Жалки субекти,които се смеят на собствената си посредственост.И ти рам не можеш да надскочиш жалкото си съществуване..........

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Жалки субекти,които се смеят на собствената си посредственост.И ти рам не можеш да надскочиш жалкото си съществуване..........
plovdivram написа:botev championЖалки субекти,които се смеят на собствената си посредственост.И ти рам не можеш да надскочиш жалкото си съществуване..........
Така е botev champion-е... Ние жалките хора сме си такива!!! Седим си в къщи или на работата пред компютъра и хулим хората наляво-и надясно в интернет скрити зад жалките си анонимни никове!!!
Жалък живот водим ние... ей!!!
Какво беше казал Христо Ботев за нас?!!
За пореден път, не успя да надскочиш себе си. Не искам и няма да те да те обиждам, но наистина е жалко...
И да се самосъжаляваш Рам действителността е такава.Излез ти неанонимния Рам със своя снимка и позиция:Г.Илиев ЗАСЛУЖАВА ПАМЕТНА ПЛОЧА В ПАНТЕОНА НА ГЕРОИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.
plovdivram написа:botev champion на 18 Фев 2009 18:01Жалки субекти,които се смеят на собствената си посредственост.И ти рам не можеш да надскочиш жалкото си съществуване..........
slavia_forever на 18 Фев 2009 18:10За пореден път, не успя да надскочиш себе си. Не искам и няма да те да те обиждам, но наистина е жалко...
Добре бе пичове!!!![]()
Айде кажете ми как да не ви смята човек за едно и също... Ами само погледнете тези два поста /горните/... Забележете... При това дадени почти последователно... иначе от двама различни форумисти... Е!!! Ако ми кажете, че няма уникално сходство между тях!!! ... Пъ' де да знам... жалкото ми съществуване може да е замъглило преценката... но ...
Рам много добре знам,къде стои въпросната плоча.
Поканете и жертвите му да го почетат. Кажете на гражданите на Пловдив и България кои са авторите на въпросния монумент и с чие финансиране и разрешение е поставен.
mike28 написа:Само лека вметка- славия форевър и ботев шампион определено не са един и същи потребител, освен ако някой магьосник успява да пише от Пловдив и София едновременно, Поне това показват айпитата им. Така, че съжалявам, ако съм разочаровал някого.
Между другото адски се кефя накъде отиде темата, гледайки фенове на Ботев и Локо-то да пишат заедно в една тема, забравили за момент клубните си пристрастия.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост