За Юве и безличната му игра...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

За Юве и безличната му игра...

Мнениеот castiel » 17 сеп 2010 09:55

Докога ще продължава тази безлична игра на нашия отбор .. Спортното ръковдство начело на Юве умело иска да направи , отбора ни един посредствен отбор , който ще се радва на Х срещу Самопдория у дома и да се мъчи и прави равенства с някакви световно-неизвестни отбори....От миналия сезон ни се е насъбрало , доста и не сме много търпеливи феновете на Юве ..

Неможе да искаме да сме един от грандовете в Европа и да купуваме някакви посредствени играчи и да назначаваме треньор , който назначаването му начело на Юве е най-големия му успех като треньор..В същото време си продаваме играчите , които очакваме да правят играта на отбора (Диего и Каморанези) . Отакто Недвед се отегли нямаме нито един Халф от световна класа, очаквах тази година Диего да се разиграе но.....
Този сезон както е тръгнало , ще е успех ако влезем в 4-ката поне..Болно ми за любимият ми отбор и състоянието му в момента :(

Дано се окаже , че греша и изнесем великолепен сезон .
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: За Юве и безличната му игра...

Мнениеот messi7 » 17 сеп 2010 09:59

Наистина много е лошо положението на Юве. И аз се чудя защо продадоха Диего и Каморанези и не бяха заети достойни заместници. Това ще го преглътна, но да дават шанс на някакъв анонимник-треньор... Дано все пак отборът тръгне напред!
VIVA BIANCONERI! 8-)
Изображение

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 17 сеп 2010 10:10

Еми то не може само да продаваш мачове и купуваш съдии. Някой трябва да я рита тая топка от време на време, 'щото тя сама във вратата не влиза !

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 17 сеп 2010 10:22

Защо безлична игра? Мисля втори мач 3-3 :lol: . Ако и в следващия им мач има повече от 4 гол ще взема да им гледам някой мач.
Иначе Юве тази година на хартия имат доста добър отбор, просто им трябва време да се сработят.
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 17 сеп 2010 10:42

Аз все още не мога да си обясня, защо играем толкова зле?
Имаме добри футболисти и не можем да печелим мачове.
Просто ми е много гадно, че Юве показва такъв футбол.
"Старата госпожа" играе без никаква идея, като че ли няма никаква мотивация на терена.
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 17 сеп 2010 10:55

Blue_Girl написа:Аз все още не мога да си обясня, защо играем толкова зле?
Имаме добри футболисти и не можем да печелим мачове.
Просто ми е много гадно, че Юве показва такъв футбол.
"Старата госпожа" играе без никаква идея, като че ли няма никаква мотивация на терена.
:cry:

Как ще има идея, като продадохме Диего?
Последна промяна от Emo_87 на 17 сеп 2010 11:58, променено общо 1 път.
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 17 сеп 2010 11:00

След вчерашната победа на Левски не обърнах внимание на Юве ,но този Х е истински срам :oops: Не знам докога нещата ще продължават така ,но ако Ювентус не излезе от тази група ще е истински резил :evil:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 сеп 2010 11:11

Ювентус за тези които са забравили беше най-тежко наказан от аферата калчополи. Беше пратен във втора дивизия с отрицателен точков актив. Каквото и да си говорим, трябва да мине време, та да се върне на позиция съответстваща на определението гранд. Което на Юве приляга от самосебе си. Защо слаби мачове. Два пъти по 3:3 не е слаб, а зрелищен мач. Пък и те едва ли ще се хвърлят в този турнир. Тук само ще обиграват отбора си, целта е ШЛ. За такива като Юве там е истината. А първенството е още в началото и нищо не се знае. Е, има неща с които аз не съм съгласен. Да оставим Диего, но защо така лесно се разделиха с Джовинко. Той е от тяхната школа и е халф с голямо бъдеще. Нещо като нов Дел Пиеро.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 17 сеп 2010 12:31

Ебати и кефа дано да не се класират ;)

Истината е FORZA TORINO !

Изображение

Върни се в “Ювентус”