Фокс, ти в какъв свят живееш, как може да кажеш за 7кратен шампион че е надценен ?!

Ясно е че много хора го мразят, но да кажете че е надценен е смешно, поне сега може да се радвате за неговите неуспехи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
federer90 написа:Шумахер е феноменален спортист.Неговите рекорди никой ама никой няма да ги бие.
JackPackage написа:Фокс, ти в какъв свят живееш, как може да кажеш за 7кратен шампион че е надценен ?!![]()
Ясно е че много хора го мразят, но да кажете че е надценен е смешно, поне сега може да се радвате за неговите неуспехи
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Как ФИА може да подари 4 титли на един пилот не знам![]()
За Аделаида никога не беше доказана категорично вината на Шумахер, немалко бивши пилоти оправдаха действията му, така че това е един безкраен спор и нищо повече.....
Ако ФИА искаха да подаряват титли на Шумахер и Ферари, дали щеше да правят всичките тези промени в началото на десетилетието, с промяна на точкова система, промяна на квалификационния формат (стигна се дотам един или два сезона бяха, не си спомянм, квалификацията се състоеше от 1 обиколка от всеки пилот....абсолютни глупости ако питаш мен, но важното беше да се прекрати монопола на "пилота и отбора на ФИА"
JackPackage написа:Същото се случи с Хамилтън в Китай(или някое друго азиатско ГП) през 2007ма, от 5-6 болида в чакъла, единствен той беше върнат на пистата с помощта на кран, другите се оплакаха от това поведение на стюардите, но не последваха наказания....
JackPackage написа:В кой момент точно от 2000 беше помогнато на Шумахер от ФИА ?!
JackPackage написа:Ами за "инцидента" с Култард на Спа '98, заради който инцидент Мика до голяма степен стана шампион....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост