ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Мнениеот slavia_forever » 18 фев 2009 01:44

dvdvd написа:Абе малоумник форевър ли си моревър ли си?Какво общо имат двете личности ,които си цитирал?Не се ли сещащ ,че на всеки човек ,един ден му правят плоча,паметник или каквото там ти идва на ум?Рано или късно и ти ще имаш такъв!А ти дали си го заслужил?Просто това е отдаване на почит към дадена личност, независимо от нейния житейски принос!Що не питаш жълтурите как бяха си боядисали паметника пред стадиона ,беше станал на палячо!

Ще ги питам: "Как сте си боядисали паметника, фенове на Ботев?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Сега доволен ли си, питах ги! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

П.П. А ти чете ли темата? :shock: :lol: :D :D :D :D :D

Трябва ли да чета, обидни квалификации като "малоумник" например, на които няма да отговоря, уважавайки правото, на уважително отношение във форума?
Последна промяна от slavia_forever на 18 фев 2009 01:45, променено общо 1 път.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 фев 2009 01:45

До колкото разбирам,феновете на Локо Пд искат да построят паметник на Г. Илиев,така ли ? Ако е така - какво лошо има в това ? Човек,спортист,дал много на Локото - еми щом феновете им казват,че го е заслужил,значи го е заслужил ! Аз лично фоервъре,съм ти казвал,че като цяло съм имал позитивно мнение към Г. Илиев по ред причини,който не искам да изтъквам тук :)
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 фев 2009 01:48

Blue_Lion написа:До колкото разбирам,феновете на Локо Пд искат да построят паметник на Г. Илиев,така ли ? Ако е така - какво лошо има в това ? Човек,спортист,дал много на Локото - еми щом феновете им казват,че го е заслужил,значи го е заслужил ! Аз лично фоервъре,съм ти казвал,че като цяло съм имал позитивно мнение към Г. Илиев по ред причини,който не искам да изтъквам тук :)

Искаш да кажеш, че имаш нещо за казване, но е тайна, или? :shock:

П.П. Като казваш позитивно мнение, да не би да си чел темата обстойно и да си съставил такова, на базата на фактите и аргументите, по отношение на живота и битието на въпросната персона?! :shock:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 фев 2009 01:52

slavia_forever написа:
Blue_Lion написа:До колкото разбирам,феновете на Локо Пд искат да построят паметник на Г. Илиев,така ли ? Ако е така - какво лошо има в това ? Човек,спортист,дал много на Локото - еми щом феновете им казват,че го е заслужил,значи го е заслужил ! Аз лично фоервъре,съм ти казвал,че като цяло съм имал позитивно мнение към Г. Илиев по ред причини,който не искам да изтъквам тук :)

Искаш да кажеш, че имаш нещо за казване, но е тайна, или? :shock:

П.П. Като казваш позитивно мнение, да не би да си чел темата обстойно и да си съставил такова, на базата на фактите и аргументите, по отношение на живота и битието на въпросната персона?! :shock:

Да,Христо Ботев много го уважавам :mrgreen: Аз ако имам да казвам нещо,но е тайна - няма да тръгна да говоря ;) За Г. Илиев знам и други неща,но както казах - няма да ги кажа тук :) Не е заяждане към теб,нито заемам позицията на Локомотивци ;) Но не можеш да отречеш стремежа му за легализация и найстина сериозното инвестиране във прозрачни структури :)
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 18 фев 2009 02:00

Позволете ми да кажа и аз нещо, като неутрално лице. Не съм фен нито на Славия, нито на Ботев, нито на Локо Пд. Обаче са ми симпатичнив всичките , всеки отбор по някакъв си свой начин...
От вчера сме почнали почистване на всички форуми. От долу нагоре и от най-старите теми към най-новите. Попаднах на доста теми на феревъра с подобно съдържание в форумите на Локо Сф, при това скоро, след регистрирането му тук. Днес почнах и форума на Локо Пд- отново попадам на значителен брой теми от феревъра, отново пуснати с цел да дразнят. Броят на заядливите теми от фенове на Локо Пд. във форума на Славия бе доста по-малък. А тук, съм прегледал само последните 2 страници. И започвам да си мисля, че някой е пресолил манджата в началото , вярно след това се е усетил и е престанал, но вече след като в такава степен е издразнил повечето хора тук, че те да го "хранят" , където го хванат в целия форум на гонг.
Положениет е следното- или и от двете страни ще отстъпите - знам, че не е лесно , или ще трябва да изгоним повечето фенове на локото ,или Славията- като това ще бъде единствения ни избор да миряса форума. тази опция просто я забравете- не сте малки деца.
Проблемът ви е следния- всеки иска да спечели спора. Въпроса, който ще ви задам е: струва ли си да се печелят споровете, ако това ще унижи отсрещната страна? Това, че си накарал някого да замълчи, не означава, че си му променил мисленето. Респективно, ако изгоня славията, това няма да му попречи да влиза тук отново и отново и да в дразни, да изгоня 2-3 от локомотивци, щото го обиждали- също не е ефективно. Пробвахме го- не върши работа.
Завършвам с това- не може да я карате , както до сега- въртите се в един омагьосан кръг от няколко месеца вече, и напредък и за двете страни- никакъв.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 фев 2009 02:20

mike28:
...Респективно, ако изгоня славията, това няма да му попречи да влиза тук отново и отново и да в дразни, да изгоня 2-3 от локомотивци, щото го обиждали- също не е ефективно. Пробвахме го- не върши работа.
Завършвам с това- не може да я карате , както до сега- въртите се в един омагьосан кръг от няколко месеца вече, и напредък и за двете страни- никакъв.[/quote]

slavia_forever
Да наистина, защо ли пък, да не изгонят "Славията"?! При положение, че се старае да се държи цивилизовано и аргументирано, за разлика от други?! От друга страна, защо пък да гонят за обиди, 2-3 локомотивци, като не върши работа :idea: . Явно е по-добре да се изгони, стремежа към цивилизационно поведение и уважително кореспондиране, отколкото да се следва тенденцията, да се чисти форума, от аругантност, унизително, обидно и оскърбително държание, без прилежащата аргументативност и фактология, изразена в общия случай неграмотно и не съобразно правилата! :idea: :!:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 18 фев 2009 02:41

