ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

boji_levski
Контакти:

Re: ЗАЩО !?!?!

Мнениеот boji_levski » 16 сеп 2010 16:17

купуваш си абонаментна карта и ти пазят билет и то с намаление.Незнам не се научихме в България да си планираме нещата хем по-лесно хем по-евтино,ако ходиш на мачове де.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 16 сеп 2010 16:19

stifler написа:Искам да попитам ръководството на Левски защо не пуснаха в продажба билетите за мача с Гент по-рано ..Ссега аз и още няколко мои приятели няма да можем да отидем да гледаме мача,защото нямаше как да ангажираме други хора да ни вземат билети и в крайна сметка останахме без такива. Защо не направят така ,че билетите да се продават в цялата страна и поне 5-6 дена преди мача .. ЗАЩО !?

Пичага,и аз съм оставал без билет за мач по подобни причини,но винаги съм ходил на мача.Най-малкото пред стадиона ще продават билети на черно ;) И 15-20 лева да дадеш за Б сектор не мисля,че ще те съборят.Ако има желание,има и начин ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
stifler
Контакти:

Мнениеот stifler » 16 сеп 2010 16:20

boji_levski написа:купуваш си абонаментна карта и ти пазят билет и то с намаление.Незнам не се научихме в България да си планираме нещата хем по-лесно хем по-евтино,ако ходиш на мачове де.

Ем от русе съм брато и нямам възможност да идвам на всеки мач ...
‎"Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-важно от това."
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 16 сеп 2010 16:20

Освен всичко друго,има останали билети за Г сектор със сигурност ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Мнениеот Синият Болярин » 16 сеп 2010 16:25

Не е никак на добре контузията на Гаджев, но довечера привържениците сме длъжни да компенсираме липсата му. От толкова време чакаме да дойде такъв мач- пълен стадион, отбор с потенциал, надъхани привърженици. Дори да паднем няма да е трагедия. Влязохме в ЛЕ и привлякохме добри играчи. Има голяма вероятност да сме шампиони, но след няколко часа може да започне един невероятен син евросезон. Длъжни сме да си използваме шансовете. Винаги го казвам преди важен мач- каквото и да става с резултата- пеем до край. Победа над Гент ни отворя много врати, но това е говорено толкова пъти, че няма дума да го повтарям. Надявам се довечера не само сектор "Б" да пее, а целият стадион. Изображение

Само Левски!Изображение

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Мнениеот Даниел Младенов » 16 сеп 2010 16:26

Във вторник едни момчета от Шимен ми писа да му взема билет ако може, нито го познавам нито нищо. Взех му билет, сега сме се разбрали да се 4акаме пред стадиона и да му ги дам.
Когато има желание има и начини, няма ли желание има оправдания.
Успех и САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Мнениеот LaRgO » 16 сеп 2010 16:33

Няма кой да спре синята лавина днес,тръгне ли напред ще ви трябва много късмет...

Потребителски аватар
stifler
Контакти:

Мнениеот stifler » 16 сеп 2010 16:33

Даниел Младенов написа:Във вторник едни момчета от Шимен ми писа да му взема билет ако може, нито го познавам нито нищо. Взех му билет, сега сме се разбрали да се 4акаме пред стадиона и да му ги дам.
Успех и САМО ЛЕВСКИ

Работата беше ,че уж имахме човек да ни вземе билети и накрая супер много се опардя ,а сега вече е прекалено късно ... а ако си мислиш ,че нямах желание да съм на мача , много се лъжеш :(
‎"Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-важно от това."
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Мнениеот Даниел Младенов » 16 сеп 2010 16:37

stifler написа:
Даниел Младенов написа:Във вторник едни момчета от Шимен ми писа да му взема билет ако може, нито го познавам нито нищо. Взех му билет, сега сме се разбрали да се 4акаме пред стадиона и да му ги дам.
Успех и САМО ЛЕВСКИ

Работата беше ,че уж имахме човек да ни вземе билети и накрая супер много се опардя ,а сега вече е прекалено късно ... а ако си мислиш ,че нямах желание да съм на мача , много се лъжеш :(

Пиши във форума и готово, може някой да се навие. Като мен, писа ми момчето даже на лично и ме пита така и така нема как аз да си взема ти ще можеш ли? И готово :)

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 16 сеп 2010 16:46

Еми именно.. пиши тука, повечето хора ще ходим на мача, някой можеше да ти вземе билет.
Аз съм на работа и по тази схема един приятел ми взе билет.
Иначе и аз се чудя защо не се пусне някаква бройка в мрежата на мтел примерно. За да може хората от страната да си вземат по-лесно билети. Според мен това може да се обмисли от ръководството.

Върни се в “Архив”