Гордея се!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Гордея се!
Няма такъв мач да изгубиш и да си играл добре.И аз на времето с бат Ицо като играеше в Цска и живееше в Младост играех добре като се понапъна малко,но не станах футболист.Така и Цска-ако ще и целия мач да са играли пред вратата на Бешикташ се гледа крайния резултат.
Видя се че има футбол във България
mironi88 написа:За сигурно 54-ти път от август насам ще го повторя - НА ЦСКА ТРЯБВА ТЪРПЕНИЕ И СПОКОЙСТВИЕ, НЕ ИГРАЧИ !
Във вечери като тази проклинам мига, в който съм станал футболен фен, това е ужасно просто. Но си прав, факт е, че си пролича едно - имаме играчи, на които им трябва да играят заедно повечко време, а не да сменяме отбора всеки полусезон. Дано само феновете осигурят спокойствие на всички футболисти, а не да търсят, освиркват и търсят обяснение и отговорност за загубата тази вечер (визирам най-вече да не се напада Шеридън).
Последна промяна от Гуу на 17 сеп 2010 00:30, променено общо 1 път.
- delqnski47
- Контакти:
Наистина жалко!Но някак си...не ме е яд,даже съм спокоен!Може би защото отборът показва друго лице всеки мач,откакто се махна Дочев! 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
LSFC 1914 написа:М'боли не е намерил точния отбор. Ако беше в Левски тази вечер щяхме да ги отнесем с класика 3:0 !
Най-много те да ви отнесат с 3:0
[offtopic]Абре вие за кой се помислихте ? Бихте Гент .. Браво ама не чак толкова. Ще ви видим срещу Лил и Спортинг. Аз съм горд от видяното неска ( след 10: 05 ) , видях отбор който се бие и 1 Ирландец дет го се наака ... САМО ЦСКА[/offtopic]
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
storm написа:b0b1 написа:не се нуждаем от лицемерното съчувствие на сините.горд съм с постигнатото от ЦСКА и ще съм на мача срещу Порто, а резаците ще ги отнесем в София.
Ти какво предпочиташ ,да ви гъбаркаме ,че паднахте в 90+ за втори път ?
Tи какво очакваш да ви хвалим за победа над футболно джудже ли!! Смешко ние колкото можем да ви гъбаркаме за загуби в европа вие форум да си направите неможете да ни оборите!!
Последна промяна от kikoff на 17 сеп 2010 00:42, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Наистина жалко!Но някак си...не ме е яд,даже съм спокоен!Може би защото отборът показва друго лице всеки мач,откакто се махна Дочев!
В началото и аз бях спокоен, ама като си помисля, че изтървахме точка...и то на този стадион, направо ми идва да ревна. Футболът е една много шибана и скапана игра (това с голяма доза майтап го казвам, де)
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Все мисля, че 90% от журналистите в България трябва да бъдат изметени от сутринта се начетох на статии от типа на това как сме щели да паднем 3, 4 на нула, а сега вместо да кажа браво момчета добре играхте лаят като заклани песове.
По темата в българския футбол очевидно има развитие не с бързи темпове както ни се иска, но има развитие за което говорят мачовете тази вечер поради, което едно голям браво за труда, който е положен от всички давайте все така!

По темата в българския футбол очевидно има развитие не с бързи темпове както ни се иска, но има развитие за което говорят мачовете тази вечер поради, което едно голям браво за труда, който е положен от всички давайте все така!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]
Браво! Видяхме за пореден път достойно представяне на ЦСКА!
Отбор с 90 милионна селекция, беше освиркван от собствените си фенове докато не извадиха късмет и сега цяла турция и няколко хиляди българи дето разнасят портрета на Апостола по стадиони и форуми се радват и игрaят кючек
Браво!
Отбор с 90 милионна селекция, беше освиркван от собствените си фенове докато не извадиха късмет и сега цяла турция и няколко хиляди българи дето разнасят портрета на Апостола по стадиони и форуми се радват и игрaят кючек
Браво!

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER