ПРОГРАМАТА ЗА ПРОЛЕТА!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

ПРОГРАМАТА ЗА ПРОЛЕТА!

Мнениеот iskren » 18 фев 2009 09:32

ЗНАЕЛИ НЯКОЙ КОГА ЩЕ ПУСНАТ ПРОГРАМАТА НА А ГРУПА ЗА ПРОЛЕТА?
Батков вън от ЛЕВСКИ!

1912BOTEV
Контакти:

Re: ПРОГРАМАТА ЗА ПРОЛЕТА!

Мнениеот 1912BOTEV » 18 фев 2009 10:31

още не са я направили. първо ще гледат кой да изпада и как да нагласят кои мачове да са след други, за да може според резултата на първите, да си нагласят по-късните. и аз мисля, че досега трябваше да има програма, но уви!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 фев 2009 10:40

1912BOTEV написа:още не са я направили. първо ще гледат кой да изпада и как да нагласят кои мачове да са след други, за да може според резултата на първите, да си нагласят по-късните. и аз мисля, че досега трябваше да има програма, но уви!

:D Така е, много си прав :D В Англия, а и не само там, се знае програма от първия до последния мач, дни, часове, телевизии, които ще го дават директно, а тук се чака и се изкарва няколко дни преди началото на полусезона, като всички схеми са избистрени да не стават фаулове :D
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 18 фев 2009 18:00

Днес четох в един спортен вестник, че програмата ще я одобряват на Изпълкома на БФС, ама се обърках кога ще бъде той, не е ли днес това заседание... :?:

Това за изчакването и уговорките е интересна теза, но недоказуема както винаги...

А иначе програмата се забави досега, защото има 6 клуба, сред които Беласица, Спартак Варна и Ботев, които не са създали необходимите условия за предаване на домакинските им срещи по телевизията и затова се изчаква да се определи кой мач в кой ден ще бъде за пряко предаване....

До края на тази седмица ще я пуснат и по вестниците програмата - вече с уточнени дати на преките предавания на срещите кръг по кръг....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 19 фев 2009 15:42

Програмата за пролетта я има в сайта на БФС, ама той падна :mrgreen:

Ето я в нормален формат:
http://www.bulgarian-football.com/bg/a.html

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 20 фев 2009 15:52

Така-а-а - програмата вече е ясна, обаче се сетих да припомня с един запис какво стана в първия кръг на А група-та, защото сега предстоят всъщност реваншите на Беласица - ЦСКА и на Левски - Вихрен...

http://rapidshare.com/files/200361609/K ... _grupa.VOB

Тук съм качил репортажите от ЦСКА - Беласица и от Вихрен - Левски, като много се кефя как онзи "големия специалист" Вили Вуцов се обяснява за загубата от Вихрен... :lol:

Между другото в една друга тема едни специалисти по дузпи коментираха там нещо - аз да питам има ли дузпа за играта с ръка на В. Минев на мача с Вихрен? От репортажа добре се вижда, че играе с ръка, друг е въпроса дали е волно или неволно и изобщо как тълкува рефера това и защо гони Фичо от пейката за протест, при положение че много други треньори реагират къде къде по-бурно от него....

Иначе отсъдените дузпи в този мач за Левски и Вихрен са безспорни...
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “Футбол - България”