Мнениеот brossy » 17 сеп 2010 00:36
Днес за пореден път се гордеех,че съм левскар.За 2ри път видях нещо, което до преди 2 години нямаше как да стане.Да обърнеш резултата за "Левски"беше мираш.Обикновинно след като получим гол и сваляхме гащи.Но да се върнем към мача.
Да днес не бихме Барса или Челси,но бихме отбор от нашата черга,но как го бихме.С 90 мин. тичане и раздаване.
В защита бяхме зле,но на кой му пука.На левски му трябват Дембеле,Жо и 2ма та холандци.Другите може и да са от школата.
"Левски" играе добър футбол няма спор.И ако след гола на АИК бях сигурен,че ще загубим,то днес бях убеден че ще изравним,но за щастие победихме.Пак ме изненадаха!
Еуфорията ще продължи поне до Лисабон,а там.....почвам да се замислям дали ще паднем.
Всичко се повтаря от преди 5 год. 1ви мач труден и гол на края.Разликата,че сега не можеш да се класираш с 2 победи у дома,трябва да вземеш нещо и навън.Общото обаче е ,че публиката и отбора са едно.8 поредни мача без загуба и то с отбори,които са от "белите" страни (Не включвам Дъндоук)Колелото се върти и сега може би се е завъртяло на 360 градуса и отново да има много радост за нас феновете.друго е да плачеш след нещастна загуба от "Шалке",не защото те е яд,че "Левски" е паднал,а защото съжаляваш тези 11 футболисти облечени в синьо,които не спират да се раздават.И друго е да плачеш,че БАТЕ те е бил защото няма кой да играе.Аз предпочитам 1во то.Приказката продължава!Каква то и да е тя ще е хубава.Защото има хъс и желание.Евала сини момчета!!!
Последна промяна от
brossy на 17 сеп 2010 00:44, променено общо 1 път.