Гордея се!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Re: Гордея се!

Мнениеот drakata » 17 сеп 2010 02:23

Allein написа:А от такива говеда в буквалния смисъл наистина се отвращавам. Вместо да се радват на победата си, те какво правят? радват се на загубата на ЦСКА. Е невероятни сте... Мислех да си го спестя, ама ще кажа какво се случи на попа малко след края на Левски. 10 минути преди края на полувремето на Бешикташ - ЦСКА на дюнерите Мимас на Попа е станал бой. Не съм пряк свидетел, защото бях в една кръчма и гледах мача. 5 минути преди края влезе едно момче в кръчмата, което гледаше мача. Приятелите му започнаха да говорят на висок глас и после видях, че държи марля върху корема си. Заведоха го в болница, за да го лекуват. Какво се е случило всъщност? Едни лумпени като по-горните, които не са фк левскари, а антицскари са минавали през Мимас. Нашите фенове са били с шалове и онея са се сбили, за да им ги вземат. В резултат на което, едно момче е с прободна рана в корема в Пирогов. Защо? Защото фк левскарите, всъщност не викат за левски и вместо да се радват, те са против ЦСКА. ЕВАЛА ГОВЕДА. Само заради такива като вас доброто впечатление от отбора на фк левски се превръща в отвращение.

Прасе като квичиш поне си научи мелодията. Младите прасенца нападнаха един баща с малко детенце с екипи на Левски, след което ги бийнаха порядъчно. Така че не квичи по инерция.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 17 сеп 2010 02:25

И аз се гордея, но съм левскар!
Гордейте се и Вие, червени фенове!
Желая Ви все такива достойни игри и резултати!
Тази вечер беше помрачена само от едно, турци биха българи, но за това пак Вие сте виновни.
Преди време на Аллах щяхте да се молите за нещо, ЦИТИРАМ ВАШ ЧЕРВЕН ЛИДЕР, но тази вечер Аллах на друг помогна.
Аз преди мача с Гент на Христос се молих и той ме чу!
Следващият път пак към Аллах се обръщайте, но той българи не чува, за цесекари не знам!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 сеп 2010 02:45

Allein написа:А от такива говеда в буквалния смисъл наистина се отвращавам. Вместо да се радват на победата си, те какво правят? радват се на загубата на ЦСКА. Е невероятни сте... Мислех да си го спестя, ама ще кажа какво се случи на попа малко след края на Левски. 10 минути преди края на полувремето на Бешикташ - ЦСКА на дюнерите Мимас на Попа е станал бой. Не съм пряк свидетел, защото бях в една кръчма и гледах мача. 5 минути преди края влезе едно момче в кръчмата, което гледаше мача. Приятелите му започнаха да говорят на висок глас и после видях, че държи марля върху корема си. Заведоха го в болница, за да го лекуват. Какво се е случило всъщност? Едни лумпени като по-горните, които не са фк левскари, а антицскари са минавали през Мимас. Нашите фенове са били с шалове и онея са се сбили, за да им ги вземат. В резултат на което, едно момче е с прободна рана в корема в Пирогов. Защо? Защото фк левскарите, всъщност не викат за левски и вместо да се радват, те са против ЦСКА. ЕВАЛА ГОВЕДА. Само заради такива като вас доброто впечатление от отбора на фк левски се превръща в отвращение.

Тоя па.. в обратната ситуация сигурно щеше да е различно, баси случайниците са се навъдили като фенове :mrgreen:

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 17 сеп 2010 02:47

А! Сините и те се гордеят! :)
Браво бе момчета,така ме разчувствахте с вашта гордост, че чак ме засърбяха ташаците...
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 сеп 2010 02:49

berbatov написа:А! Сините и те се гордеят! :)
Браво бе момчета,така ме разчувствахте с вашта гордост, че чак ме засърбяха ташаците...

Бихме - гордеем се. Кое не е ясно за червеноармейския мозък?

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 17 сеп 2010 03:12

Кого бихте викаш? Гент ли? ААА Браво! Еми гордейте се :mrgreen:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 сеп 2010 03:15

Мда. Що, вие кого бихте? :mrgreen:

LEVSKI-FOREVER
Контакти:

Мнениеот LEVSKI-FOREVER » 17 сеп 2010 06:21

Днес България е синя и чорбата да си мълчи ( кое беше хубаво в играта на цска? МОЛЯ ВИ светнете ме, че аз нищо хубаво не видях ). Много време трябва да мине докато направите селекция като тази на Левски. Да трепери Спортинг ЛЕВСКИ ГАЗИИИ :) :) :)

Потребителски аватар
cTpaHHo
Контакти:

Мнениеот cTpaHHo » 17 сеп 2010 07:20

Cvetan_92 написа:
drakata написа:На мен пък ми е кеф че цесека паднаха в 90+ минута. И въобще не ми говорете че това било не Българско. И дайте да престанем с това нали сме били Българи дайте да подкрепяме Българските отбори. Ако си мислите че някой от Барселона е от Реал М. или обратното защото били Испанци, много се лъжете. Тук всеки се радва на загубата на другия, но гледа да спазва добрият тон и изпада в крайно лицемерие. Никога ама никога не мога да бъда от цесека, независимо с кой играят.

+1

+1

+ факта , че селекцията на Бешикташ НЕ Е 90 млн евро. Това е БЮДЖЕТА ИМ! Стига сте писали глупости.
Бешикташ са слаб отбор всъщност и за последните две години турското първенство изостава. За справка тази година турците имат два класирани отбора в Европа - Бешикташ и Бурсаспор. Толкова колкото и България - Левски и ЦСКА.
Бешикташ са слаб отбор и това се видя отлично. Имат точно двама футболисти - Гути и Куарешма. Гути играе ганкиното цял мач и се крие по терена. Куарешма вече е класа.
Впечатление ми направи ,че срещата се игра на ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКИ ОБОРОТИ. В смисъл , само 15 минути преди това белгийци и левскари летяха по терена , а турци и цесекари имаха време да се ебават с топката и терена. Нямам идея защо така.
Бях пожелал равен на ЦСКА за мача, заспах към 75тата минута от скука ама ме събуди възгласа на коментатора , разбрах че ЦСКА пада отново и заспах по сладко. :P

gvg68
Контакти:

Мнениеот gvg68 » 17 сеп 2010 07:35

съжелявам за загобата но така е във фудбола ако не вкараш те ти вкарват , а и сажелявам за хората които са подлъгали ШЕРИДЪН че е фудболист та цска загуби имено от неговите грешки СЪЖЕЛЯВАМ

Върни се в “ЦСКА”