ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ГОЛЯМ ЛЕВСКИ
Най великите това е отбор това е характер САМО ЛЕВСКИ
Re: ГОЛЯМ ЛЕВСКИ
Дано продължават да ни радват
Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!
заслужена победа, но не трябваше да е толкова измъчена!
Петров трябва да вземе сериозни мерки относно постройката на защитата по време на статични изпълнения!
и каква етая мода при корнер да нямаш човек на първата греда! това тая вечер костваше втори гол за Гент, без да са си го заслужили!
Петков сериозно да се огледа за оптика наоколо, че вече се натрапват тея голове от далечно разстояние! кофтито е че Митрев не е готов да го замести!
добре че е Дембеле и тоя фамозен шут на Жо, че невиждам иначе как щеше да се стигне до положителен резултат за сините!
взети са 3 точки и остават още 7 точки до 100%-ово класиране в следващия етап на турнира!
Петров трябва да вземе сериозни мерки относно постройката на защитата по време на статични изпълнения!
и каква етая мода при корнер да нямаш човек на първата греда! това тая вечер костваше втори гол за Гент, без да са си го заслужили!
Петков сериозно да се огледа за оптика наоколо, че вече се натрапват тея голове от далечно разстояние! кофтито е че Митрев не е готов да го замести!
добре че е Дембеле и тоя фамозен шут на Жо, че невиждам иначе как щеше да се стигне до положителен резултат за сините!
взети са 3 точки и остават още 7 точки до 100%-ово класиране в следващия етап на турнира!

- Right_side
- Контакти:
Re: Ето за това живея
Само така !!! Ето заради тия емоции футбола е най-великата игра ,а ЛЕВСКИ Е ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ!!! САМО ЛЕВСКИ !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
Българийо, събуди се!!!
- Sofiaatowern
- Контакти:
sl321 написа:Sofiaatowern написа:Хора, ние хубаво победихме тези, но се отместваме от основната тема - Петков. Мислите ли, че ако Порто ни вкарат два гола пак ще успеем да вкараме повече?!
А на бас че Порто не може да ни вкара!!!Поне не в тая група в която сме!
Моя грешка - биричките са ми много.

- storm
- Контакти:
Според мен ще бием Лил като домакини .Гарата ще се нахъса срещу сънародници .Макар ,че те в Белгия говорят френски така ,че 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:Според мен ще бием Лил като домакини .Гарата ще се нахъса срещу сънародници .Макар ,че те в Белгия говорят френски така ,че
Аз почвам да мечтая и за победа на вън.С програмата която я имаме нищо чудно да се класираме на пред.
Велик мач Голяма победа
да помоля ако някой има головете на Левски от тази вечер във MP3 формат да даде линк ,Благодаря предварително
да помоля ако някой има головете на Левски от тази вечер във MP3 формат да даде линк ,Благодаря предварително
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
Честита ни победа!!!!!!!Наздраве 

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Велик мач! Много благодаря на всички сини фенове! Нямате идея какво удоволствие ни доставихте! Крещяхме и се радвахме като деца! Благодаря ви за това удоволвствие!!!!