Гордея се!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

batelevski
Контакти:

Гордея се!

Мнениеот batelevski » 17 сеп 2010 00:15

Тази вечер и Левски и ЦСКА ме накарах да се гордея, че съм българин. Дори в Европа не съм бил за Левски, но тази вечер наистина се изкефих..жалко за нас, но такъв ни бил късмет! Горе главите и на 30ти всички на стадиона и да покажем защо сме ЦСКА !!

САМО ЦСКА !!!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Гордея се!

Мнениеот maximalniq » 17 сеп 2010 00:18

Наистина много, много жалко за ЦСКА... Пропуснаха много положения, можеха да бият, а загубиха... Много ме е яд.
Изображение

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 17 сеп 2010 00:21

не се нуждаем от лицемерното съчувствие на сините.горд съм с постигнатото от ЦСКА и ще съм на мача срещу Порто, а резаците ще ги отнесем в София.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 17 сеп 2010 00:22

Определено светъл лъч за българския футбол бяха мачовете на ЦСКА и Левски тази вечер. Много ми е кофти за ЦСКА, като пребит съм просто, но това беше логичното, цял мач се бранехме, накрая играчите ни просто нямаха физически сили да издържат. Жалко, очевидно подготовката не е била на ниво. Левски пък изигра чудесен мач, който победи, зарадваха феновете си...както и да е, видяха се положителните неща, това трябва да подчертаем, независимо, че ние цесекарите ще спим трудно тази вечер. :cry:

Потребителски аватар
stifler
Контакти:

Мнениеот stifler » 17 сеп 2010 00:23

batelevski написа:Тази вечер и Левски и ЦСКА ме накарах да се гордея, че съм българин. Дори в Европа не съм бил за Левски, но тази вечер наистина се изкефих..жалко за нас, но такъв ни бил късмет! Горе главите и на 30ти всички на стадиона и да покажем защо сме ЦСКА !!

САМО ЦСКА !!!

+1 .. И мен много ме е яд за цска ,нищо че съм левскар .. преди всичко съм българин !!! Няма ли най-накрая малко да се осъзнаем и да се спрат непрестанните дразги .. поне тази вечер да няма някви малоумни караници .
Само ЛЕВСКИ !
‎"Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-важно от това."
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 17 сеп 2010 00:25

М'боли не е намерил точния отбор. Ако беше в Левски тази вечер щяхме да ги отнесем с класика 3:0 !

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 17 сеп 2010 00:25

За сигурно 54-ти път от август насам ще го повторя - НА ЦСКА ТРЯБВА ТЪРПЕНИЕ И СПОКОЙСТВИЕ, НЕ ИГРАЧИ !
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 17 сеп 2010 00:26

b0b1 написа:не се нуждаем от лицемерното съчувствие на сините.горд съм с постигнатото от ЦСКА и ще съм на мача срещу Порто, а резаците ще ги отнесем в София.

Жалък си. Можеш да ми прочетеш всичките постове и да видиш, че никога не съм казал лоша дума за ЦСКА. Още повече, че днес играхте срещу турци...
Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 17 сеп 2010 00:26

b0b1 написа:не се нуждаем от лицемерното съчувствие на сините.горд съм с постигнатото от ЦСКА и ще съм на мача срещу Порто, а резаците ще ги отнесем в София.

Ти какво предпочиташ ,да ви гъбаркаме ,че паднахте в 90+ за втори път ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 17 сеп 2010 00:27

Гуу написа:Определено светъл лъч за българския футбол бяха мачовете на ЦСКА и Левски тази вечер. Много ми е кофти за ЦСКА, като пребит съм просто, но това беше логичното, цял мач се бранехме, накрая играчите ни просто нямаха физически сили да издържат. Жалко, очевидно подготовката не е била на ниво. Левски пък изигра чудесен мач, който победи, зарадваха феновете си...както и да е, видяха се положителните неща, това трябва да подчертаем, независимо, че ние цесекарите ще спим трудно тази вечер. :cry:

Ами не съм много съгласен с теб, да бранехме се, но имахме повече положения, тяхните бяха никви освен гола, и удара на оня сам срещу Мболи,и тва им беше Шеридън направи 2 пропуска, Нелсън имаше положения - добра игра и като не вкараш - ..... такова е другия път дано да вкарваме и ще вървим напред...
[offtopic]Освен ако тея Бок**** не разпродадат клуба зимата, което няма да ме учуди, дано се вразумят и не го направят и тогава вече футболът ни ще се задвижи леко напред ;)[/offtopic]
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Върни се в “ЦСКА”