Интересува ме,вашето мнение какво е

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dodo7271 написа:Стилът на игра е простичък, но много ефективен. Всички подават на Тасевски, той я подава на Дембеле (в 90 процента от случаите) и на Жоазиньо (10 процента). След което следва гол.
eelche написа:dodo7271 написа:Стилът на игра е простичък, но много ефективен. Всички подават на Тасевски, той я подава на Дембеле (в 90 процента от случаите) и на Жоазиньо (10 процента). След което следва гол.
еми,определено не съм съгласен с теб,ще ти кажа и защоАко си спомняш мача ни с АИК тук,помниш ли какво стана второто полувреме и как има няма в рамките на 15-20 минути ги помляхме от атаки и само липсата на късмет пред гола ни спря
Тогава атакуваше целия отбор,по всички линии,включително и цялата защита
durex написа:eelche написа:dodo7271 написа:Стилът на игра е простичък, но много ефективен. Всички подават на Тасевски, той я подава на Дембеле (в 90 процента от случаите) и на Жоазиньо (10 процента). След което следва гол.
еми,определено не съм съгласен с теб,ще ти кажа и защоАко си спомняш мача ни с АИК тук,помниш ли какво стана второто полувреме и как има няма в рамките на 15-20 минути ги помляхме от атаки и само липсата на късмет пред гола ни спря
Май не си чувал,че играеш толкова,колкото противникът ти позволи
vladipo написа:Напълно съм съгласен с автора на темата, но отбора има още какво да се желае. Отбора все още не е сработен. През пролетта защитата ще ни е най-добрата, а играта ще е още по-добре, стига да не продадем някой.
eelche написа:dodo7271 написа:Стилът на игра е простичък, но много ефективен. Всички подават на Тасевски, той я подава на Дембеле (в 90 процента от случаите) и на Жоазиньо (10 процента). След което следва гол.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта