21:45, Манчестър Юнайтед - Рейнджърс Про БГ

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: 21:45, Манчестър Юнайтед - Рейнджърс Про БГ

Мнениеот Btovfan80 » 15 сеп 2010 14:48

niki87 написа:Kато симпатизант на Рейнджърс съм много доволен от резултата.Шотландския гранд достойно защити славното си име в този мач.Даже,ако съдията беше дал 100%-вата дузпа срещу Уитъкър,сините можеше и да спечелят.Очаквам по-добро представяне на Рейнджърс от миналогодишното такова в ШЛ :) За Ман Ю какво да кажа...Имат шанс в турнира,стига да не срещат Байерн :twisted: :lol: 8-)

Не мога да разбера, защо дразниш винаги във форума на Юнайтед? :evil: Айде гледай си твойте любими отбори и не се прави на интересен, защото не си! :evil: Каква дузпа видя или слушаш тъпия коментар на Сокачев? :evil: И какво му беше достойното - да излязат с 9 в защита срещу резервите на Юнайтед? Ама като ти знам ценностите на теб, то това си е чисто достойнство! :geek:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 сеп 2010 16:50

Btovfan80 написа:
niki87 написа:Kато симпатизант на Рейнджърс съм много доволен от резултата.Шотландския гранд достойно защити славното си име в този мач.Даже,ако съдията беше дал 100%-вата дузпа срещу Уитъкър,сините можеше и да спечелят.Очаквам по-добро представяне на Рейнджърс от миналогодишното такова в ШЛ :) За Ман Ю какво да кажа...Имат шанс в турнира,стига да не срещат Байерн 8-)

Не мога да разбера, защо дразниш винаги във форума на Юнайтед? :evil: Айде гледай си твойте любими отбори и не се прави на интересен, защото не си! :evil: Каква дузпа видя или слушаш тъпия коментар на Сокачев? :evil: И какво му беше достойното - да излязат с 9 в защита срещу резервите на Юнайтед? Ама като ти знам ценностите на теб, то това си е чисто достойнство! :geek:

Първо:ще си пиша където и каквото си поискам :geek:
Второ:дузпата за Рейнджърс беше 100% :geek:
Трето:Преди две години на Ноу Камп не играхте с топката цял мач и не минавахте центъра,така че не виждам защо обвиняваш Рейнджърс за тактиката им-ще си играят както искат :geek:
Четвърто:това че сте некадърни и не можете да биете отбор в подобна криза,в каквато е Рейнджърс,си е ваш проблем :geek:

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 16 сеп 2010 02:54

ПРАЗНОГЛАВЕЦ
Последни слова на един празноглавец,
Помислил за себе си - „О , аз съм велик”,
Подпрян от късметът, най-долен мерзавец
Решил да се гаври - във форума скрит!
Тук той върховен е, най-голям е от всички,
Прикривайки себе си зад измислен ник-нейм,
Но в животът суров прикрит е с кавички - „”
Неизвестен на никого – квартален гамен!
Заяжда се, дразни, белята си търси
И глупости ръси без мярка и срам,
За това имаш дарба, о да, най-добър си,
Не чакай обаче да бъдеш разбран!
Прощавай драскачо, без лична вендета
Не искам да влизам със тебе във спор,
Но другият път, стой в твоето гето
И оттърви ни от твоят позор!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 сеп 2010 17:06

Много слаб мач, това го очаквах, с този състав толкова.

Някои хора цял живот няма да преживеят финала на 1999г.

Върни се в “Манчестър Ю”