Марково- Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- options_1912
- Контакти:
Re: Марково- Ботев Пловдив
options_1912 написа:Празнуваме победата сегааа ... ????
Врагът е пак с наведена глава, пред Ботев всички говеда и свине, застанали са пак на колене! Але але але але але ... ОТ КОЙ ОТБОР СИ?!?
- options_1912
- Контакти:
asas написа:options_1912 написа:Празнуваме победата сегааа ... ????
Врагът е пак с наведена глава, пред Ботев всички говеда и свине, застанали са пак на колене! Але але але але але ... ОТ КОЙ ОТБОР СИ?!?
ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ !!!

a някой знае ли как са нафтата срещу созопол пак за купата
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
не знам,ама нашите нещо не ми харесват.вече се замислям да хващам такси и да отивам за продълженията.Много несериозно отношение към мача
hetfield написа:не знам,ама нашите нещо не ми харесват.вече се замислям да хващам такси и да отивам за продълженията.Много несериозно отношение към мача
Имаш право, тоя адаша ми по фамилия Чалъков много проблеми ни създава!!! ...
За малко да ме няма пред компа и нашите се отпуснаха. Контрол трябва, контрол.
Аййй Канариииии.

105 години / 4 поколения ботевисти!
hetfield написа:не знам,ама нашите нещо не ми харесват.вече се замислям да хващам такси и да отивам за продълженията.Много несериозно отношение към мача
От коментарите се вижда, че наистина са се отпуснали...?
- options_1912
- Контакти:
ГОООООЛ! След изстрел в напречната греда на Хаджифейзула, топката бе посрещната от Наско Курдов. От два метра, почти коленичил, бившият играч на Байер (Леверкузен) вкара с глава втория гол в мача

options_1912 написа:ГОООООЛ! След изстрел в напречната греда на Хаджифейзула, топката бе посрещната от Наско Курдов. От два метра, почти коленичил, бившият играч на Байер (Леверкузен) вкара с глава втория гол в мача
Който си може, си може. Няма значение дали е легнал, седнал, приклекнал ...
105 години / 4 поколения ботевисти!