Мнениеот CSKA V-na » 15 сеп 2010 12:05
Аз пък мисля, че ни чака един лек мач….от психологична гледна точка. Най-естественото в този мач, ще е да загубим. Почти цяла България, включително и голям част от привържениците на ЦСКА са наясно, че трудно би се стигнало до нещо положително, като краен резултат за нас.Но…. я си представете, че футбола тази интересна и непредсказуема игра, ни поднесе нещо странно, интересно и нелогично на пръв поглед и ЦСКА вземе, че направи нещо срещу турците. Какво става тогава? Ами еуфорията на феновете ще е неописуема, като миналата година срещу Динамо.Ами срещу Леверкузен, Ливърпул и други да не бяхме фаворити и там се очакваше някакъв разгромен резултат, а се случи друго.Да далеч сме от желаната форма и игра, но пък футболистите/ лично мое мнение/ имат възможност да играят добре, друг е въпроса, че липсва сработване помежду им. И пак според мен, но отбора върви във възходяща градация от гледна точка на игрови облик. Ако паднем- ами нищо по-очаквано от това, но ако бием…..е ще бъде много добре. И тъй като тук си изказват мнението „колегите” от Левски, да кажа и за тях две думи. Успех на отбора ви, но при вас ще е доста по-тежко, защото се очакват пълни трибуни, заряд и настроение сред публиката, очакване за победа и т.н., ама тази така „подла” топка, ако вземе се завърти в някоя не изгодна за вас посока, какво правим тогава.Ами ако Гара и другите нещо не им дойде музата и не играят така както могат, какво става?Иначе наистина успех, ма недейте да си мислите, че всичко е готово и ОК. А иначе дали да играем защитно или нападателно…..тактиката е определено от значение, но ако момчетата имат ден, късмета е с нас, турците ни подценят и все пак има някаква сравнително правилна постройка на терена и подредба на футболистите….ами защо да не помечтаем, човек няма ли надежди и мечти, пиши го мъртъв духовно. А мисля, че добър резултат за нас няма да е само в сферата на мечтите, а и на реалността.