Какво по дяволите става в ШЛ ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Какво по дяволите става в ШЛ ?!

Мнениеот LaRgO » 15 сеп 2010 00:33

megan fox написа:
Alex написа:а бе бурса и панатинайкос евроидиоти ли са?????

Да паднеш от Барселона на техният стадион с 5:1... това не те прави евроидиот! Но виж да последно да водиш с 1:3 на Антверпен и накрая да загубиш с 4:3... това вече е друго нещо! - и това не го казвам, за да се заяждам! Просто ситуациите са коренно различни, да не говорим за съперниците!

Валенсия също никак не са слаби и това, че смазаха турчиля на техният стадион изобщо не е изненадващо. ;)

По тая логика Милан евроидиоти ли са ? Да водиш с 3:0 и за 6 минути да стане 3:3.Евроидиоти ли са Милан ?

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 15 сеп 2010 00:35

Nuro написа:Могъща Валенсия гаври турските джуджета на собствения им кирлив стадион 8-) Трагичен Иванков между другото :shock:

ОООООО ДААААА!А еврофутбол бяха пуснали хендикап в полза на Валенсия!!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 сеп 2010 00:46

niki87 написа:По-скоро си евроидиот,когато играеш финал за КЕШ в собствената си страна,с отбор от Източна Европа и губиш след като си пропуснал и 4-те си дузпи ;)

Тогава какво остава за това цял мач да мачкаш съперника си, отново по време на финал на ШЛ (вярно не в собствената страна), до 90-тата минута да водиш с 1:0 и да се виждаш как печелиш трофея и в продължението да загубиш с 1:2!!! - това е далеч по-подходящо за определението "евроидиот"!!! Да загубиш спечелен трофей! :twisted: :twisted: :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 сеп 2010 00:48

LaRgO написа:По тая логика Милан евроидиоти ли са ? Да водиш с 3:0 и за 6 минути да стане 3:3.Евроидиоти ли са Милан ?

Всеки си има право на мнение! Нито Левски са Милан, НИТО Атверпен са ЛИВЪРПУЛ!!! ;) Нали усещаш тънката разлика?! Но мнозина биха определили Милан на евроидиот, аз лично не бих!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 15 сеп 2010 00:50

ZeuS написа:
shamana1912 написа:
Leooo написа:Какво става с великият МЮ това е по страното !

"Великия" магаданчестър юн спука 2 гуми :mrgreen:

"Великия" отбор на боцев пловдив колко гуми спука,че не го знам в коя дивизия е?

Явно мястото ни е в ШЛ,щом ни намесваш нас,а не нареждаш конкретния коментатор!
От спукани гуми се пръкват такива чуждопоклонници като теб!Кво го изживяваш при положения че Ман Юн даже не знаят за съществуването ти?!!!!

П.С:Само да ме баннеш пак,ще ти....!ТИ СИ ЗНАЕШ!!!! :x

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 15 сеп 2010 00:56

megan fox написа:
LaRgO написа:По тая логика Милан евроидиоти ли са ? Да водиш с 3:0 и за 6 минути да стане 3:3.Евроидиоти ли са Милан ?

Всеки си има право на мнение! Нито Левски са Милан, НИТО Атверпен са ЛИВЪРПУЛ!!! ;) Нали усещаш тънката разлика?! Но мнозина биха определили Милан на евроидиот, аз лично не бих!

Може и да има разлика в отборите,но за времето и за вкараните голове си приличат двата мача.Иначе и аз не бих казал,че Милан са евроидиоти.Затова футболът е интересна игра,защото незнаеш какво ще стане.Много обрати са ставали
Последна промяна от LaRgO на 15 сеп 2010 01:36, променено общо 1 път.

ZeuS
Контакти:

Мнениеот ZeuS » 15 сеп 2010 01:15

sir George написа:"Великия" отбор на боцев пловдив колко гуми спука,че не го знам в коя дивизия е?

Явно мястото ни е в ШЛ,щом ни намесваш нас,а не нареждаш конкретния коментатор!
От спукани гуми се пръкват такива чуждопоклонници като теб!Кво го изживяваш при положения че Ман Юн даже не знаят за съществуването ти?!!!!

П.С:Само да ме баннеш пак,ще ти....!ТИ СИ ЗНАЕШ!!!! :x[/quote]

Чуждопоклонник... :lol: Не ми се прави на голям българин,че дори не можеш да пишеш на правилен български,циганче скапано.

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 15 сеп 2010 02:18

ZeuS написа:"Великия" отбор на боцев пловдив колко гуми спука,че не го знам в коя дивизия е?

sir George написа:Явно мястото ни е в ШЛ,щом ни намесваш нас,а не нареждаш конкретния коментатор!

П.С:Само да ме баннеш пак,ще ти....!ТИ СИ ЗНАЕШ!!!! :x

ZeuS написа:Чуждопоклонник... :lol: Не ми се прави на голям българин,че дори не можеш да пишеш на правилен български,циганче скапано.

Не си пренасяй семейните проблеми във форума!Явно ти се е възпалил синият венец!Този израз ще го ползуваш за коментари пред огледалото или роднини!Не съди за останалите по собствените си потекло и малцинствена принаджежност!

Върни се в “Футбол - Свят”