Борисов отговори на Батков
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Борисов отговори на Батков
Много сте зле! И нашият Бай Ганя и вашите Титан са един дол дренки.
: Вие веднага се ловите и го превръщате във война между отборите... Това му беше и целта на Ганя

viroglav написа:Кашчей написа:С две думи, всички са маскари, само в ЦСКА са снежнобели ангельчетаПросто изпадам в умиление, когато гледам, слушам и чета.Такава искреност, такава загриженост, такова себеотдаване.Няма други такива собственици на отбор в България.
ПП-Казваш, за Гигов се носят легенди, за един сезон..за колко сезона са вашите легенди, о честнейши футбалери![]()
Маскари са тези , дето се омаскаряват ... А фактите за сватбата между Гигов и Батков беше публична тайна. И не за "един" сезон , а за точно конкретен такъв ... В тоя поуст също си искал нещо да кажеш , ама пак не ти се е отдало. Заприличваш ми все повече на батковист ...![]()
![]()
Казваш, ЦСКА се разведе с Литекс и сега они си имат нова булка, а вие сте парясница, затова ви тормози това, че други са се бракували?
Вироглав, аз също мога да го напиша това:искал си да кажеш, ама не си успял.Само дето трябва да докажеш, че не съм успял, а това ще ти е доста трудно.Разменените ви победи с Литекс, когато те станаха шампиони, а вие носители на Купата.. в коя графа попада?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Paincho написа:Много сте зле! И нашият Бай Ганя и вашите Титан са един дол дренки.: Вие веднага се ловите и го превръщате във война между отборите... Това му беше и целта на Ганя
Който сее ветрове , жъне бури ... Щом Батков е искал този ефект , то няма лошо да си го получи. Ама ме съмнява , че нещата ще отшумят дотук , както ставаше досега. Титан са сериозна фирма и е нормално да държат на реномето си , което от своя страна не вещае нищо добро за фалиралия Бай Ганьо. То на него май му остана само бизнеса с "Левски" ...
Кашчей написа:viroglav написа:Кашчей написа:С две думи, всички са маскари, само в ЦСКА са снежнобели ангельчетаПросто изпадам в умиление, когато гледам, слушам и чета.Такава искреност, такава загриженост, такова себеотдаване.Няма други такива собственици на отбор в България.
ПП-Казваш, за Гигов се носят легенди, за един сезон..за колко сезона са вашите легенди, о честнейши футбалери![]()
Маскари са тези , дето се омаскаряват ... А фактите за сватбата между Гигов и Батков беше публична тайна. И не за "един" сезон , а за точно конкретен такъв ... В тоя поуст също си искал нещо да кажеш , ама пак не ти се е отдало. Заприличваш ми все повече на батковист ...![]()
![]()
Казваш, ЦСКА се разведе с Литекс и сега они си имат нова булка, а вие сте парясница, затова ви тормози това, че други са се бракували?истината е че търсиш мач който да дадеш за пример и даваш мач преди десет години а на левски ги има всяка година такива пароди за който преди мачас Весниците пишат как точно ще свършат и тия нагълци го правят па ти пак си пиши че ние копуваме мачове![]()
Вироглав, аз също мога да го напиша това:искал си да кажеш, ама не си успял.Само дето трябва да докажеш, че не съм успял, а това ще ти е доста трудно.Разменените ви победи с Литекс, когато те станаха шампиони, а вие носители на Купата.. в коя графа попада?
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- blue avalanche
- Контакти:
delqnski47 написа:Време беше някой да й отговори на тая комунистическа свиня!То не се търпеше по едно време!
Жалко,че и феновете на ''Левски'' се превръщат като него...
"Време беше някой да й отговори на тая комунистическа свиня!"
И с това се зае капиталистическата свиня!

