vallige написа:Пазете сайта чист....
Объркал си рейса,пич

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
vallige написа:Пазете сайта чист....
Модератор ЛокоПД написа:Не знам,майна.За Здравко - две мнения няма.Не знам,много хора от други отбори където е играл,го плюят - "мишка" бил,не знам си кво...При нас Здравко прави най-добрите си мачове,има мачове,в които носи на гръб целия отбор...И не само това.Често ходя на тренировките и го виждам как бачка.Ама буквално бачка.Да не говорим за режими,диети и т.н.Да сте виждали негови снимки от запои,чалготеки,с курви-мурви ?! Ми няма и да видите.С една дума - Професионалистът.
MORSKI написа:Модератор ЛокоПД написа:Не знам,майна.За Здравко - две мнения няма.Не знам,много хора от други отбори където е играл,го плюят - "мишка" бил,не знам си кво...При нас Здравко прави най-добрите си мачове,има мачове,в които носи на гръб целия отбор...И не само това.Често ходя на тренировките и го виждам как бачка.Ама буквално бачка.Да не говорим за режими,диети и т.н.Да сте виждали негови снимки от запои,чалготеки,с курви-мурви ?! Ми няма и да видите.С една дума - Професионалистът.
Ами при нас играеше ганкиното и ни късаше нервите всеки мач! При вас явно се отпуши, но мен това лично не ме топли особеноЖалко, че се криеше винаги при престоя си на Тича....
MORSKI написа:[offtopic]той бягаше, ние го гонихме![]()
[/offtopic]
MORSKI написа:Ами при нас играеше ганкиното и ни късаше нервите всеки мач! При вас явно се отпуши, но мен това лично не ме топли особеноЖалко, че се криеше винаги при престоя си на Тича....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта