Все още има спортно училище
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Все още има спортно училище
Искам да поправя водещият на Гонг-Томислав Р. че не само Х.Стоичков когото уважавам както и вас, но и Спортно Училище "ГЕН.ВЛАДИМИР СТОИЧЕВ"се опитват да спасят БГ-спорта.Вярно е и това, че там се подготвят спортисти от ЦСКА и това е може би причината да го забравите.Но има и други училища които са профилирани към спорта но там са по една или две паралелки.Които са твърде малко за да могат да открият всички можешти деца.Да ги накарат да излязат от всекидневието и еднообзазието,алкохола и наркотици.
Re: Все още има спортно училище
Това е много хубаво, ако можеш дай малко повече информация- къде се намира, какви паралелки се подготвят, има ли известни спортисти, излезли от там...
-
- Контакти:
Питаш дали иам известни спортисти ли??Ти чувал ли си за Весела Лечева,Иван Колев(един от най-добрите волейболисти в момента на ЦСКА мъже волейбол),Кобрат Пулев(Боксиор нмер 1 от незнам си колко време),Теодор Салпаров(либерото на националният отбор по волейбол и можеби едно от най-добрите либера в света) надявам се,че ти стигат.
Мястото където се намира е:София 1113,бул."Асен Йорданов"ноемр 2,тел:02/8703481 мога да ти дам и e-mail:su_gvs_sofia@abv.bg.
Какви паралелки мисля,че питаше има там:Волейбол,футбол,борба,бокс,плуване,тенис,стрелба,тенис на маса,гимнастици/чки акробати и др.Спортовете са смесени в смисъл има по два спорта в един калс понеже неможе да са по един спорт в калс понеже има спортове да кажем примерно акробатика набор 92 применро са 5 човека и немогат да са сами в калс.И сега за да не кажете,че не учим там в спортното ще ви кажа,че учим абсолютно всички предмети+ТМСТ(Теория и методика на спортната тренировка)И ОТСО(Основна теория на счетоводната отчетност)Имаме профили Биоглои и ТМСТ както и професионално развитие в НСА(Като кинезитерапефти с биология или трениор с профил ТМСТ)Надявам се,че ти дадох пълна иформация иамш я лично от човек,който учи в момента там.Позрави.
Мястото където се намира е:София 1113,бул."Асен Йорданов"ноемр 2,тел:02/8703481 мога да ти дам и e-mail:su_gvs_sofia@abv.bg.
Какви паралелки мисля,че питаше има там:Волейбол,футбол,борба,бокс,плуване,тенис,стрелба,тенис на маса,гимнастици/чки акробати и др.Спортовете са смесени в смисъл има по два спорта в един калс понеже неможе да са по един спорт в калс понеже има спортове да кажем примерно акробатика набор 92 применро са 5 човека и немогат да са сами в калс.И сега за да не кажете,че не учим там в спортното ще ви кажа,че учим абсолютно всички предмети+ТМСТ(Теория и методика на спортната тренировка)И ОТСО(Основна теория на счетоводната отчетност)Имаме профили Биоглои и ТМСТ както и професионално развитие в НСА(Като кинезитерапефти с биология или трениор с профил ТМСТ)Надявам се,че ти дадох пълна иформация иамш я лично от човек,който учи в момента там.Позрави.
Благодаря! не питам за мене си, вече съм дърт за спортно училище. Просто като казваш нещо като в първия пост, се обоснови, така както го направи вече. Просто не съм слушал радиото, пусни информацията заради тези като мен.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”