакто уставния капитал за дружество стана 2 лева ........създават се едни фирми, едни големи фирми им дават да саподизпълнители, - големите печелят търгове, дават на кухите фирми да бачкат, и накрая като стане време за ддс и осигуровки.....я те били прехвърлени вече на цигани, болни хора, алкохолици, скитници или неграмотни......и държавата как пълни бюджета после питам аз.....
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 сеп 2010 11:35

Conan написа:
fred написа:ей много лоши хора в тоя форум, все неудобни въпроси задават :lol: :lol: :lol: @ алварез, брат, имаш наглостта да ми говориш за безплатен вход, дофинансирани екскурзии, безплатни артикули? чупиш нагломера брат! айде контра мойто момче :lol: хубаво беше при порточанов,а? колкото на порточанов му пукаше за вас, толкова и на събев сега за нас сигурно........а и едно въпросче щото гледам споменаваш агитките.....ти питай кой ви направи агитката, кой ви я създаде - знамена, песни и т.н. после ела да си говорим пак (think) колкото дали съм свикнал на лазур - ами ти свикнал ли си на червено знаме? колкото ти толкова и аз......ние що ходим на лазур? ми вие що ходите в долно езерово?доволен ли си сега? между другото аз съм от най-страстните привърженици които искат на нашия дом - в акациите...

аз да му кажа - ние от "английския сектор" им бяхме първата агитка . когато играеха за влизане в "А" група

Най-сетне. Нали аз за това се плюнча. Агитката на Нефтохимик е създадена от нас. И като човек с 40 годишна история :) смея да твърдя, че аз бях сред първите хора, които подържаха Нефтохимик от В-групата. Иначе в лудите млади мои години Бургас се отъждествяваше само с Черноморец. Агитката на Нефтохимик беше от старци ( вкл. дядо ми ), които си ходеха на мач там от времето на Локо и завод Червено знаме. След 1990 година "проектирахме" фенската маса на Нефтохимик. Иначе от 1982 година си гледам мачовете на Черноморец на трибуната под таблото ( дори, когато го нямаше там ).
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 17 сеп 2010 17:31

ntodorov написа:
Conan написа:
fred написа:ей много лоши хора в тоя форум, все неудобни въпроси задават :lol: :lol: :lol: @ алварез, брат, имаш наглостта да ми говориш за безплатен вход, дофинансирани екскурзии, безплатни артикули? чупиш нагломера брат! айде контра мойто момче :lol: хубаво беше при порточанов,а? колкото на порточанов му пукаше за вас, толкова и на събев сега за нас сигурно........а и едно въпросче щото гледам споменаваш агитките.....ти питай кой ви направи агитката, кой ви я създаде - знамена, песни и т.н. после ела да си говорим пак (think) колкото дали съм свикнал на лазур - ами ти свикнал ли си на червено знаме? колкото ти толкова и аз......ние що ходим на лазур? ми вие що ходите в долно езерово?доволен ли си сега? между другото аз съм от най-страстните привърженици които искат на нашия дом - в акациите...

аз да му кажа - ние от "английския сектор" им бяхме първата агитка . когато играеха за влизане в "А" група

Най-сетне. Нали аз за това се плюнча. Агитката на Нефтохимик е създадена от нас. И като човек с 40 годишна история :) смея да твърдя, че аз бях сред първите хора, които подържаха Нефтохимик от В-групата. Иначе в лудите млади мои години Бургас се отъждествяваше само с Черноморец. Агитката на Нефтохимик беше от старци ( вкл. дядо ми ), които си ходеха на мач там от времето на Локо и завод Червено знаме. След 1990 година "проектирахме" фенската маса на Нефтохимик. Иначе от 1982 година си гледам мачовете на Черноморец на трибуната под таблото ( дори, когато го нямаше там ).

:) А какво да кажем ние с 52 годишна история!!! Сега фенове, а преди запалянковци, ама ревностни. Още помня оня далечен мач със Сливен в Бургас / беше решаващ за влизане в А група/. Сигурно преди 35 години. Бях се подготвил за мача, специално ходих при художника на завод " Георги Димитров" да ми прави плакат на Черноморец с акули от страни. Жалко тогава паднахме с 1:0. И аз седях там където сега е таблото. А някой помни ли стадиона на Локото. :) Един полузатревен терен, а отзад тренировъчен от сгур и покрай него сас от блатото.И някой като нацелеше там топката голямо търсене падаше. Локо Б-с отъждествен с Иван Чакала- най страховития капитан. Тогава се играеше футбол, а сега са само интереси. И сега чета тук в този форум и се чудя защо се ръфат тъй наречените фенове на Черноморец и Нефтохимик. Колко от тях знаят, че историята на тези два Бургаски отбора е свързана. Много състезатели от Черноморец играеха после за Локо Бс . А Локото стана Нефтохимик. Няма да търся архиви който се интересува ще ги открие. А за тези два отбора. Феновете нямат вина , че се получи така един собственик и той си решава къде да спонсорира. Това е предприятие. Успех на Бургаските отбори.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 18 сеп 2010 14:50

последните два коментара са добър финал на тема агитката на нефтохимик :arrow: надявам се на по-малките ни съграждани фенове на нафтата да им е станало вече ясно как се е формирала тяхната агитка и да няма повече подмятания от тях по адрес на сините фенове :!: и успех от мен
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 сеп 2010 22:48

fred написа:последните два коментара са добър финал на тема агитката на нефтохимик :arrow: надявам се на по-малките ни съграждани фенове на нафтата да им е станало вече ясно как се е формирала тяхната агитка и да няма повече подмятания от тях по адрес на сините фенове :!: и успех от мен

Аз вече се отказах да пледирам за толерантност към феновете на двата отбора. Просто младите момчета си знаят само по-новата история и не искат да се вслушат в гласовете от абстрактното за тях минало. Аз обичам еднакво и двата бургаски отбора и имам най-малко 1000 причини да мисля различно от "твърдите" фенове...но карай - живота е пъстър, свят, като цвят...определено обаче се ядосвам на деградивните помисли.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”