ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Мнениеот mike28 » 18 фев 2009 19:05

Махнат е коментара.

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 18 фев 2009 20:15

Колко сте зле, не е истина просто....какъв паметник бе?????????????
Това е ПАМЕТНА ПЛОЧА ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ за Жоро Илиев, а не паметник на пловдивчани, тази паметна плоча не е на центъра, тя си е на нашия стадион НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КВО ВИ БЪРКА, ДА НЕ БИ ДА ВИ Е ПРЕД КЪЩАТА???????????????????????????????????????????? Не ме интересува дали ще ме баннат за големите букви, просто така ме изнервиха коментарите ви, че направо..нямам думи....

П.П. Към нашите фенове: кво се занимавате с тези не мога да разбера????? Имаме си толкова проблеми, днес беше ли някой на мача с Марица??? Има много по-важни неща за нас от мнението на разни жълти същества!!!!!!!!!!

Айде сбогом, защото съм сигурен, че след този коментар няма да имам вече права да пиша във форума!!!
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 фев 2009 21:04

plovdiv_chernobql написа:Колко сте зле, не е истина просто....какъв паметник бе?????????????
Това е ПАМЕТНА ПЛОЧА ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ за Жоро Илиев, а не паметник на пловдивчани, тази паметна плоча не е на центъра, тя си е на нашия стадион НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КВО ВИ БЪРКА, ДА НЕ БИ ДА ВИ Е ПРЕД КЪЩАТА???????????????????????????????????????????? Не ме интересува дали ще ме баннат за големите букви, просто така ме изнервиха коментарите ви, че направо..нямам думи....

П.П. Към нашите фенове: кво се занимавате с тези не мога да разбера????? Имаме си толкова проблеми, днес беше ли някой на мача с Марица??? Има много по-важни неща за нас от мнението на разни жълти същества!!!!!!!!!!

Айде сбогом, защото съм сигурен, че след този коментар няма да имам вече права да пиша във форума!!!
Спокойно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 18 фев 2009 21:23

Боже ,колко мъка има в Пловдив.........Боже!?!
Изображение Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 18 фев 2009 22:09

Мисля,че мода на локоПд няма да се прояви,като безгръбначно същество и ще изтрие най-малкото обидните текстове на нещото носещо ника acab.Правилата трябва да тегнат над всички ни със страшна сила.

Потребителски аватар
l_fen
Контакти:

Мнениеот l_fen » 18 фев 2009 22:23

botev champion написа:Мисля,че мода на локоПд няма да се прояви,като безгръбначно същество и ще изтрие най-малкото обидните текстове на нещото носещо ника acab.Правилата трябва да тегнат над всички ни със страшна сила.

Тая малоумна тема трябва да бъде изтрита,само безграбначно може да я измисли :!: П.П.Баси безочлевото същество :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 фев 2009 22:23

botev champion написа:Мисля,че мода на локоПд няма да се прояви,като безгръбначно същество и ще изтрие най-малкото обидните текстове на нещото носещо ника acab.Правилата трябва да тегнат над всички ни със страшна сила.

Аз съм "Гьобелс"...забрави ли?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

botev champion

Мнениеот botev champion » 18 фев 2009 22:29

l_fen написа:

Тая малоумна тема трябва да бъде изтрита,само безграбначно може да я измисли :!: П.П.Баси безочлевото същество :!: :!: :!:

Виж какво недоразумение носещо ника I_fen темата е породена от безумните действия на група индивиди имащи наглоста да направят паметна плоча на криминален престъпник виновен за почернянето на хиляди български семейства.

Върни се в “Футбол - България”