Любима песен / Скандиране

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Re: Любима песен / Скандиране

Мнениеот I love Black Sea » 15 сеп 2010 19:52

rosen_1914 написа:The Sailor Man, тия ги разправяй на баба ми. Как пък всичко става с късмет и бутане, ти вярваш ли си?
МОРСКИ, аз на анархия не го обръщам. Свободата на словото е един от големите плюсове на демокрацията. Тук в тоя форум нещата не опират до закони, които аз уж да нарушавам. Изказвам си мнението, ама на вас като не ви харесва и почват да се сипят обиди, аз понеже не обичам да оставам длъжен - отвръщам и ето.
Аз не съм фен на Левски, защото са сини. Просто откакто се помня съм си левскар, видял съм и добро и лошо. Чувство за вина не се опитвам да ви внедрявам, ама само слушам тука как сме били падали от разни смешни отбори в Европа, как сте ни били 4:1. Ми вие що не играете в Европа? Присмял се хърбел на щърбел един вид, нали?
За врагове не мога да кажа, че ви приемаме като такива. Аз за враг приемам ЦСКА. Просто това си е исторически сблъсък, без значение кой играе в Левски и ЦСКА(Разните чужденци, дето не правят разлика). Само този мач има голяма тръпка. А такива като Миньор, Ботев и ако щеш Черно море трябва да ви бием за да си мирувате, защото аз не разбирам вашия ненормален кеф да биеш Левски или ЦСКА, едва ли не си го записвате като златна страница в историята :roll:
Факт е, че на мен Черно море ми беше симпатичен отбор, преди да прочета 1 куп глупости от тукашните фенове, дето не знам колко са и фенове изобщо.
А за фактите на човека над теб не ми говори, че ми е смешно чак.

радвам се че ти е смешно но съм напълно прав ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 сеп 2010 19:59

rosen_1914 написа:The Sailor Man, тия ги разправяй на баба ми. Как пък всичко става с късмет и бутане, ти вярваш ли си?
МОРСКИ, аз на анархия не го обръщам. Свободата на словото е един от големите плюсове на демокрацията. Тук в тоя форум нещата не опират до закони, които аз уж да нарушавам. Изказвам си мнението, ама на вас като не ви харесва и почват да се сипят обиди, аз понеже не обичам да оставам длъжен - отвръщам и ето.
Аз не съм фен на Левски, защото са сини. Просто откакто се помня съм си левскар, видял съм и добро и лошо. Чувство за вина не се опитвам да ви внедрявам, ама само слушам тука как сме били падали от разни смешни отбори в Европа, как сте ни били 4:1. Ми вие що не играете в Европа? Присмял се хърбел на щърбел един вид, нали?
За врагове не мога да кажа, че ви приемаме като такива. Аз за враг приемам ЦСКА. Просто това си е исторически сблъсък, без значение кой играе в Левски и ЦСКА(Разните чужденци, дето не правят разлика). Само този мач има голяма тръпка. А такива като Миньор, Ботев и ако щеш Черно море трябва да ви бием за да си мирувате, защото аз не разбирам вашия ненормален кеф да биеш Левски или ЦСКА, едва ли не си го записвате като златна страница в историята :roll:
Факт е, че на мен Черно море ми беше симпатичен отбор, преди да прочета 1 куп глупости от тукашните фенове, дето не знам колко са и фенове изобщо.

Свободата на словото е разтегливо понятие... Нали се сещаш, че има начин да с екажат нещата... Нали не очакваш като се заяждаш да получиш аплодисменти... Ок, не сме ти симпатични, деот се вика боли ни фара, както теб те боли фара дали ние харесваме отбора ти... Но ти не се спря,айде ти отскоро влизаш тук, ами има едни дето всеки ден почти киснат и провокират... Е, извинявай, ама това не е демокрация и свобода на словото, това е просе не на бой! За 100 тен път те питам, от какъв зор киснеш тук. Ок, един път е достатъчен да ни кажеш, че сме били не знам си какви. Нас това не ни вълнува особено, ама вече става прекалено.... И ние само ли пишпем глупости? Ами вашите фенове не пишат по-малки идиотизми... Софиянци също не пишат по-малки кретенизми за това как другите били селяни и т.н.... Айде стига само нас си гледал, или вие вимнаги сте прави и вашите фенове никога не се заяждат? Нали казваш, че сме се заяждали и не си ни оставла длжен, е и вашите се заяждат и затова в нашия форум потребителите не им остават длъжни! Ако си мислиш, че аз или друг моряк ще мълчи полсушно докато ни нареждаш отбора, е няма как да стане... Пробвай другаде ;)
Попринцип и ние за враг си приемаме само Спартак, но с годините както вече ти обясних тази подкрепа за Левски и ЦСКА, както и като цяло за София спрямо останалите градове естествено е породила и съперничество и неприязън.... Само не ми казвай, че ако беше на наше място и беше от по-малък отбор щеше да ти е приятно когато гледаш как те ощетяват и после арогантно казват, че това било нормално и нямало такова нещо... Съдията не бил видял ситуацията и не знам какви глупости,.... Както и , ако не беше от София, а от по-малък град, щеше да ти е супер приятно да ти каже някой софиянец, че си селянин :mrgreen:

А тази глупост за това, че тярбвало да си мируваме изобщо няма да го коментирам, освен така :mrgreen:
То не знам тогава какво трябва да се случи и някои ваши фенове да почват да си мируват, че си помислиха, че Левски е по-велик от Реал и другите европейски колоси!

Ок, имайте си успехите, но не омаловажавайте тези на другите отбори! Ок, гледайте себе си, но не се опитвайте да се заяждате с другите, това е комплексарщина! И при нас има комплексари не го отричам, но това не значи, че са повече от трезвомислещите хора.... Навсякъде има мърша, важното е да не е водеща!

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 16 сеп 2010 11:22

Добре, съгласен съм. А тая песничка в подписа ти малко е наша :lol:
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 16 сеп 2010 13:43

Личи си колко си левскар,след като сблъсък с ЦСКА го определящ като исторически.Исторически е сблъсък Левски -Славия,Черно море-Славия,Черно море-Левски.А онова дето се мъчиш да го изкараш историческо е просто КОМУНИСТИЧЕСКО!Надявам се че дебелата ти кратуна най сетне разбра нещо свързано с любимия ти отбор,на който е видно че не знаеш историята.А в по- преден пост беше написал отбори които нямат титли да не вземат отношение.Вие господа заблудени левскари имате ли международна купа от официален турнир в Европа?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 сеп 2010 16:23

rosen_1914 написа:Добре, съгласен съм. А тая песничка в подписа ти малко е наша :lol:

e, и? Като се има предвид, че вие сте я взели от чужбина :shock:

Върни се в “Черно море”