Стила на игра на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Enravota
Контакти:

Re: Стила на игра на Левски

Мнениеот Enravota » 14 сеп 2010 16:11

Можем много да изпишем по темата. Имаме много силни, но и много слаби страни. Важно е момчетата да се старят и да дават всичко от себе си с много хъс.
Четвъртък всички на стадиона. Гент не е слаб отбор и ние сме длъжни да сме там и да подкрепяме. Всичко останало са си само приказки :)

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 14 сеп 2010 16:17

Видно е че Левски този сезон играе изключително динамичен и красив футбол. Няма нищо общо с това което беше през последните два сезона. Мисля си че освен всичко друго, много важен фактор за преобразяването на отбора е това че в съблекалнята в момента цари много ведра и спокойна атмосфера. Нещо за което огромна заслуга имат както Я. Перов, така и Гонзо. Сякаш всички са приятели на терена. Според мен това е изключително важно за един отбор. Вижте как играчите се препокриват и си помагат един на друг в по-напечени ситуации. Показателно също така е това че при спречкване на някой от нашите с противников играч, целия отбор скача. Може би, за повечето хора тези неща нямат кой знае какво значение, но за мен са доста важни и показващи настроението в отбора. Дано всичко тов да се запази и за напред.
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 14 сеп 2010 16:26

Enravota написа:Можем много да изпишем по темата. Имаме много силни, но и много слаби страни. Важно е момчетата да се старят и да дават всичко от себе си с много хъс.
Четвъртък всички на стадиона. Гент не е слаб отбор и ние сме длъжни да сме там и да подкрепяме. Всичко останало са си само приказки :)

то в четвъртак е ясно,че стадионът 'ще е пълен въпроса е защо няма хора в първенството ?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 сеп 2010 16:27

Дарко е в супер форма, но същите пасове ги даваше и на Христов, а света отдавна играе по наречената от българските футболни корифеи "пакетно придвижване" - бека е по-дълго време в противниковата половина, нападателите помагат на халфовете, които вкарват голове, а централните защитници пробиват през центъра на атаката и т.н. Мисля, че Гърция беше първата, която върна този стил на игра, който между другото може и да е много грозен за гледане, както бяха и комшиите през 2004, но... ефективен.
Просто при нас всичко идва със закъснение. :mrgreen:
Като определено има какво да се желае все още, понеже имам чувството, че освен Грийн, никой друг не помага на Милиев и Иванов. След мача с Миньор мога да кажа, че сработването приключи.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 14 сеп 2010 17:00

Да стилът на Левски е познатият от преди доста години стил на Вуцов-старши - пакетното предвижване :)
На мен лично много ми харесва агресията с която пресират противниковите футболисти, ясно е че има още доста неща за изчистване, особено при Гаджев, но се надявам и това да се отстрани!

ПП: Сега се връщам от Герена, май за утре няма да има билети :)
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 14 сеп 2010 17:44

За съжаление този отбор има класа само за нашето първенство,дори и да вземем нещо от първият мач то ще се дължи не на класа,а на еуфорията и желанието на игра,подпомогнати от публиката.А след това не ми се мисли.Дано все пак греша.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 14 сеп 2010 19:28

Можем да играем и по- добре. Този отбор има потенциал и той е именно:
Дани Младенов и Мюлдер не са се сработили на 100% както са Жо и Минев.
Милиев и Иванов също.
Сержиньо не е разгърнал напълно потенциала си.
И двете ни крила имат нюх към гола и трябва по- често да пробват самостоятелни акции, когато Гарата го държат противниковите защитници.
Гаджев и Йовов отлично атакуват от втора линия.
Когато по- гореспоменатото се случи, просто ще мачкаме

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 14 сеп 2010 19:44

Въобще не съм съгласен с автора, че Левски прилага "нещо" (в каквато и форма да е), приличащо на тотален футбол.

Това кирлата да покриват бековете е нещо съвсем нормално в модерния футбол. Нали все пак бековете изнасят топата и им я подават.
Същото е и за напдателите - връщат се за да поемат топката от дълбочина. Стига разбира се да не са тип "таран" или "консуматор".

Един приом, който все пак може да има някаква връзка с тоталния футбол - вие го споменахте - пакетното предвижване. Нещо, което Холандия прави точно в периода на "тоталния футбол". Използвано най-вече за изкуствени засади.

Иначе, смата идея на тоталния футбол не е да се върне нападателя, за да поеме топката и сам да вкара или крилото да иде назад при бека, та да са двама на един.
Идеята е да се използват празните пронстранства, оставени от противника, като в същото време той (противника), да не получава такива.
Също така и да се запази цялостната формация на отбора във всеки един момент. Когато един играч напусне своята зона, неговото място бива заето от друг, а трети заема мястото на втория.... Нападателя може да се окаже крило, крилото централен халф, а централния халф - централен нападате... Това също внася и объркване в противника, най-вече заради персоналните задачи на защитниците.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Левски”