ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

botev champion

Re: ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Мнениеот botev champion » 18 фев 2009 22:33

Модератор ЛокоПД написа:
botev champion написа:Мисля,че мода на локоПд няма да се прояви,като безгръбначно същество и ще изтрие най-малкото обидните текстове на нещото носещо ника acab.Правилата трябва да тегнат над всички ни със страшна сила.

Аз съм "Гьобелс"...забрави ли?

Освен,че си Гьобелс да те считам ли за амеба?Правилата моде........правилата за това си там.Ако не ги спазваш намери си друга дейност.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 фев 2009 22:36

botev champion написа:Виж какво недоразумение носещо ника I_fen темата е породена от безумните действия на група индивиди имащи наглоста да направят паметна плоча на криминален престъпник виновен за почернянето на хиляди български семейства.

"Шампионе", що не пусна тая тема във вашия форум бе,майна? Щеше да си прекараш чудесно.И ти като Форевъра мислиш прекалено глобално.Цъфнали и вързали и "Ботев" и Славия...Като сте толкова загрижени за "хилядите български семейства" кво правите? Май само се "правите"!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 фев 2009 22:41

botev champion написа:
Модератор ЛокоПД написа:
botev champion написа:Мисля,че мода на локоПд няма да се прояви,като безгръбначно същество и ще изтрие най-малкото обидните текстове на нещото носещо ника acab.Правилата трябва да тегнат над всички ни със страшна сила.

Аз съм "Гьобелс"...забрави ли?

Освен,че си Гьобелс да те считам ли за амеба?Правилата моде........правилата за това си там.Ако не ги спазваш намери си друга дейност.

Прочети пак внимателно постовете на acab! Изтрил съм това което трябва.И не се заяждай. :!:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

botev champion

Мнениеот botev champion » 18 фев 2009 22:42

Модератор ЛокоПД написа:
botev champion написа:Виж какво недоразумение носещо ника I_fen темата е породена от безумните действия на група индивиди имащи наглоста да направят паметна плоча на криминален престъпник виновен за почернянето на хиляди български семейства.

"Шампионе", що не пусна тая тема във вашия форум бе,майна? Щеше да си прекараш чудесно.И ти като Форевъра мислиш прекалено глобално.Цъфнали и вързали и "Ботев" и Славия...Като сте толкова загрижени за "хилядите български семейства" кво правите? Май само се "правите"!

Моде,не става въпрос за Ботев,Славия,Левскки и пр.Става дума за паметта на жертвите на Г.Илиев.Не го ли разбра......!Паметната плоча е гавра с паметта на пострадалите от него.

Потребителски аватар
l_fen
Контакти:

Мнениеот l_fen » 18 фев 2009 22:43

ела на лаута и си кажи проблема ,ще проведеш няколко разговора с момчетата и може да стигнете до консенсус,що бе маина тук ,тук няма да те чуят :!: :!: :!: П.П.Реши проблема си на място(лаута) ;)

botev champion

Мнениеот botev champion » 18 фев 2009 22:48

l_fen написа:ела на лаута и си кажи проблема ,ще проведеш няколко разговора с момчетата и може да стигнете до консенсус,що бе маина тук ,тук няма да те чуят :!: :!: :!: П.П.Реши проблема си на място(лаута) ;)

Примерно с теб го споделям.Излез със снимката си и името си зад това,че си сред строителите на паметната плоча и да ти благодарят българите включая и аз.

Потребителски аватар
l_fen
Контакти:

Мнениеот l_fen » 18 фев 2009 23:05

botev champion написа:
l_fen написа:ела на лаута и си кажи проблема ,ще проведеш няколко разговора с момчетата и може да стигнете до консенсус,що бе маина тук ,тук няма да те чуят :!: :!: :!: П.П.Реши проблема си на място(лаута) ;)

Примерно с теб го споделям.Излез със снимката си и името си зад това,че си сред строителите на паметната плоча и да ти благодарят българите включая и аз.

Съжалявам не съм от ''строителите''.Относно въпроса ти кои заслужава паметник в пловдив ,отговора е еднозначен,да беше го задал правилно ;) П.П.няма нужда да си хабиш толкова нервите :!:

botev champion

Мнениеот botev champion » 18 фев 2009 23:14

l_fen написа:
botev champion написа:

Съжалявам не съм от ''строителите''.Относно въпроса ти кои заслужава паметник в пловдив ,отговора е еднозначен,да беше го задал правилно ;) П.П.няма нужда да си хабиш толкова нервите :!:

Очаквам да чуя еднозначния ти отговор.Това,че удобряваш плочата примерно, също те прави неин строител.

Потребителски аватар
l_fen
Контакти:

Мнениеот l_fen » 18 фев 2009 23:25

Конкретно за темата ХРИСТО бОТЕВ , а нали трябва на лаута моето мнение е без значение :!: П.П.доволен ли си ,аиде че чакам от тотото ;) само едно голче :!:

botev champion

Мнениеот botev champion » 18 фев 2009 23:28

l_fen написа:Конкретно за темата ХРИСТО бОТЕВ , а нали трябва на лаута моето мнение е без значение :!: П.П.доволен ли си ,аиде че чакам от тотото ;) само едно голче :!:

ами да го вкара когото трябва...и да черпиш.

Върни се в “Футбол - България”