Бешикташ - ЦСКA 16.09. - 22.05ч. коментар

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nasko fena
Контакти:

Re: Бешикташ - ЦСКA 16.09. - 22.05ч. коментар

Мнениеот nasko fena » 17 сеп 2010 00:09

Егати и нещастната работа,не заслужавахме да загубим но Шеридан провали всичко.Мн. ме е яд щото ни вкараха левашки и то в последната минута.К*р за Шеридан и честито на Левски заслужиха си победата просто показаха как трябва да се играе със самочувствие в тея мачове.Пак се видя че част от нашите нямат място в отбора никаква идея за 2-3паса, само едно безцелно чистене напред и накрая ни наказаха.По слаб отбор на турците в момента не сме и мечтали но нашите просто след 70 мин.едвам се влачеха по терена :(
Мъкааааааааа :cry: :cry: :cry:
Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 17 сеп 2010 00:09

Ейй тоя да го махате, такова дърво не бях гледал скоро, много ме е яд. Не заслужавахте даже хикс ами ПОБЕДА. Тоя ирландски дървар опропасти перфектната БГ вечар. Много съм ядосан :evil: :evil: :(
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 сеп 2010 00:10

Скоро, не ме беше хаващало така яд !
Не съм допускал, че може така да се ядосам на загуба на ЦСКА !
Но, тази загуба ми напомня .... оная на Левски миналата година от Залцбург на Герена ...
Страшно нелепо .... направо, не е за коментиране !
Последна промяна от THE G.A.M.E на 17 сеп 2010 00:13, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 сеп 2010 00:10

Astarot написа:Много ме доядя... ЦСКА стояха добре почти цял мач, а Бешикташ бяха безидейни. Карешма ги раздвижи много. Без него са много спечен отбор. Много добри изяви на М`Боли. Голям удар е привличането му, но тоя Шеридан е плачевен. Той и така си изглежда де. Мързеше го и да гледа даже. С тая физиономия на бездомен кокершпаниол... Голям, дебел, червен минус в атаката. Опропасти всяка топка, която стигна до него.

А те не бяха много, защото този боклук вечно седеше в засада! Дано на излизане от стадиона да го дръпнат в някое тъмно ъгълче 20-тина резака и групово да го изнасилят! - пак ще му бъде малко наказание на този дебил!

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 сеп 2010 00:11

megan fox написа:Тоя Шеридън е ебaхти БЕЗДАРНИКА!!! Връщайте го обратно в дупката, от която сте го изкарали! Заради това мекотело ЦСКА цял мач игра с човек по-малко и за капак в последните секунди на мача тази твар реши, че го мързи да скочи и не покри шибaният резак, който вкара гола!

А най-странното бе, че това нещо, което го раздава треньор на ЦСКА така и не пожела да изкара от терена тази ирландска карикатура на футболист!!!

Това недоносче Шеридън адски много ми прилича на едно друго недоразумение на природата - Гардар Гунглаугсон (или както там му се пише идиотската фамилия), дано това ирландско копелдаче не се окаже също толкова "брилянтен" трансфер като на Гардар!

Абе да ти кажа, този Гунглаугсон, единствено дойде в България да ни покаже хубавата си булка :oops:

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 17 сеп 2010 00:11

Madridist написа:
megan fox написа:Тоя Шеридън е ебaхти БЕЗДАРНИКА!!! Връщайте го обратно в дупката, от която сте го изкарали! Заради това мекотело ЦСКА цял мач игра с човек по-малко и за капак в последните секунди на мача тази твар реши, че го мързи да скочи и не покри шибaният резак, който вкара гола!

А най-странното бе, че това нещо, което го раздава треньор на ЦСКА така и не пожела да изкара от терена тази ирландска карикатура на футболист!!!

Това недоносче Шеридън адски много ми прилича на едно друго недоразумение на природата - Гардар Гунглаугсон (или както там му се пише идиотската фамилия), дано това ирландско копелдаче не се окаже също толкова "брилянтен" трансфер като на Гардар!

Абе да ти кажа, този Гунглаугсон, единствено дойде в България да ни покаже хубавата си булка :oops:

мдаа,добри пари взе от Плейбой
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2010 00:12

Нали Шеридън беше Месията?То не беше сага,то не беше чудо...Да купиш Гара за 150хил.-ценно,да купиш Шеридън за 300хил-безценно!
А иначе-Бешикташ(макар и слаб) повече търсеше победата и съвсем нормално спечели.Това е!Каквото и да се говори сега...

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 17 сеп 2010 00:12

абе оставете го човека бе - тоя мач игра много бездарно. Ще го видим в другите мачове дали това му е нивото. Но той ли е виновен че играе в ЦСКа, след като са го привлекли или този който го е викнал в ЦСКА, който му е гледал мачове и който уж е преценил качествата му.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 сеп 2010 00:12

ЦСКА игра абсолютно безхаберно и несериозно в нападение,т.е. играха за 0:0 и за това паднаха :!: Грешка,че не пусна Спас Делев- при тази разредена защита на Бешикташ накрая, сигурно щеше да отбележи.

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 17 сеп 2010 00:13

Райс неделя няма да пази нали :x
Славия София

Върни се в “ЦСКА”