ЦСКА излиза с 4-4-2 в Турция!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА излиза с 4-4-2 в Турция!!!

Мнениеот vaskonti » 15 сеп 2010 09:03

deepblue1963 написа:
delqnski47 написа:
messi7 написа:Какъв защитен футбол като нямате изпълнители за това? Само ще вкарате вълка в кошарата, ама това не го определям аз. Ако ще и с 12 човека отзад, пак ще ви вкарат, щом в контроли криводолци и врачани без проблем ви нанизват по някой гол. Футбола обаче е непредвидима игра и всичко е възмножно. Все пак мисля, че едва ли ще си тръгнете с нещо повече от почетна загуба. :roll: ;)

Реалностите са такива:почетна загуба!Но ЦСКА си е ЦСКА и много пъти е доказвал,че в мачовете,в които е бил пълен аутсайдер,е побеждавал!

Това от филма "Градски Легенди 4" ли е?

И това от фен на отбор, за който митовете и легендите за издигнати в култ :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

владимир
Контакти:

Мнениеот владимир » 15 сеп 2010 09:07

Пичове,малко встрани от темата, но искам да питам следното:Някой знае ли дали ще може да се влиза с любителски камери и фотоапарати на "Исмет Иньоню"?Мерси предварително.

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 15 сеп 2010 11:39

deepblue1963 написа:
delqnski47 написа:
messi7 написа:Какъв защитен футбол като нямате изпълнители за това? Само ще вкарате вълка в кошарата, ама това не го определям аз. Ако ще и с 12 човека отзад, пак ще ви вкарат, щом в контроли криводолци и врачани без проблем ви нанизват по някой гол. Футбола обаче е непредвидима игра и всичко е възмножно. Все пак мисля, че едва ли ще си тръгнете с нещо повече от почетна загуба. :roll: ;)

Реалностите са такива:почетна загуба!Но ЦСКА си е ЦСКА и много пъти е доказвал,че в мачовете,в които е бил пълен аутсайдер,е побеждавал!

Това от филма "Градски Легенди 4" ли е?

Не това е от филма "Знам какво направи миналото лято". ;)
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 15 сеп 2010 12:05

Аз пък мисля, че ни чака един лек мач….от психологична гледна точка. Най-естественото в този мач, ще е да загубим. Почти цяла България, включително и голям част от привържениците на ЦСКА са наясно, че трудно би се стигнало до нещо положително, като краен резултат за нас.Но…. я си представете, че футбола тази интересна и непредсказуема игра, ни поднесе нещо странно, интересно и нелогично на пръв поглед и ЦСКА вземе, че направи нещо срещу турците. Какво става тогава? Ами еуфорията на феновете ще е неописуема, като миналата година срещу Динамо.Ами срещу Леверкузен, Ливърпул и други да не бяхме фаворити и там се очакваше някакъв разгромен резултат, а се случи друго.Да далеч сме от желаната форма и игра, но пък футболистите/ лично мое мнение/ имат възможност да играят добре, друг е въпроса, че липсва сработване помежду им. И пак според мен, но отбора върви във възходяща градация от гледна точка на игрови облик. Ако паднем- ами нищо по-очаквано от това, но ако бием…..е ще бъде много добре. И тъй като тук си изказват мнението „колегите” от Левски, да кажа и за тях две думи. Успех на отбора ви, но при вас ще е доста по-тежко, защото се очакват пълни трибуни, заряд и настроение сред публиката, очакване за победа и т.н., ама тази така „подла” топка, ако вземе се завърти в някоя не изгодна за вас посока, какво правим тогава.Ами ако Гара и другите нещо не им дойде музата и не играят така както могат, какво става?Иначе наистина успех, ма недейте да си мислите, че всичко е готово и ОК. А иначе дали да играем защитно или нападателно…..тактиката е определено от значение, но ако момчетата имат ден, късмета е с нас, турците ни подценят и все пак има някаква сравнително правилна постройка на терена и подредба на футболистите….ами защо да не помечтаем, човек няма ли надежди и мечти, пиши го мъртъв духовно. А мисля, че добър резултат за нас няма да е само в сферата на мечтите, а и на реалността.

Потребителски аватар
teksas_CSKA
Контакти:

Мнениеот teksas_CSKA » 15 сеп 2010 12:48

Нека да има!Бийте Турците!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkP ... re=related
ВИЖ ЗАДАЛЖИТЕЛНО!!!!

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 15 сеп 2010 16:34

Схемата никак не е лоша,напротив.....кой знае,дано се получат нещата!То и миналата година на мача с Динамо в Москва никой не очакваше да победим,пък стана!Успех,Армейци!

владимир
Контакти:

Мнениеот владимир » 15 сеп 2010 17:05

Аре кажете ве,някой знае ли дали ще може да се влиза с любителски камери и фотоапарати на "Исмет Иньоню"?

vankata
Контакти:

Мнениеот vankata » 16 сеп 2010 00:51

levskizavinagii написа:Кефите ме. Вие не бихте TKZS ли какви бяха, тръгнали да вадят добър резултат срещу Бешикташак. Ми като показвате добри игри и сте лицето на България, що я срамите с равни срещу Уелсци и Ирландци?

А бре пич, я си помисли малко, че и в двата ви домакински мача, с не много известните шведи треперихте за по няколко минути - да не се случи пак я Тампере, я Бате, я Жилина.. та Томето почти в истерия викаше..."-айде тоя няма ли да свири край на мача"...
Иначе в Истанбул всичко може да се случи - надеждите са ми все пак, че имаме футболисти - ако успеят и да се сглобят като отбор, защо не да има изненада - Бешикташ са убедени, че ще ни бият лесно, а това може и да е добре дошло....

lokos

Мнениеот lokos » 16 сеп 2010 04:07

цска ИЗЛИЗА 5:0 ОТ мача :!:

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 16 сеп 2010 07:00

Каквато и схема да гласи ,макето има още поне месец два на този пост.А що се отнася до мача ,цска ще загуби с 3/4 гола.Проблемите ви не е треньора а ТИТАН.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Върни се в “ЦСКА”