"Президентът на ЦСКА Димитър Борисов не закъсня да отговори на нападките на шефа на Левски Тодор Батков, който преди два дни атакува „армейците”.
„Тодор Батков е фалирал винар, провалил се в туристическия бизнес и не знам какво още”, избухна босът на „червените” пред Нова Телевизия.
„Батков не е точният човек, който да говори за черно тото”, добави президентът на ЦСКА. „За нас това, което говорят не е вярно”, продължи Борисов.
„Батков не трябва да коментира нищо, защото УЕФА разследва само Левски за четири нагласени мача. Единият е срещу Локомотив Мездра, а също и за двата с Лацио”, завърши Димитър Борисов."
"„Тодор Батков е фалирал винар, провалил се в туристическия бизнес и не знам какво още”, избухна босът на „червените” пред Нова Телевизия."
Погледнете отбора на "фалиралия винар" и този на "преуспелия боклукчия".Без коментар!
"„Батков не трябва да коментира нищо, защото УЕФА разследва само Левски за четири нагласени мача. Единият е срещу Локомотив Мездра, а също и за двата с Лацио”, завърши Димитър Борисов." "
Не съм чул хора от Локо Мз и Лацио да са викани в УЕФА.Ако някой има информация да я шерне с нас,бедните сини фенове.
Последна промяна от blue avalanche на 14 сеп 2010 22:12, променено общо 1 път.
viroglav написа:Paincho написа:Много сте зле! И нашият Бай Ганя и вашите Титан са един дол дренки.: Вие веднага се ловите и го превръщате във война между отборите... Това му беше и целта на Ганя
Който сее ветрове , жъне бури ... Щом Батков е искал този ефект , то няма лошо да си го получи. Ама ме съмнява , че нещата ще отшумят дотук , както ставаше досега. Титан са сериозна фирма и е нормално да държат на реномето си , което от своя страна не вещае нищо добро за фалиралия Бай Ганьо. То на него май му остана само бизнеса с "Левски" ...
Ще го преместя в другият крачол за Батков

Сериозна фирма, която се държи несериозно не ми изглежда сериозна в темата, която разискваме.
Лека нощ от мен и да знаеш, че когато и да ви закрият вас и Левски, все ще е късно за българският футбол

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Абе Кико 75, с какво да ги кОпите тия мачове, като немате пари да си платите наема на стадиона.Подозирам, че Братя Грим са имали предвид вас, когато са писали приказката за Снежанка-такава чистота и непорочност просто заслепяват 

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Казваш, ЦСКА се разведе с Литекс и сега они си имат нова булка, а вие сте парясница, затова ви тормози това, че други са се бракували?
Ами не знам ... Аз се опитвам да бъда конкретен и вариантите са два ... Или ти не се изразяваш достатъчно ясно или аз съм доста прост и не мога да разчета скритите ти мисли. И понеже няма да обвиня себе си , разбираемо защо , обвинявам теб. Пиша ти даже и конкретните дати на сватбата между Гигов и Батков , а ти започваш да ми говориш за Ганчев. Това от само себе си означава , че на теб не ти е приятна темата за подаръците на Гигов за Батков и то съвсем скорошни , още пресни , пресни ... А и темата е Титан - Батков ... Ако трябва да се връщаме толкова назад във времето няма да ни стигне мастилото на форум Гонг , за да изпишеме урудените мачове и титли на "Левски" , дреме ми по какъв повод и защо ... Да кажеш тогава две думи и за запечатените признания на Гиби Искренов ...

viroglav написа:Кашчей написа:Казваш, ЦСКА се разведе с Литекс и сега они си имат нова булка, а вие сте парясница, затова ви тормози това, че други са се бракували?
Ами не знам ... Аз се опитвам да бъда конкретен и вариантите са два ... Или ти не се изразяваш достатъчно ясно или аз съм доста прост и не мога да разчета скритите ти мисли. И понеже няма да обвиня себе си , разбираемо защо , обвинявам теб. Пиша ти даже и конкретните дати на сватбата между Гигов и Батков , а ти започваш да ми говориш за Ганчев. Това от само себе си означава , че на теб не ти е приятна темата за подаръците на Гигов за Батков и то съвсем скорошни , още пресни , пресни ... А и темата е Титан - Батков ... Ако трябва да се връщаме толкова назад във времето няма да ни стигне мастилото на форум Гонг , за да изпишеме урудените мачове и титли на "Левски" , дреме ми по какъв повод и защо ... Да кажеш тогава две думи и за запечатените признания на Гиби Искренов ...
Светецът не е светец, само защото е бил непорочен два месеца през годината, преди да умре!
Разбирай го както искаш!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
И ЦСКА и Левски са един дол дренки. И двата отбора са подпирани и продължава да се свири за тях. И двата отбора са участвали в уредени мачове не мога да ви разбера за какво се заяждате само като сте на едно дередже.