Приятелю- късно е, уморен си, аз съшо съм скапан. Като се наспиш, на свежа глава влез пак тук и прочети и осмисли всяко изречение от предния ми пост-всяко. Не вади отделни изречения от контекста, защото преди малко точно нищо не отговори. Аз не съм дребнав, да тръгна да вадя призраците от гардероба- вчера и днeс попаднах на доста твои теми, където си писал по начин, по който напълно разбирам вече защо се държат така с тебе тук. Няма да извадя нито един цитат, нито ще тръгна да гоня къде какво си писал, за да ти докажа, че не си прав. Има една приказка- каквото повикало, такова се обадило. Вярно е ,че сега си примерен, никой не е твърдял обратното, ала можеш ли да кажеш същото за допреди 2-3 месеца. И не ми излизай с номера, че тогава не е имало правила, следователно, не подлежиш на наказание, а сега понеже има , тези които вече буквално не могат да те понасят, заради продължителното унижение на което си ги подлагал, трябва да ги гоня, щото те обиждат.
В заключение- още веднъж, разбери, признаваме ти, че се държищ цивилизовано в последния месец, обаче преди този период във почти всички форуми си се дразнил, и то не само в една или две теми. Така, че отношението което получаваш в момента е обратно пропорционално и равно по -големина на това което ти си показвал в миналото. това е, надявам се да си ме разбрал. Нито си глупав, нито си малък според мен, нито пък ще спечелиш нещо от цялата тази дандания.
С уважение. .. mike28

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 фев 2009 03:06

Държал съм се нелицеприятно и си го признавам, но в голямата си цялост, съм се стараел да бъде с факти и аргументи. Колко пъти (имало е единични случаи), привържениците на Локо Пд, например си признават за нещо?! Принцип ли е това? Или приоритет, на двама, или трима човека?! В момента се старая, да се държа уважително, именно защото не желая, да подлежа на санкции, заради правила! Но от друга страна, :idea: не желая, да ме обиждат, като впоследствие да им се позволява, да продължават, да си пишат тук. Казвам старая, тъй като в много случаи, правилата са създадени, по начин, по който едно мнение, винаги подходящо извъртяно през тях, така че да се изкара, че наистина подлежи на санкция. За това аз не се вглъбявам, в оплакванията, а упоменавам само явните обиди и оскърбителни постове! Не можеш да определиш, дали отношенията са равни по сила, защото много от тях, са били факти и тези, срещу обиди и унижения! Все пак, нали знаем, че тук, най-голямата сила, е тази на аргументите. Не искам да си доказваме, с постове и цитати, въпреки че аз, също имам някои "запазени марки" :lol: , чужди мнения :idea: . Както отпреди, така и от сега, които мога също да цитирам. Например хора, с явно оскърбително поведение (последните от днес), за което не бяха баннати, наравно с други от същите, банвани по подобен признак, за сходни, или близки по същност изяви. :idea: :!:

Поздрави, ;)
slavia_forever

bultras

Мнениеот bultras » 18 фев 2009 06:38

Жоро Илиев заслужава уважение, защото беше пич.Беше"ПРАВО,КУМЕ В ОЧИ" и никога *****.Станал е такъв, защото животът го е направил такъв......Роден в погрешно време и на погрешно място......и най-вече в погрешна държава........и затова, вместо днес да говорим за световни шампиони по борба, ние ги наричаме престъпници.Не ми се разказват тук дълги истории.Познавах някои от тия момчета.Те бяха хора без бъдеще в спорта(единственото нещо, което умееха) и видяха своя шанс.Голяма част от тях умряха с мотото-"По- добре няколко години цар, вместо цял живот куче".Бяха наивни и упоени от силата си...Те даже и не подозираха каква съдба ги очаква........А тази съдба им беше предначертана в самото начало - от техните създатели и бивши приятели....Жоро Илиев беше един силен мъж, който ако беше имал възможността да насочи енергията си в обратния полюс, сега щяхме да се гордеем с факта, че е българин....И не на последно място, нека не забравяме,че той не само е вземал, но е и давал много и за това което е давал, си заслужава паметната плоча..., а за другото, има кой да го съди.

П.П. Имам приятел от Белово, който навремето ми разказваше, че Пешо Патерицата,(който е родом от там),когато е минел през градчето , хората го благославяли,защото им купувал дърва за зимата, подпомагал финансово нуждаещите се , възродил футболния отбор, започнал да оправя стадиона, плащал заплати на играещите там деца и т.н....После ...едно надупчено Паджеро , спряло в дървото пред входа на у-ще Яне Сандански в Кючука .....Дали сега местния депутат помага на хората в Белово.......Едва ли.

Ако имам настроение, някой път ще ви разкажа още истории(за по-младите) от ония времена, ...но едва ли ще е скоро.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 18 фев 2009 08:44

Издигането на паметник на престъпник е подигравка с българската история и българският народ.Заблудените фенове на ЛОКО ако искат могат да издигнат паметник на лицето Г.Илиев в частен имот,но не и върху общинска или държавна собственост.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Върни се в “Футбол - България”